Zdravím vás, chcel by som hneď na začiatok ujasniť, že je to o gayov… ďakujem za pochopenie
Späť k rozprávaniu, neviem a netuším prečo má priťahujú starší muži…, musíme si vyjasniť hneď zo začiatku nejaké fakta, mám 20 rokov a priťahujú má muži cca 40-45+-, ja viem že je to nechutné a zvrátene, že mi môže byť otcom.
Uvedieme si to na pravú úroveň, mám 20rokvo a môj “frajer” ma 45 rokov, priťahuje ma neskutočne, výzorom a charakterom a proste aj sexom, taký aký je to človek, len neviem si rady, on by to chcel posunúť ďalej ako ísť do vzťahu ale tak je to komplikovane, sám neviem prečo ma priťahujú starší, peniaze ma nezaujímajú, ani otcovskú lásku nehladam, ani staršieho nehľadám kvôli tomu aby som bol zaistený, že keď zomrie a podobne veci… to nie je šálka mojej kávy….
Za ďalšie si neviem predstaviť ani taký vzťah, ja mám 20 a on 45, je to veľký rozdiel, najhoršie je na tom, že sa stretávame rok a pól a za celu dobu to bolo úžasne, po každej stránke, či po komunikatívnej, sexuálnej…, povedal mi po roku stretávanie že má miluje, a to mi vŕta hlavou, cítim fakt lásku medzi nami, som strašne chladný človek a nečakal som ze niekedy niečo budem cítiť, riešil som len sex a koniec ale on mi “otvoril oči”, cítim sa šťastne…
A teraz príde kameň úrazu, neviem si predstaviť ani doniesť frajera domov, lebo o mne nikto nič nevie, o ňom tiež, sme navonok heteraci, další kameň je, ze by som doniesol domov frajera v podobnom veku ako môj otec, je to silná šálka kávy….
Ten vzťah si tiež neviem predstaviť, bol by to vztah na diaľku, cca 400km od seba sme, stretávame sa často, obidvaja sme mobilný, každý mesiac sa stretavame a trávime spolu týždeň vkuse cca, ja mám 20 a on 45, ale čo o 10-15 rokov, keď ja budem mať 35 a on 60 rokov, bude má ešte priťahovať, je to neskutočný rozdiel, fakt neviem čo mám robiť, budem rád za hocijakú radu, lebo čím ďalej sa stretávame, tým viac si asi ubližujeme…. Neviem či to mám risknúť alebo nie…
@marseillefan ďakujem za veľmi peknú a potešujúcu odpoved, len že to je všetko pekne, len je tu jediný problém že ten “frajer” už otcom je, má dcéru ktorá je o rok staršia odo mňa, no a sme doma…, prajem vám šťastný a pevný vzťah, nech vám to vydrží
@adam207 problém by bol, ak by bol ženatý... to by znamenalo, že si musí upratať život. Všetko ostatné sa dá zvládnuť, aj dospelá dcéra. Dokonca by som povedal, že je to lepšie ako keby bola ešte malá.
@marseillefan ženatý nie je, rozvedený, len je to cez čiaru… ale i tak ešte raz ďakujem za odpoved
Co je cez ciaru ? Ze bol zenaty a mà dceru? Ze mal iny zivot nez si uvedomil ze je gay alebo bi ? Ty tiez nie si dokonaly . Rok s niekym len tak trtkosit je ok ale ked chce vztah to uz je zle? Pre teba je len kus masa vtedy je ok ale ako clovek ti nie je dost dobry? Lebo sa narodil skor ako ty? No co chlapik sa zalubil do zajaca nevyzreteho. . Mozno ta nepritahuju starsi muzi ale tento jeden. Alebo jednoducho taky je tvoj vkus rovestnici ta nezaujimaju. Problem nie je vo vasom vekovom rozdieli. Problem je len to ze obaja ste in the closet . Cize by ste nevedeli spolu normalne žit ked vasa rodina okolie nic nevie a hrate sa na hetero. Ci povies doma ze si sa prestahoval a mas len spolubyvajuceho? Najprv sa musis vyrovnat s tym ze si gay byt na seba hrdy be out a potom mozes mat vztah zit s niekym. Musis k tomu dozriet no cim skor to urobis tym skor sa oslobodis. Ty Sam si nedovolis milovat a byt milovany . Riesis len sex aby si nemusel povedat “ som gay .”
Mas teraz velmi pekne obdobie a uzivaj si ho ako len mozes. Ale sa naozaj sa zamysli nad dlhodobou buducnostou. Ako vidis 45 rocny clovek je uplne fajn aktivny, na vrchole svojich sil atd. Uvedom si ale ze ked ty budes aktivny 45-ik ktory bude chciet zit taky isty zivot ako tvoj partner dnes tak budes mat pri sebe dedka ktory uz bude mat uz svoje vrtochy a medicinske problemy takze ty nebudes mat sancu prezivat svoj zivot okolo 50-ky tak ako ho vidis zeho preziva tvoj partner dnes. Je to cena ktoru si ochorny zaplatit?
@adam207 Nemas co stratit. Mate sa radi, je vam spolu dobre, uzivate si. Kazit si toto vsetko pekne len preto, ze co ak toto alebo tamto….ak sa raz budete chciet rozist tak sa rozidete. Co ma stat sa stane. Za 20 rokov sa moze prihodit hociko aj keby mas partnera v tvojom veku. To ze tvoja rodina nevie o tvojej orientacii je ina vec, ak im raz chces predstavit frajera, mal by si im to povedat. Nech si najprv zvyknu na tvoju orientáciu a potom im bude jedno koho dovedies. A mozno to aj vedia, alebo aspon tusia.
Prave som dočítala krasnu knihu - Neviditeľné besy srdca - v prvom rade - žiť v klamstve dlhodobo sa nedá. Nici ta to a vlastne, ty si si svoju orientáciu dobrovolne nevybral. Skús popremýšľať, akým spôsobom to predostriet rodine. V každom prípade ta ťa oslobodí a posilní. Držím ti prsty. Druhá vec - nepozeraj daleko do budúcna, užívaj svoju lásku, tá nie je o veku,(vzťahy padajú aj s rovesníkmi), ale o porozumení, hodnotách a spoločnej budúcnosti. Nevieme povedať čo bude o rok, nie to o 20 rokov...
@adam207 Áno, je to vyšší vekovy rozdiel. Mne vekové rozdiely nevadia, ak dvaja vedia čo s prípadnou budúcnosťou. Máš 20, nechcem znieť kruto, ale veľa vzťahov štatisticky nevydrží do konca života... Teda užívaj si prítomnosť, to či ti vzťah vydrží nezáleží o veku, ale nastavení. Ale áno, starší partner môže mať tendenciu napríklad poučovať v zmysle toho, že je starší, čo nie každý zvládne. 🙂 Aspoň čo si všímam v okolí, ktoré majú väčšie vekové rozdiely. Si šťastný? Buď s ním. Si ešte mladý, nepotrebuješ úplne vedieť čo bude o 30 rokov. 🙂
A úchylne na tom nič nie je, keďže už si plnolety aj ty... 🙂
A, že ma dospelú dcéru? Veď to je super.😀 Lebo si mimo jej výchovy a tým ti dosť "problémov" odpadá. 😀
Nedá sa život analyzovať, nikto z nás nemá presný návod ako sa dá najlepšie žiť.😊
Preco by to bolo nechutne? Noaco ze mas rad starsich. Problem to bude az ked sa zaviazes a bude velky vekovy rozdiel, ty este budes mladik plny sily a doma sa budes starat o deduska. Ak mas aj toto v hlave vyriesene, tak co by nie, proti gustu ziaden disputat.
@adam207 risk je zisk, ale tvoj príspevok som nečítala 😁😂😁😂
Ber to tak, že tým, že je gej, nemohol by byť tvojim otcom... takže problém vyriešený 🙂
Ale vážne... nerieš, čo bude o 10-15 rokov, užívaj si čo máš teraz. Ak si s ním šťastný, tak s ním buď. Do mňa sa na výške zaľúbila spolužiačka... super baba, veľmi sa mi páčila, ale mal som pravidlo, že so spolužiačkou vzťah v žiadnom prípade nechcem mať, keďže rozchody znášam ťažko a ak by sme sa rozišli, asi by som ani nedokončil školu. Vieš čo som urobil? Išiel som napriek tomu do toho. A sme spolu už 20 rokov. Ak ten druhý človek stojí za to, tak treba v živote zariskovať.
PS: A ešte musím dôrazne dodať, že nie je nič nechutné, ani zvrátené mať vzťah so 40-45 ročným mužom.