Ahojte mam priateĺa sme spolu 3 roky no ešte zatial spolu nebývame byva 20km odomňa ale problem je v tom že každy rok za spolu hadame pred velkou nocou vzdy...ani raz za 3 roky nebol somnou na sibacke ani ma nevysibal nic...byva na dedine podotykam...ako mu mam vysvetlit ze aj ja chcem aby bol aspon 1 sibacku somnou ? :( som a toho zufala.uz teraz ma to velmi stve dakujem za rady Karolina
@kpadmtk 😂😂😂 bud emancipovana, chod ho vysibat ty. A už sa začni učiť. V nedeľu končia prázdniny
🙄
@mariejenka inak hej ale vzdy na sibacku je to taketo..zareagoval by tak ze na dedine je to normalne a ze mu nemam rozkazovat ze je to jeho vec a ze je semnu kazdy vykend a ze raz za rok to je len tak ze ide..
a sibak ma ?
@kpadmtk tak si chce asi s kamaratmi vypit a ist vysibat kamaratky rodinu 🙂 aj manzel ked bol,, mlady,, chodil s kamosmi po dedine a chodili sibat baby 🙂
@peter2404 mozno to je chyba 😂
kašli na neho...keď ani nevie čo sa patrí...
@kpadmtk no reakcia,ze nerozkazuj,jeho vec ...nieje este vyspely,rsp...tento zvyk je pre neho viac posatatny , a ze je s tebou každý iný vikend,ako nejake ospravedlnenie by som nebrala, veď asi chce byt s tebou nie?
Ja sibaku,polievacku z duse nenavidim,a moj muz ma raz olial tak symbolicky a staci,nepotrpim si a ani on....
Ale ak by muu vedel ze zena stoji o to,on to rad praktizuje a vlastnu frajerku nedojde vysibat,hm,hm...urcite ide s partiou,vypiju,zabavia sa...
Cize ak smiem poradit...tohto roku kasli na to,nic vôbec mu nevrav,sprav si program sama alebo s nejakou kamoskou, nebud "zduta" netrestaj ho ignoraciou,alebo co...ale neppaci sa mi ta jeho crta pivahy ze sa mu nemas pliest,diktovat....ved to neni o rozkazoxh...vztah je o komunikacii atd...ale uz vela pisem.
Zariad sa tak pol na pol.aj srdcom aj rozumom. ✊
To fakt ta ešte nevysibal? A ty ešte stále s nim si? A do budúcna s nim plánuješ co? Keď už teraz kope na sibacky... Ja ti radím, vylataj sa sama.. Na neho spolah nieje očividne..
@som_ponorka až v pondelok
@som_ponorka v pondelok končia 😂😀😀
To iba taka malickost ta hneva? Ale prosim ta! Bud rada, ze iba kvoli tomu sa hadate!
Ako si to mohla 3 roky vydržať? Ani raz ta nevysibal, ani nemám slov na to 😵 strašné, naozaj strašné, kopni ho do riti takého chlapa🙄
😅😅😅 Btw, koľko máš rokov? Lebo ak je toto jedina tvoja starosť, ze ta o tri mesiace nevysibe frajer, tak máš krásny život 😉
nemas trochu hrdosti? byt s chlapom co ta na sibacku nema ako prioritu..o dva roky tu budeme citat mam dieta s chlapom co ma nechce vysibat....
@kpadmtk hehe, ja ti poradim. Nech ta ide vysibat na Velku noc iny napadnik a potom ich jednoducho vymen. Hentoho stareho vymaz zo svojho telefonneho zoznamu a pridaj si tam noveho, sibaca. A ked sa bude cokolvek pytat, povedz, ze je to iba tvoja vec. Take jednoduche...
Ale inak spolu normalne vychadzate? Rozumiete si?
Kolko mate rokov? Čo tak mu navrhnut v rom case ist na spoločnú dovolenku,niekde na SK, nejaky wellness, výlet? Ako by zareagoval?