Ahojte chcem len názor, mam už jedno dieťa dcéru 2 ročnú našla som si priateľa ktorý deti nemá je odomna mladší a neplánoval ani svoje deti ešte. Ale otehotnela som a on chce aby som to dala preč, ak to veľmi chce ja to preč dám ako keby mam zostať sama s dvomi deťmi bez príjmu. Ale ide o to že on čaká to ze sa teraz zachoval nezodpovedne a urobil mi dieťa, a ani sme to neprebrali a hneď prvá vec ktorú povedal keď som mu to povedala potrat, a on chce aby som po potrate fungovala a tvárila sa ze okej všetko je v poriadku nezobrali mi moje dieťa nie. Proste ja viem že keď je takýto ani neni dobré si to nechať, ale mňa uráža neskutočne to ze on vie ze pôjdem si dať zobrať vlastne dieťa a čaká odomna ze čo akože teraz mu hovorím nech nečaka ze moja psychika bude v poriadku, ze neviem ako budem na všetko pozerať po takomto zásahu a on mi povie ze toto keď si myslím mam ho už teraz nechať. Akože ja som v šoku ako toto dokáže niekto vôbec povedať. Neviem čo mam robiť fakt baby poraďte mi mam ho už teraz nechať, a poslať ho čo najskôr do riti alebo ja neviem fakt
Keď deti robia deti... 👎
Prepac, ale znies ako nesvojpravna osoba. Kto iny, nez matka, sa ma pobit za svoje babatko??? A ta matka miesto toho ma nazor, ze:"ak to veľmi chce ja to preč dám ako keby mam zostať sama s dvomi deťmi bez príjmu." Po dalsie, sama pises, ze tvoja psychika po potrate nebude v poriadku, tak to ti uz vela napoveda, co mas robit. Toho hajzla sa cim skor zbav a svoje male bezbranne babatko, ten maly zazrak, ktory v tebe rastie, nedaj zabit!
Na ten potrat by som asi isla. Pises,ze nemas z coho uzivit dve deti a hned potom by som ho poslala do certa. A nasledne by som si zabezpecila antikoncepciu. Je nemyslitelne ako lahkovazne zeny otehotneju a potom placu,ze musia zit s debilom,lebo nemaju peniaze na samostatny zivot. Dieta je obrovsky zavazok.
Ja by som s tymto clovekom uz ani nekomunikovala. Zachoval sa ako ukazkove hovado. Na potrat by som neisla.
Napisala by som ho do RL a platil by vyzivne az by sa mu odnechcelo vyrabat dalsie deti.
Ked, tak porozmyslaj nad tym, ze das dieta na adopciu. Ale chyba nie je v dietati ale v tebe, ze si mu vybrala kretena za fotra
UPT po ctvrte😄za 2dni
to sem píše stále ta istá, ci chlapom hromadné yebe?
Maternica je tvoja a kam pošle svoje semeno si mal rozmyslieť pred stuchom.
Aj on tak vznikol, sexom, pripomeň u to, degeškovi. 👶
No toto su zas pripady… zena co nepozna antiku, chlap nedospely dezo… na potrat chod…aspon ja by som radsej bola mrtva ako mat takychto rodicov…. neboj stretnes dalsieho a pri tvojom stasti budes zas v tom a riesit to iste
Nebola by si prvá ani posledná sama s dvoma deťmi.Kretena by som v tej sekunde poslala do kelu a po pôrode zariadila alimenty .Nechápem ako sa tehotná žena po takej " podpore" ešte dokáže na takého chlapa pozrieť bez toho.aby mu nenapľula do ksichtu.Ale niektoré sa otrasu a aj po potrate akoby nič pestujú " veľkú lásku" s kretenom a vrahom vlastného dieťaťa....také nikdy nemôžu dopadnúť dobre.
Čiže. Pre vás je vaše dieťa, ktoré ste splodili "to" .. píšeš o ňom, ako o nejakej veci ... A za ďalšie. Čo si aj ty za človeka, keď chces ostávať vo vzťahu s človekom, ktorý ťa posiela na potrat, iba pre to, aby si mala peniaze? Takéto zmýšľanie 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Ok, on je mlady, deti nechce a striela ostre naboje.
Ty si ocividne bez penazi a roztahujes nozky.
Vinu mate obaja, tak zalezi ci chces byt sama s dvomi detmi a bez penazi
Zachoval sa nezodpovedne a urobil ti dieťa? A ty si pri tom nebola alebo čo? Nemáš príjem a čakáš druhé dieťa. Na jednu stranu ťa nemá do toho čo nútiť ale na druhú stranu nemáš peniaze a robíš si deti...s deťmi podľa všetkého. Čo keby si začala byť zodpovedná v prvom rade ty a pozrela sa na svoju finančnú stránku, na vhodnosť partnera a na to či vôbec dokážeš to dieťa vychovať
Choď na potrat a pusti aj henten potrat k vode. A nabudúce pri sexe prosím ťa mysli na ochranu aj za partnera. Dobrá výhovorka, že "on sa zachoval nezodpovedne".
Ďalšieho kretena si si pustila do rozkroku, bože žena, keď ti sex tak chutí, ze nepozerás na to, čo je to za človeka, mysli aspoň na ochranu. Lebo ťa každý len nabucha a ujde. Toto dieťa sama asi nevychovas, zvaz svoje možnosti. A pouc sa z toho!
Ahoj,dieťa si po pôrode nemusíš nechať. Existuje tzv.utajený pôrod a dieťatko môže ísť na adopciu. Urobíš ľudí šťastnými. Dieťa bude žiť v milujúcej rodine a ty sa o neho nemusíš postarať. Chápem,že jedno dieťa je na teba už dosť. Ale ísť na potrat nemusí byť to správne riešenie. Prajem ti všetko dobré, rozhodnúť sa musíš ty sama,tvoj partner (otec dieťaťa) nie je človek,ktorý ťa podrží.
Ty budeš veľká myslitelka. Máš dvojročné dieťa, asi z neposkvrneneho počatia, lebo pricetna zena by sa poučila. No nie, rýchlo nového frajera a drb, ďalšie decko, lebo ON!!! je nezodpovedný a urobil ti decko. Ty si asi bola práve na predlženom víkende a o ničom nevedela. Chod na potrat a aspoň desať rokov sa snaž nerobiť výskum o množstve nabijakov v širokom i blízkom okolí.
Už sa nerozmnožuj.... urobíš veľkú vec pre ľudstvo.
Keďže nemáš financie sa postarať o dve deti a tvoj chlap ti teda pomocou vôbec nebude, myslím, že voľba je jasná😀 a nabudúce hlavne používaj ochranu, nech takéto veci nemusíš riešiť
Dúfam že nerozmyšľaš že dáš preč existuje aj že môžeš dať na adopciu aj utajený pôrod môžeš mať dáš šancu niekomu na dieťatko ked TY nechceš. Po tom si daj sterilizáciu aby si nebola tehotna.To že je nezodpovedný ako aj TY o tom ani reči.Ved nech platí výživné. Spať s tebou to áno ale následky niesť to ani za čerta stareho.To je už len debil a v hlave ma nasrate.Dieťa sa na svet nepýtalo to bolo rozhodnutie vás dvoch existuje aj guma na čvirika aj rôzna antikoncepcia nie sme v dobr flinstona.Nech sa da sterilizovať a aj TY aby sa nemnožil debilne tupelo.
To je ten istý štýl písania omáčky bez čiarok ako tá čo nechcela chodiť do práce nie?🙂či to sú také podobne typy?snáď autorke nekrivdim
Autorka určite by som s ním nezostala a ty nie si nesvojpravna aj ty máš k tomu čo povedať či potrat či nie.
Ahoj. Si v blbej situácii. Čo sa týka priateľa, toto nie je partner do života. Verím, že ťa niečím očaril, ale zároveň verím, že sa vieš na neho pozrieť aj bez ružových okuliarov a sama vidíš, že to nie je človek, na ktorého by si sa mohla spoľahnúť a mať v ňom oporu. Čo sa týka tehotenstva, ja nie som nejaký zhavy zástanca potratov, neviem si ani predstaviť, že by som ho ja osobne niekedy podstúpila, ALE som veľký zástanca pragmatického zváženia situácie. Si asi dosť mladá, máš už jedno malé dieťa, píšeš, že si bez peňazí, teda úspory asi nič moc, neviem, či už pracuješ a či máš aspoň bývanie vlastné, alebo si v podnájme či nedajbože u niekoho... Jedna vec je romantická predstava bábätka, druhá je, že bábätká rastú, prvé roky nestoja veľa (ak sú zdravé!), ale príde škola, budú chcieť krúžky, pohodlný bicykel, školu v prírode, lyžiarsky, návštevu kina, zoo a kolotočov, tábor, dovolenku... Samozrejme, nič z toho nie je nevyhnutné na prežitie, ale to vidí dospelý, pre deti je život s otáčaním každého eura proste ťažký. Ja by som to veľmi, ale ozaj veľmi zvážila. Nehovoriac o tom, že ak by šlo o skutočne existenčné problémy, kde by vám hrozilo nemať strechu nad hlavou a dostatok jedla, rozumné riešenie je len jedno, žiaľ.
Čo by som spravila ja v tejto situácii, je za prvé potrat. S boľavým srdcom a extrémne veľkým poučením do budúcna. Už nikdy žiadne "dám si pozor" a "veď nikdy sa nič nestalo". Láska, nelaska, bezpečne alebo vôbec. A hneď v zápätí rozchod. Rozchod až druhý, aby najskôr fešák zaplatil potrat. Čo máš spraviť ty neviem, svoju situáciu poznáš len ty sama, ale rozhoduj sa najmä s ohľadom na dcérku, ktorú už máš.
Máš 2 ročne ešte skoro fakt že bábätko a už riešis chlapa 🙄
s takym debilom ani o den naviac a co sa tyka potratu...tak ako to ty citis...nasilu to nie je dobre
Sú ženy, ktoré potrat nesú ako celoživotné bremeno. Ty, podľa tvojich slov o psychike, by si bola jedna z nich.
Tak nezabi to dieťatko, donos ho a daj na adopciu. Ty neprídeš o príjem, a ono pôjde do rodiny, kde bude mať dobré podmienky a lásku.
On sa zachoval nezodpovedne a spravil ti decko? Ti držal pri sexe zbraň pri hlave? Sledoval ťa 24 hodín denne, aby si nebrala antikoncepciu? Či nevieš čo to je? Máš 2 ročné dieťa, druhé si finančne nemôžeš dovoliť, ale sexuješ bez ochrany s nejakým deckom a on sám ti spravil decko. Nechcela by som partnera ako je on, ale ani partnerku, ako si ty.
On sa zachoval nezodpovedne? A ty si sa zachovala ako? Takisto si príliš zodpovedná nebola.
Skus si premyslieť, ak skutočne nechceš ostať s dvomi deťmi sama, tak absolvuj anonymný pôrod, alebo daj bábätko hneď na adopciu. Takto (možno) budeš na tom psychicky lepšie, ako keby, si šla na potrat, a nejaký iný pár bude šťastný, že sa stanú rodičmi. Mám kamošku, ktorá má adoptovane dieťa z anonymného pôrodu, párkrát povedala, že je vďačná tej žene, ako sa rozhodla.
A do budúcnosti určite si daj kvalitnú antikoncepciu,aby si podobnú situáciu neriešila o daky čas znovu. A len tak na okraj, s týmto partnerom by som do budúcnosti ani nepočítala vôbec.
Keby som o tom nebola sama na 100% presvedčená tak by som na potrat nešla a mohol by ma nútiť koľko chce.
Záleží na tebe teraz či sa vieš postarať o 2 deti a ma ti kto pripadne pomôcť