ahojky babenky aj vy sa hadate pre svokrovcov,,,,kto ma stym skusenosti,,,,mne to uz ide celkom na nervy co mam s tym robit,uz ma to nebavi stale to riesit ,fakt uz nemam na to nervy,,,,stale o tom istom anic nezabera a nepomaha..........
on nadava na mojich rodicov a ja sa nedam tak nadavam na jeho,,,,,ale ja by som ani nie ale ked on si neda povedat stale mu nieco vadi,,,,a tak,je to na nervy ,,,,ide my s tym totalne na nervy,,,,,
preco nadava na rodicov? zijete sami?
nejde o to, ze sa nedas...ked s tym zacne, proste odkracaj prec...nedaj sa vtiahnut do toho..
mate deti? pretoze ak takto zvysujete hlas pred detmi, ten kto krci je ten zly...
hm, stale mu nieco vadi...a to mu nevadilo, pred sobasom?
dati nemame,,,,zijeme sami,jasne.....pred sobasom mu nevadilo,,,,vsetko bolo v pohode,,,,,to sa neda ,ze pojdem prec ja nebudem pocuvat reci ako kyda na mojich rodicov,,,,,
ale preco tak nadava??? pred sobasom bolo vsetko v poriadku...a zrazu taky zvrat? muselo sa nieco stat, ze tak podrazdene reaguje...a on stale zacne??
pozri, ak mu to budes "vracat", proste ako by si mu len nahravala....ty sa branis...a nadavas na jeho...rodicia vas oboch o tom vedia?
ja by som odkracala prec...najvacsia rana pre neho je to, ze ho ignorujem...pojdem von...hned ako len otvori usta s tym, ze tvoja mama ci otec...a uz aj som von...este by som mu zakricala..ze v kupelni je celkom velke zrkadlo...ak sa chces s niekym hadat...lebo ja na to nemam chut...preferujem stravit cas prijemnejsie nez stekanim...
zijeme s manzelovymi rodicmi... a boli chvile ked sme sa hadali pre rodicou, lebo povedali nieco alebo sa nahnevali, nieco sa im nepacilo a podobne ... a tak sme sa museli dohodnut, ze sa nebudeme hadat pre veci, co sa nas dvoch netykaju ....
ahoj moja...a kvoli comu sa hadate? 😖