Hádka a tichá domácnosť

8. aug 2024

Neviem ako ďalej. Mali sme hnusnu hádku. Je to týždeň tichá. Nevydržala som a navrhla som mu porozprávať sa. Vraj jemu to takto vyhovuje. Sme bez detí. Sú na prázdninách.Mohli sme si užívať a nakoniec to takto dopadlo. Som sklamaná 16r je fuč. Ako budem fungovať neviem ale určite takto žiť nie. Urobila som chybu odišiel pred 3rokmi od nás a ja som ho zobrala nazad.

zmrzlinka2021
9. aug 2024

On sa chce s tebou rozviesť?

zuzana9393
9. aug 2024

Ťažko ti tu niekto poradí, keď vôbec nevieme o čo ide.

petamich
9. aug 2024

Ticha domacnost u nas neexistuje, aj po najvacsej hadke sa nerozpravame max. par hodin

Asi to nebude uplne v poriadku, ze sa tyzden nerozpravate a jemu to este aj vyhovuje

akinomel
9. aug 2024

Výrokom, že mu to tak vyhovuje, by u mňa bolo povedané všetko.

liliana8
9. aug 2024

Napis mi spravu, ak chces.

30katrusa40
9. aug 2024

A prečo ste sa pohádali ?

jizanka
9. aug 2024

Duležitý je důvod hádky. Psala jsi že i odešel před pár lety...tipuju, že kvuli milence. V tom případě to asi nemáte zpracované ani jeden. Důvěra se těžko obnovuje a hlavně na záchranu a fungování vztahu musí být dva. Jemu to vyhovuje, možná je zase blízko nějaká zajímavá a neokoukaná.

deti95060810
9. aug 2024

takže už pred 3 rokmi bol problém.... a presne tam nastala chyba.

eternity24
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jumama
9. aug 2024

Par z red flagov ako poznas narcisa, co sa vyskytli v tvojom kratkom texte: Ticha domacnost, nezaujem o tvoje prezivanie a city, odpoieranie citovych prejavov, nevera.

Skus sa zamysliet, vyzera vas vztah takto? Fazy cyklu narcistickeho zneuzivania: Love bombing - Devalvacia - Odhodenie - Vtahovanie naspat do vztahu.

Love bombing intenzivne prejavy lasky,
Devalvacia - zacne nenapadne poukazovat na rozne chybicky, kritizovat, robit si z teba vtipy, porovnavat ta s inymi lepsimi...
Odhodenie - bud sa zacne venovat konickom alebo praci tak intenzivne, ze na teba nebude mat cas, nebudes ho zaujimat, akoby si bola iba predmet, ktory dosluzil, pri snahe o citove prejavy z tvojej strany bude chladny, city mu v tej chvili zavadzaju... alebo dokonca odide k milenke.
Vtahovanie naspat do vztahu - ked bude vidiet, ze si sa uz ako tak vyrovnala s tym, ako to je, zacne zase jeho boj o moc, boj o dominanciu nad tebou (teda nie o tvoju lasku) - podobne ako to bolo v love bombing faze, ziskava si ta... aby sa optom cyklus zneuzivania opakoval.

A ty sedis a premyslas, co sa to deje, ci je to tvoja vina, chyba, a co vsetko mas na sebe zlepsit, aby sa on zmenil. Nuz - nezmeni sa.

Ale mozem sa aj mylit...

zuzubb007
9. aug 2024

Tak načase napraviť chybu, a vyhodiť ho kade ľahšie, normálne budeš žiť časom pochopíš, že si spokojnejšia a bolo to najlepšie rozhodnutie

luccija
9. aug 2024

Tak je povedané všetko...toto mal byť váš týždeň robiť čo chcete...aj záleží o čom ste sa pohádali.Vela ľudí zistí, keď odídu deti preč, že vlastne nie je o čom a len tie deti sú spojitko medzi rodičmi, lebo inak si nerozumeju

autor
9. aug 2024

@akinomel áno to ma dorazilo. A vlastne aj otvorilo oči

autor
9. aug 2024

@zmrzlinka2021 nie nič také nepovedal. Ale pochopila som že to takto nechcem. A zároveň to veľmi bolí

autor
9. aug 2024

@petamich presne tak

mrkvicka060
9. aug 2024

a preco ste sa zacali hadat? vyvolal hadku on? mozno prave preto, lebo nechce s tebou travit cas, ked deti su prec...? preto aj povedal, ze mu to takto vyhovuje? mam skusenost s byvalym taku, ze kazdu dovolenku alebo spolocny cas vo dvojici pokazil vyvolanou hadkou doslova z nicoho, a potom este povedal, ze som vsetko pokazila ked sme si mohli uzit spolocny cas... dement