Som od partnera starsia o 3 roky no mam pocit, ze vsetko vidi ruzovo. Riesime spolocne byvanie a pochitili sme sa a vykricali kopec veci. Hneva ma, ze doma musim vsetko robit ja. Uprwtovat (vsak je to tvoj bordel), prat, zehlit atd. Ako keby tam on nebyval. Chcela som po nom zavesit lampy doteraz su v aute...vykrical mi ze som zla, stekam stale po nom. Riesime byvanie a on stale riesi, ze vsak on si ide brat hypoteku nie ja. Ze ako si to predstavujem? Ze sa lrn nastahujem a budem byvat zadarmo nie? Hovorim mu vsak Ti budem pomahat splacat hypoteku ale zas pochop aj mna z pravneho hladiska nic nebude moje. Keby sa Ti nieco stane zostanem s holou ritou. Nepocuva ma ked sa mu snazim nieco vysvetlit. Vraj po nom len kricim. Vcera to vygradovalo, ze by mohol viac zarobit aby sme sa mali dobre a on povedal, ze on sa narobi a je rad ze si odrobi co ma a ide domov. Nedokaze pochopit, ze zo 750€ neuzivi mna ani dieta , tak nebudeme mat dieta. To ma uplne dostalo. Robim vsetko preto aby som bola zdravotne ok aby som mohla mat dieta a on toto povie??? Onedlho budem mat taky vek, ze to dieta nebudem uz moct mat... velmi ma to zranilo pretoze 6 rokov som bola vo vztahu kde mi dieta bolo odopierane a ked som nasla jeho myslela som, ze konecne budem mat dieta.
Je skvely partner. Stara sa o mna ako o princeznu ale v tychto veciach sa nevieme zhodnut. Iba co stale nad tym placem. Buducich svokrovcov mam skvelych ale brzdi ma, ze on si vsetko predstavuje jednoducho. Premyslam, ze aj svadbu zrusim lebo vidim, ze este v niektorych veciach nedospel a bojim sa, ze som si na krk zavesila dieta a nie dospeleho muza. Byvaly sa snazil zarobit kde sa dalo aj ja som si nasla druhu pracu ale on to odmieta.
Potrebovala som to zo seba dostat :(
Zruš....ostaň,len ak ti nevadí sa starať o dve deti.Toto nepozrelo na rodinu ani nahodou....
Nedozrelo ...opravujem
A preco si neberiete hypo spolu? Ved ked planujete rodinu, nedava mi to zmysel..a s tym robenim sluzky - mne skor pride, ze tak zufalo tuzis po rodine, ze si vztah s muzom vybudujes aj sama - ze si tu jeho cast prace na vztahu "odracujes", aby si bola spokojna (a to nehovorim len o domacich oracach, aj o ostatnlm, co vo vztahu ma byt)..
Neviem, buď poniektoré ženy nerozumejú významu slov skvelý partner alebo majú naozaj zvláštne nastavené priority.
V čom je skvelý? Asi ešte nevidím alebo tam nič dobré na neho nepíšeš. Bývate spolu, on doma ani prstom nepohne ale hlavne, že si ho ideš zobrať.
Ale už čo je veľa to je málo keď je toto skvelý partner tak ja idem do Ríma zajtra dať návrh na svoje blahorečenie
Baby fakt sa o mna stara len proste ohladne byvania rozmysla nerealne. Ked mu poviem on spravi to zas nemozem povedat. Donesie nakup, navari, ked nieco potrebujem donesie, odnesie v tomto je fakt zlaty len proste v niektorych veciach si neda poradit. Hypoteku mi nedaju nemam dostatocny prijem a mam uver ktory splacam
A on ma zarobit viac a tebe hypoteku nedaju 🤯 ok
Ked mu povies, on spravi. A co tie lampy a co "tvoj" bordel? Neprotirecis si nahodou?
Ved najprv pises, ze nic nerobi a teraz zrazu je celkom zlaty? Si sa prisla len vyzalovat, a ked si zistila, ze kazdy radi rozchod, si sa zlakla a zrazu je to zlaticko.
Mňa by zaujímalo, v čom konkrétne sa k tebe správa ako k princeznej?
Môj teda žiadny romantik nie je, ale povysava, poumyva podlahu a porobi, co treba. Zijeme spoločne, spoločne gazdujeme finančne aj co sa tyka upratovania.
Podľa mňa túžiš po dieťati,čo je úplne normálne a legitímne a chápem to...A od tohto vzťahu neviem, či je možné to očakávať. Stačí ti,že sa o teba bude starať ako o princeznú ,ale dieťa nepríde?
Sama si musíš odpovedať, či toto je vzťah pre teba.
Milá autorka, nikto nie je dokonalý. Ak je pre teba doležitejšie že uvarí a donesie ( to druhé mimochodom zvládne aj pes) než to že budeš mať aspoň minimálnu finančnú istotu vo vzťahu či manželstve, tak je to naozaj terno.
Neviem kde si videla pisany rozchod. Neplqnujem sa s nim rozist len ma stve ze nevie pochopit, ze ked byva v jednej domacnosti ma sa o nu starat aj on a nie ze ja mu musim vsetko nakazovat. On sa stale ohana, ze vsetko je moj bordel (mame 4 micky) a on po nich upratovat nebudem. Ok to po nom neziadam ale potom nemusi tam ani byt lrbo som tam kde som bola
Tak sa vezmite a vezmite si tu hypo uz ako manzelia spolu (vacsi spolocny prijem) a spolu kupte byt/dom, nech je na obidvoch napisany ako 1/1.
Ty budes mat poisteny vklad, ze neodides s holym zadkom, budes v tomto kludnejsia.
Dohodnite sa, ze teda ty z vas budes mat lepsiu pracu, karieru, budes zarabat viac a budes kludnejsia, ze mate poisteny prijem a on ostane s detmi na rodicovskej, ked je spokojny so svojim prijmom. Nenut ho zarabat viac, ked sa mu nechce. Nech teda robi doma gazdinku.
A upratovanie uz v spolocnom nemoze vykrikovat, ze to je iba tvoje.
Teda, ak som spravne pochopila, ze teraz byva on u teba. V takom pripade dokonca by som si to byvanie, napriek svadbe a kupe noveho na hypo, nechala. Nikdy nevies. On sice vyzera, ze sa stara ako o princeznu, ale financne schopny nie je a navyse sa mu ani nechce, resp. nevidi dovod. A to raz moze byt taky kamen urazu, ze budes este rada, ze mas kam od neho i s detmi odist.
Si nasrdena, nerieš. Ja s partnerom sa tiež pochytim na pre mňa dôležitých veciach a tiež si dokážeme povedať škaredé veci co zabolia. Ale vždy nakoniec nájdeme kompromis 😊 nechaj hlavu vychladnúť a potom sa rozhodni co ďalej. Nikto ti neporadí lepšie ako ty sama lebo nikto nežije tvoj život. Asi so svojím partnerom si z nejakého dôvodu a aj z nejakého dôvodu si sa rozhodla si ho vziať.....
Tak po "mickách" by som neupratovala ani ja....
Aha, takze on vsetko urobi, len mu musis nakazat. Ale aj ked mu nakazes, najprv ti vycita, ze na neho kricis, ale potom to urobi. A ty chces, aby to robil bez nakazania. Chces este, aby viac zarobil, lebo ty zarobis malo.
Ono sa treba aj spytat jeho co chce, lebo akoby s tebou do zivota nepocital, tak nech si v realite
Ty si taká jeho veľká mamička ktorá všetko zvládne bez jeho pomoci chlapi sú leniví myslia si že keď chodia do práce tak tým sa ich povinností skončili ... pravda že by ty mohol pomôcť nehovorím že zo žehlením asi nie ale ako vyniesť smeti po vysávať umyť riad to už bežne veci ktoré robí aj chlap.
Toto okolo skvelého chlapa ani nešlo. Pred svadbou by ta mal na rukách nosiť a nie hucat po tebe a v dome nič nerobiť. Bývate spolu, tak máte aj spoločný bordel, spoločnú pracku, spoločnú chladničku. Aj dieťa by bolo spoločné. Skutočne si vieš predstaviť, že ostaneš doma z bábätkom a tento chlap ti bude oporou?
No asi nie je uplne v pohode so 4 mackami v byte.. ved to musi byt strasne vela chlpov z nich vsade, tiez by som asi "bojkotovala" upratovanie.
Toto nie je skvely partner, a ani super vztah.
A este ma zaraza jedna vec: ze ty chces po nom, aby viac zarabal aby sa mohol o teba starat? No ani sa mu nedividm ze mu to vadi, ved mas zdrave ruky a nohy, tak si zarob sama. A este po nom skakat ze ti je malo, kolko zarobi? A este navyse ze ma aj doma pratat, zehlit a neviem co este - ved koho by to bavilo?
Vobec, ale vobec sa mu nedivim.
A este jeden tip: pan ta nevidi ako partnerku, zije si sam, a ty si len ako prima doplnok, na sex, na zabavu. Ale ze by nejak planoval s tebou budicnost, to sa mi - z tvojho popisu - prilis nezda.
Taký je zlatý, normálne ti veci donesie, napr tie lampy, čo su ešte v aute (?!). Ty si si myslela, že budeš mať s nim dieťa. On o tých myšlienkach vedel?
A nezabudni, že až po svadbe sa zmení.
Nikdy sa nezhodnete a nikdy s ním nebudeš šťastná. Neviete sa dohodnúť na jednej zo základných vecí fungovania vzťahu a to je bývanie a peniaze. Vždy, vždy to bude predmetom hádok.
@dadis úplne "vhodné" prostredie pre dieťa... 🤢
Pardon ale dnes zarobiť 750 €? To je smiešne a smutné zároveň
Nechápem,akú hypotéku chce riešiť s týmto príjmom.Takyto príjem nestačí ani na pokrytie základných životných potrieb,nie to ešte hypo.Je to minimalka +- pár €.
Môžem vedieť koľko zarobíš ty? Tie 4 mačky sú koho? Koľko máte rokov?
preboha, a v čom sa o teba stará ako o princeznú? Láskavo vstane z gauča a utrie ti pot z čela, keď upratuješ? Preber sa, prosím ťa. Nezavesila si si na krk dieťa, zavesila si si na krk lenivého primitíva, ktorý ťa má de facto na háku. Ale podľa teba je skvelý (len trochu "dieťa"...), neplánuješ sa s ním rozísť, takže v tom máš vlastne jasno. Vydaj sa zaňho, splácaj mu hypotéku (aj keď neviem, kde mohol získať hypotéku s takým nízkym príjmom), obskakuj ho a poroď mu niekoľko detí. Sem budeš písať asi ešte často, len tie príbehy budú oveľa smutnejšie
4 mačky a divný vzťah v ktorom zas túžiš byť princezná a vydávať sa za každú cenu mi asociujú osobu, ktorá svojho času bavila celý Modrý kôň. Naposledy si tu bola ako @princeznasevera. Vitaj naspäť!
Verím, že baby, ktoré tu chodia pravidelne si spomenú.
A nie, ani toto nie je to úžasný chlap, hoci je mladší ako ten predošlý. Ale ani Ty nie si práve sen - nedokážeš sa postarať ani o seba, ale dovlečieš do vzťahu svoje komplexy a 4 mačky a čakáš, že niekto bude okolo Teba celý zvyšok života kmitať.
A v čom je skvelý partneri?! Ešte raz si prečítaj začiatok príspevku.