Z priateľom sa neustále hádame o príchuťi halušiek.On ich má rad s bryndzou ja zas s kapustou.Situácia zašla až tak ďaleko že neviem čo mám robiť. Všetko nám klape ale v otázkach ohľadom jedla sa nikdy nezhodneme. Poprosím o radu ďakujem
PS: Aké halušky chutia vám viac ?
evidentne vam vsetko neklape ked sa dokazete hadat za taku pakovinu ... ja som vcera robila halusky a ja som mala bryndzove, dcera kapustove, druha dcera kakaove a syn vajickove... ziadna tragedia som rada ze sa zjedli
@stelqua04 a kde je problem. Urobite halusky a priatel si ich spravi s tym, co ma rad, ty s inaksim
Navrhujem rozchod.Toto nemôzeš predsta tolerovať.Ako si to k tebe môže dovoliť !
Čerstvá registrácia,blbá otázka 🙄
@gubcikova 😄👌 asi tak
Ja si dávam s kapustou, bryndzou a slaninkou - ľúbim aj aj 😄
kks toto je hadka...... cele zle, ja robim halusky - pre jednu dceru vajcove, pre muza kapustove, pre mna s dcerou so smotanou.......
to by bola hadka a ticha domacnost na tyzden......
troll ako vysity 🙂
Ale odpoviem môj muž a dcéra majú radi bryndzové ,ja a syn zase suché len slaninka,alebo s vajíčkom.Neviem mám sa s ním rozviesť a zriecť sa dcéry? 🤷😂
my sme dnes mali s vajickom 🤷♀️😁
neznášam halušky
Moj 4 rocny syn by zobral dve misky, rozdelil halusky na polovicu a dochutil podla potreby... ty mas kolko rockov? Myslis, ze by si to zvladla?
Presne pre toto robim halusky so slaninou a do jedneho hrnca zdusim svoju polku s kapustou a kminom a druhy hrniec ostava nachystany pre muza a v chladnicke ma dve kocky bryndze..tiez rozpoltena domacnost..po novom delim uz do 3 lebo mala chce iba s vajcom
mat tak vase problemy ... to snad ani nemyslis vazne ze sa hadate za taku hovadinu ... a hlavne neviete spravit aj aj .. a co budes robit ked pridu deti a tie budu zas milovat xy dalsich jedal??? sak pouzi tu vec v hlave-mozog
@stelqua04 ako toto neviete vyriesit? Pockaj na deti. Ja mam rada bryndzove. S kapustou robim len cestovinu. Jeden syn nechce s tvarohom, tak on ma vtedy ciste len s maslom. Nastastie moj manzel zje okrem granadiru vsetko, takze u nas len detom sa snazim prisposobit aby dane jedlo jedli vsetci...pri 3 po 2mes.uz psycho 😁
Bud var na striedacku, alebo polku tak a polku inak...ak sa ti chce...mne by sa nechcelo pre jedneho.
@stelqua04 my s mužom obaja milujeme bryndzové, deti nemôžu, lebo sú alergici, tak pre nich kapustove
Pomoooc. Potom, ze si z mk robia srandu. A taketo dotazy davaju dospeli ludia...
@modrykomik
@stanulienkat Never tomu, je to vymyslené. Presne za tým účelom, aby bolo čo dávať na Modrého komika. 😉
Ja milujem bryndzové halušky,môj syn ich neznáša a miluje kapustove..Teraz rozmýšľam,či ho náhodou nemám vymeniť 🤔 Ale asi to budem robiť ďalej tak ako doteraz - uvarím halušky,sebe s bryndzou,jemu s kapustou a budeme ďalej normálne žiť,pretože z toho vôbec nerobím problém 🙈
A kde je skaninka, ha????
@stanulienkat sú prázdniny, si zabudla? 😂
S kapustou, zápach bryndze neznesiem 🤢
Toto je taka chutná téma... 🙂
Normálne si mi urobila chuť na halušky.
Ale vážne, veď to je úplne normálne, že každému chuti iné..o tom sa ani nedá hádať, veď raz urobte bryndzové a potom kapustove, aký problém?