Frajer ma nepríde nikdy vyšibať na Veľkú noc

kpadmtk
2. jan 2019

Ahojte mam priateĺa sme spolu 3 roky no ešte zatial spolu nebývame byva 20km odomňa ale problem je v tom že každy rok za spolu hadame pred velkou nocou vzdy...ani raz za 3 roky nebol somnou na sibacke ani ma nevysibal nic...byva na dedine podotykam...ako mu mam vysvetlit ze aj ja chcem aby bol aspon 1 sibacku somnou ? :( som a toho zufala.uz teraz ma to velmi stve dakujem za rady Karolina

mariejenka
2. jan 2019

Ale inak spolu normalne vychadzate? Rozumiete si?
Kolko mate rokov? Čo tak mu navrhnut v rom case ist na spoločnú dovolenku,niekde na SK, nejaky wellness, výlet? Ako by zareagoval?

som_ponorka
2. jan 2019

@kpadmtk 😂😂😂 bud emancipovana, chod ho vysibat ty. A už sa začni učiť. V nedeľu končia prázdniny

lindusss2016
2. jan 2019

🙄

kpadmtk
autor
2. jan 2019

@mariejenka inak hej ale vzdy na sibacku je to taketo..zareagoval by tak ze na dedine je to normalne a ze mu nemam rozkazovat ze je to jeho vec a ze je semnu kazdy vykend a ze raz za rok to je len tak ze ide..

peter2404
2. jan 2019

a sibak ma ?

vektricka16
2. jan 2019

@kpadmtk tak si chce asi s kamaratmi vypit a ist vysibat kamaratky rodinu 🙂 aj manzel ked bol,, mlady,, chodil s kamosmi po dedine a chodili sibat baby 🙂

lindusss2016
2. jan 2019

@peter2404 mozno to je chyba 😂

deti95060810
2. jan 2019

kašli na neho...keď ani nevie čo sa patrí...

mariejenka
2. jan 2019

@kpadmtk no reakcia,ze nerozkazuj,jeho vec ...nieje este vyspely,rsp...tento zvyk je pre neho viac posatatny , a ze je s tebou každý iný vikend,ako nejake ospravedlnenie by som nebrala, veď asi chce byt s tebou nie?
Ja sibaku,polievacku z duse nenavidim,a moj muz ma raz olial tak symbolicky a staci,nepotrpim si a ani on....
Ale ak by muu vedel ze zena stoji o to,on to rad praktizuje a vlastnu frajerku nedojde vysibat,hm,hm...urcite ide s partiou,vypiju,zabavia sa...
Cize ak smiem poradit...tohto roku kasli na to,nic vôbec mu nevrav,sprav si program sama alebo s nejakou kamoskou, nebud "zduta" netrestaj ho ignoraciou,alebo co...ale neppaci sa mi ta jeho crta pivahy ze sa mu nemas pliest,diktovat....ved to neni o rozkazoxh...vztah je o komunikacii atd...ale uz vela pisem.
Zariad sa tak pol na pol.aj srdcom aj rozumom. ✊

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maty112
2. jan 2019

To fakt ta ešte nevysibal? A ty ešte stále s nim si? A do budúcna s nim plánuješ co? Keď už teraz kope na sibacky... Ja ti radím, vylataj sa sama.. Na neho spolah nieje očividne..

marfikchov
2. jan 2019

@som_ponorka až v pondelok

koniarova
2. jan 2019

@som_ponorka v pondelok končia 😂😀😀

0silvia0
2. jan 2019

@kpadmtk mala si mu dat pod stromcek sibak. Nech ta vysibe teraz na novy rok, uz bude mat tento rok vybavene a aspon bude mat od teba na velku noc pokoj

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cajchana
3. jan 2019

To iba taka malickost ta hneva? Ale prosim ta! Bud rada, ze iba kvoli tomu sa hadate!

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tomikejt
3. jan 2019

Ako si to mohla 3 roky vydržať? Ani raz ta nevysibal, ani nemám slov na to 😵 strašné, naozaj strašné, kopni ho do riti takého chlapa🙄
😅😅😅 Btw, koľko máš rokov? Lebo ak je toto jedina tvoja starosť, ze ta o tri mesiace nevysibe frajer, tak máš krásny život 😉

gladys_07
3. jan 2019

nemas trochu hrdosti? byt s chlapom co ta na sibacku nema ako prioritu..o dva roky tu budeme citat mam dieta s chlapom co ma nechce vysibat....

nurielka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kassandra25
5. jan 2019

@kpadmtk hehe, ja ti poradim. Nech ta ide vysibat na Velku noc iny napadnik a potom ich jednoducho vymen. Hentoho stareho vymaz zo svojho telefonneho zoznamu a pridaj si tam noveho, sibaca. A ked sa bude cokolvek pytat, povedz, ze je to iba tvoja vec. Take jednoduche...