Hádka kvôli rodine

diamond444
9. jún 2020

Dobrý deň!
Potrebujem poradiť a nestranny pohlad na túto vec , máme s priateĺom ( nie sme zosobaseni) 2 mesačnú dcérku a sme sa tak pohadali ze chcel rozchod a ze mam odist s malou atd , no vecer si zmenil nazor ospravedlnil sa a tvrdi ze chce byt s nami no len neviem ako reagovat na toto : vykrikoval mi ze moja mama nam nepomaha a pritom chodila mi varit pomoct s malou , ona mi vyplatila pobyt v nemocnici , dava mi oblecenia po malej sestre predsa ked je moznost tak nebudem kupovat cu vybavicku novu , a nechápem čo mu na tom vadi a svokra furt daco kupuje plienky , uteraky , veci do kuchyne proste ja to nepotrebujem aby sa ukazovala a potom priatel vykrikuje ze len jeho mama kupuje nam veci , no a nikto to od nej neziadal....dalej ze uz nevie vystat moju rodinu, nechce sa s nimi stretavat, ze nebudu ziadne oslavy , vianoce , nic a nikto ku nam nech nepride :( som z toho smutna a daval mi na vyber ze ci chcem byt s nim dalej tak ze nebude s rodinou mojou len my 3 , alebo rozchod mimochodom jeho matku opustil manzel lebo ba tehotna s niekym inym takze vyrastal bez otca a vztah s matkou o nicom, trosku som sa rozkecala ale dakujem vopred za vsetky .nazory viem ze tazko niekomu poradit ale mozno niekto ma podobnu skusenost v zivote....tak dakujem a prajem pekny den .

miskooo1987
9. jún 2020

jednorazovo? alebo mate takyto kazdy druhy tyzden?

irusa
9. jún 2020

On je rodič...tak nech kopne do vrtule a živí a šatí svoju rodinu

diamond444
autor
9. jún 2020

@miskooo1987 toto bolo prvýkrát v našom vzťahu , ani sme sa nehadali alebo aj ked tak stale len tak zo srandy

dollyzv
9. jún 2020

Nechce sa stretávať s tvojou rodinou a zakazuje aby k vám prišli lebo vám nič nekupujú do domácnosti? 🤔🤔🙈🙈🙈 A ak nezanevries na rodinu tak rozchod hej? A on je nejaký psychopat?

mala_zabka
9. jún 2020

Už by som mala na tvojom mieste dávno vybrané 😉 vraj len vy 3.. a guľu na nohu a sledovací náramok k tomu ti dať nechce? Vieš, aby si sa náhodou nestretla s matkou... A inak, nie je nikoho povinnosť živiť vaše deti, len vaša. Ak ostatní pomáhajú, je to ich vôľa, nie povinnosť. Je to magor, sorry

miskooo1987
9. jún 2020

@diamond444 tak to prekusni... proste mozno, sa v nom len nakopil stres z inych veci a ty si si to zlizla... Predsalen kazdemu sa uz pri hadkach stalo ze povedal veci, ktore tak ani mozno nemyslel.

diamond444
autor
9. jún 2020

@dollyzv no mozno v nom je nieco take , aj by som odisla keby bolo kam ako slobodna z materskej na slovensku ami byt si nemozem dovolit ved by nic ani nam neostalo s malou

dollyzv
9. jún 2020

@diamond444 a k mame nemôžeš ísť? Lebo toto je doslova vydieranie..nebola by som s takým clovekom..radšej by som sa na pár mesiacov/ rokov uskromnila

dollyzv
9. jún 2020

@diamond444 a on si za tým nestretavanim stále stojí? Alebo ako ste to vyriešili?

diamond444
autor
9. jún 2020

@dollyzv mohla by som len mam komplet zariadeny byt a tam by som to nenatrepala a zit v jednej izbe s dietatom to nieje bohvieco no ale snad sa to uz nezopakuje a asi sa snim porozpravam ze aj ja mam pravo nieco povedat a co chcem a co povie na to uvidim

diamond444
autor
9. jún 2020

@dollyzv no on to myslel tak ze ja mozem chodit len on nechce nikoho vidiet a napriklad mala aby nemala oslavu ani nic s mojou rodinou len s nami , ale to je hovadina , a jeho matka teraz je panna maria

dollyzv
9. jún 2020

@diamond444 podľa mňa tým že máte tak malé bábo,a vlastne máš minimum možnosti odísť od neho tak si k tebe dovoľuje...nechcem byť zlým prorokom ale podľa mňa to bude len horšie..

mondolina
9. jún 2020

Je to proste korunovaný debil.

selest
9. jún 2020

To co vam da alebo neda tvoja matka je jej vec je tp dobrovolne. Nieje jej povinnost sa o vas starat. To iste plati o svokre. Nema ti co vykrikovat v prvom rade ma zaobstarat on pre vas co potrebujete.. a tiez by si ho mala hned stopnut v takychto napadoch ze ti bude rozkazovat s kym sa mas alebo nemas stretavat. Je to tvoja rodina ked on nechce nech sa s nimi nestretava ale do teba nech sa nestara.

dollyzv
9. jún 2020

@diamond444 fakt choré..dieťa má starých rodičov na oboch stranách..malo by to byť podľa mňa vyvážené pokiaľ majú obaja záujem o vnúča. Ja by som just spravila malej oslavu u rodičov a jeho nezavolala..vlastne ani by tam sám nechcel ísť..ale dietatu odopierať starých rodičov kvôli svojmu egu a chorej mysli..ja si neviem niečo také predstaviť keby mi chlap začne dávať takéto podmienky a požiadavky..dúfam že sa toho nikdy nedockam

daganov
9. jún 2020

@diamond444 ako ti pomáha on? Tvoja mama nie je povinná vám pomáhať, je to jej dobrá vôľa. A že vám svokra kupuje veci je jej rozhodnutie, vy to od nej nepýtate. Vzťahy sa predsa nebudujú podľa toho, kto nám čo dá, alebo kto nám pomáha viac. Povedz mu, že OK, že oslavy budú dve, jedna s tvojou rodinou, druhá s jeho, nech ale nepočíta, že ty jeho rodinu budeš navštevovať, keď on mieni ignorovať tvoju. Bude sa mu to páčiť? Koľko má prosím ťa rokov? 20? Že sa správa ako decko na pieskovisku. A nehnevaj sa, ale mne keby partner povedal, že má odísť aj s malou, tak by som bola do pol hodiny zbalená a natrepala by som sa aj do špajze, nie že do jednej izby. Toto sa nevypustí z úst len tak, to sú veľmi vážne veci a veľmi dlho a úmorne by musel makať na tom, aby som sa vrátila a podmienky by som začala diktovať ja.

vilma7
9. jún 2020

@diamond444 ako sa háda zo srandy? Hneď teda pri prvej hádke ťa vyhadzuje z domu? Koľko má rokov, že mu je dôležité kto koľko dá, hlavne keď od nikoho nechcete?
Urobte si poriadok vo vzťahu, má dôvod neakceptovat tvoju rodinu? Tak nech tam nechodí, aspoň sa nebudete kvôli nim hádať.

diamond444
autor
9. jún 2020

@daganov No on tvrdi ze pomaha dost , no nakupi , pohra sa s malou minimum casu zvykol aj uspat , prve tyzdne sme spolu kupali malu , chodime aj kocikovat spolu , ale.aj to pomahanie si inak predstavujem , ako nespyta sa len sam ci nieco nepotrebujem no je magor mate pravdu ...posnazim sa dat dokopy otazky nanho a pokecam o tom s nim ze ako dalej

diamond444
autor
9. jún 2020

inak ma 33 , ja mam 25

sissy27
9. jún 2020

@diamond444 hm, len vy traja? Takže prerušíte kontakt aj s jeho rodinou, už nebudú plienky a utierky od jeho mamičky? A aký je skutočný dôvod, prečo neznáša tvoju rodinu? Lebo nemyslím si, že je to len kvôli tomu čo ktorá strana kúpi / daruje...
Za seba poviem, že ak by mi niekto dával nezmyselné ultimáta, tak mám v tom momente jasno🤷‍♀️

daganov
9. jún 2020

@diamond444 bohužial, asi si do toho vzťahu išla aj cez pochybnosti, či je to pre teba ten pravý....

diamond444
autor
9. jún 2020

@sissy27 tvrdil ze uz neznasa ako ho buzeruju a komentuju vsetko , no ale to iste by som mohla ja povedst ked svokra prisla pozriet malu ja po cisarskrj v bolestiach a zacala ze preco mala nespi v postielke preco toto hento a bude isto ako jej syn a budu zubky potom a zvykne si potom na mna a picoviny ale aj tak som na to zabudla a nechcela som sa s nim rozist

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diamond444
autor
9. jún 2020

@viestta Ďakujem za vas nazor a aj za ostatné

dollyzv
9. jún 2020

@diamond444 čo sa týka buzerovania a komentovania to by som ani ja nezniesla ale ani z jednej strany..ty uzemni svoju rodinu a on nech uzemni svoju mamičku..môžu vám poradiť,ale nie buzerovat. A to si treba ujasniť s rodinou už od začiatku..to len na margo toho čo jemu vadí..ale nech by mu to vadilo akokoľvek veľmi nemá vás s malou čo vyhadzovať..inak byt je len jeho?

zuzka1117
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadanu5
9. jún 2020

a nedala mu to do hlavy jeho mamička, štýlom ze pozri koľko sme nakúpili a podobne

evalin88
9. jún 2020

Podla mna je partner ovplyvneny svojou matkou... ze nechce ist s vami k vasim, tak nechce... mala bude mat dve oslavy, spravte si vy traja ak na tom trva, ked s nou pojdes k vasim mozu nieco prichystat vasi, neaku drobnost atd... nasi napriklad odkedy su rozvedeny tiez sa vzajomne rodiny nestretavaju, ale na rodinne oslavy nas vzdy pustali, chodili sme k jednej babke len s otcom a k druhej zase len s mamou... je ine keby ta s dcerou nechcel vobec pustit k vasim... mi dostavame tuez hromadu hovadin od svokry a svagrinej: uteraky, utierky, plysaky kuchynske nacinie, moj partner ale neznasa zapratany priestor, cize ked sa zacne stazovat ako ma maly moc hraciek, kniziek, mame moc vseliakych obrusov utierok a vyslovene haraburd,len mu poviem, ved to nosi tvoja matka so sestrou ( napr 6 plysakov z billi s ktorymi sa maly v zivote nehral atd.) A je ticho... 😁

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
irusa
9. jún 2020

33 ??? Ja ,že píšeš o nejakom chlapcovi ,čo ešte nevyrastol....