baby ja osm uz zufala... neviem ako dalej, jedna sa o mojho partnera... takmer stale sa iba hadame, namame rovnaky nazor takmer na nic... dalo by sa povedat , ze prakticky na vsetko som sama.. s malym je to ine... stara sa , dal by mu vsetko.. ale ja uz pomalicky sa dostavam do toho stadia, ze uz mu nemam ani co povedat. sme spolu 4 roky, spoznali sme sa v praci, robime na tom istom oddeleni, aj nazor na pracu mame inu, tak sa o nej radsej uz ani nerozpravame...
@luba28 len co by som im povedala, ??? vies nasi su dost krestansky zalozeni a toto by niesli velmi tazko.... ze co sa deje..
@juliana77 som sa asi zle vyjadrila... nerobime tak , ze spolu, ale iba na jednom oddeleni.. takze sa v praci nestretneme, max. na chodbe a porade... ale to, ze mame rovnakych kolegov a tak.
lubis ho?
tak napr. aj teraz, v piatok som mala narodeniny, tak sme trosku oslavovali a ako ani mi len nezavinsoval.... nasral ma s prepacenim, boli sme si sadnut, chcela som aby sme sa trosku odreagovali tak maleho zobrali nasi na noc, prvy krat spinkal mimo domu....a ako ON... proste ma znervoznoval so vsetkym co rozpraval, mal sproste narazky a ked sme prisli v nocii domov, tak sa ukazal ako totalny debil...zacal ma urazat, ze co si myslim, kto som a taaak.... proste opity clovek asi iba v tedy povie, co si skutocne mysli... takze mame uplne tichu domacnost, co ma zere a fakto ze rozmyslam ako dalej... nebolo to prvy krat, co sa takto choval.....
@cleo17 asi ti tu väčšina žíen, napíše, že ak to je možné zmeň prácu. Ak nejde zmeniť jeho správanie, tak proste niečo zmeniť musíš.