Ženy potrebujem pomoc ..muž sa ma pri hádke opýtal či mi ma pri*ebat? Nič sa nestalo ..nikdy ma neudrel doteraz ani teraz vlastne ..ale myslite si že to je posledný krok k tomu aby sa to nabudúce stalo ? Mame spolu dieta ...nechcem sa hneď kvôli tomu rozvádzať ale bojim sa aby sa to do budúcna nestalo
to bola velka hadka ze? dufam. ludia v hadkach neraz prejdu za ciaru. nie len chlapi! ale sama musis posudit, ci by udrel ci nie
@janai1 kvôli úplnej hlúposti ..ale islo o to že on dáva stále za pravdu svojej rodine a mne nikdy ..čiže hadka vznikla kvôli úplnej blbosti ale vyvrcholilo to tM že zase ma toto vytočilo do nepricetna a vykričala som mu to a on na to toto ..odvtedy sa nebavíme
Pokiaľ si ho vyprovokovala a začala hysterčiť tak by som nabudúce sa snažila snažila skrotiť nervy najmä ak dal počas hádky najavo, že sa nechce hádať a chce mať pokoj a ty si doňho ďalej hučala, pokiaľ on prvý začal byť agresívny dávala by som si naňho pozor.
Ked sa bude chciet udobrit alebo vobec nieco sa Ta spyta ( napriklad bude nieco hladat) , hned mu povedz : mam Ti prijebat ?
cudujes sa mu, tak ty po nom ziapes, vykricim mu ani neviem co a on sa ma ako branit, tak zareagoval tak ako zareagoval, mozno by ste sa mali skludnit a nehadat sa hlavne nie pre blbosti zivot je kratny na to aby sme sa takymito kravinami v nom zapodievali a hnevali... hlavne co ma z toho dieta? ze aj ono sa moze hadat a vykrikovat?
@kacena4 tak zase blbosť to nie je ..už mi praskli nervy keď dokola vkuse aj keby z jeho rodiny niekto povedal že tráva je červená napr tak on povie že je ..je to ťažko s takým človekom neprísť do hádky ..už mi z toho šibe ako ich furt uprednostňuje a ja ako jeho žena sa môžem aj poskladať
Ale to si vedela snáď od začiatku, že stojí na strane svojej rodiny a nie na tvojej. Takže by si mala byť na to zvyknutá a nerobiť scény. Ak si sa rozhodla žiť s chlapom, ktorý nestojí za tebou, je to tvoje rozhodnutie, takže ozaj nevidím dôvod robiť mu scény.
@ivkazba nevedela ..nerobil to vždy ..táto vlastnosť vyšla na povrch po dlhšej dobe
Ešte dodám po tom, čo píšeš ja osobne by som sa zamyslela nad tým prečo si vlastne s ním, keď vieš aký je? Hádky nič nevyriešia, on sa nezmení aj keby ste sa hádali od rána do večera. Ja takého partnera by som nemohla mať vedľa seba, ktorý by uprednostňoval rodinu preto takého nemám. Odporúčala by som vám sadnúť si v kľude a pokecať o tom, čo sa zmenilo, prečo sa zmenil bez kriku a ak sa nezmení naspäť alebo nenájdete kompromis tak pouvažovať, či taký život s ním má zmysel a aký.
Vôbec ho nepoznáme. Ja by som mu už v kľude povedala, že sa ma pýtal v hádke, či mi má prijebať, tak že mu odpovedám, že ak sa to raz stane, odchádzam. Nech chlapec vie rovno kam to bude viesť. Ináč, ak drží stranu rodine namiesto treba, to nebude moc šťastný základ na budovanie vzťahu... 😕
Tak začneš po ňom vrieskať, vyprovokuješ ho a čo čakáš? ... tak ako rupnú nervy Tebe, tak môžu rupnúť nervy aj jemu, či? ... no môj keby sa ma spýtal, či mi má prijebať, by som sa s kľudom angličana pred neho postavila a povedala mu, že ak mu to za to stojí, nech skúsi ... a bolo by po nervoch, po hádke.
Joj nepreháňaj... načo chceš vedieť, čo by bolo a ci je toho schopný? Chceš to zistiť? Chceš ho nabuduce vyprovokovať tak, aby si zistila, čoho je schopný? Áno, chlap nesmie ženu udrieť ani s kvetinkou, ale to neznamená, že môžme po mužoch zjapat ako nepríčetné a chcieť od nich železnú trpezlivosť. Je tiež len človek, má jedny nervy a je to jeho rodina.
Najhoršie čo by mne mohol niekto urobiť, je postaviť má medzi dve mlynské kamene - medzi dvoch ludi, ktorých milujem. Takže nemá zmysel bojovať s jeho rodinou, treba zmeniť stratégiu.
co ti mame povedat, tazko povedat. ono zalezi od toho, ako velmi ho dokazes vytocit a vyprovokovat. cvhlap by nemal zenu nikdy za ziadnych okolnosti udriet, no poznam take, ktore si to doslova svojim spravanim pytaju aby sa prebrali. chlap ma tiez len jedny nervy
Ahoj, aj hadat sa treba naucit. Je normalne mat na veci iny nazor a je dobre vediet sa o tom pokojne porozoravat. Ale nie je potrebne si ublizovat, nie len fyzicky, ale ani emocionalne. V prvom rade, vzdy sa drzat len 1 temy, neriesit pri hadke vsetko/ nevytahovat minulosti. Dalej, neutocit a neobvinovat - hovorit za seba, svoje pocity, ako to ja vnimam. Pokial su emocie prilis horuce, niekedy mkze pomoct si dat chvilku pauzu, vychladnut, ale nie dlho. Pokial mate problem sa o probleme rozpravat, tak si napiste listy - kazdy svoje vnimamie situacie a az nasledne sa o tom porozpravajte. Obaja by ste sa mali snazit ovladat a navzajom sa neprovokovat
téma manžel a jeho rodina je ako mínové pole, po ktorom sa treba naučiť bezpečne a úspešne chodiť, keby on po tebe začal zjapať na tvoju rodinu, pravdepodobne by si tiež zaujala obranný postoj, evidentne ešte sa tak nepoznáte, aby ste takéto citlivé témy vedeli prebrať v pokoji bez emócii ... osobne,ak už viem jeho postoj by som sa ovládala a iným spôsobom mu podsúvala argumenty prečo nie vo všetkom má pravdu jeho rodina, chce to čas a trpezlivosť, ale dá sa to.... a ešte pri každom probleme netreba hneď rozmýšľať na rozvod, ale najprv sa pokúsiť riešiť problém ako hneď zatvárať pred sebou dvere...každopádne však za to, čo ti povedal by sa zas aj on male vedieť ospravedlniť...
Nikdy, ale že nikdy sa mi neosvedčilo vyriešiť akýkoľvek väčší či menší problém krikom. A tiež som kedysi mala nulovú trpezlivosť. Krik odradí od komunikácie s niekým hocikoho, aj ženy. To čo ti povedal manžel je nešťastné, ale pokiaľ ťa nikdy predtým neudrel ani sa na teba nezahnal, tak by som to nechala odležať pár dní. Mali by ste sa obaja sebe navzájom ospravedlniť. Do budúcna riešte problémy s chladnou hlavou.
Veľmi pekne Vám všetkým dakujem ..zobrala som si každú radu k srdcu a popremyslala nad tYm
Ak by bol toho schopný uz by si schytala. Takto len dostal nahromadený stres zo seba tým,ze ti tuto nešťastnú otázku položil. Bude to chcieť velmi vela trpezlivosti na oboch stranách. Ty uz nekric, ak zas dôjde k tomu,ze rodinu uprednostní, povedz mu to,ale len oznam,nie vycitaj,nie kric,nie pred dieťaťom. Nauč sa pomaly spoliehať na seba,a nebudes sklamaná. Viem,ze to je na rit život,mat muža ale nemoct sa na neho obrátiť, spoľahnite,ale budeš sa celý život stresovať? A ked on uvidí,ze sa od neho vzdalujes,si samostatná, tak to ho možno nakopne. . Ved to skús len.
rok počet zverených detí v rozvodovom konaní do osobnej starostlivosti matke
2010 9481
2011 7967
2012 6571
2013 5868
2014 5536
2015 4978
2016 4425
2017 4275
2018 4071
2019 3237
2020 2825