Frajer je neskutočný mamičkár & tatičkár

nikolajka2
9. nov 2014

ahojte,
chcela by som poradit co mam robit s priatelom ,ktory nevie vydrzat 1 tyzden bez toho, aby neisiel domov k rodicom. Byvame spolu 150 km od jeho rodicov, ale akonahle pride vikend bezi domov. Ked mu poviem, ved bol minuly tyzden, tak mi povie ze ma na chalupe vela roboty - no v skutocnosti az tak velmi tam nerobi, sem tam nejaku malu pracu a zvysok prekvaka s rodicmi doma. Ked planujeme vikend, vacsinou ma vola a caka , ze pojdem k nim. Ked pojdem , ze idem k nasim, tak s a nase cesty rozidu a kazdy si ide po svojom. U nas za cely rok bol iba 2x. Co je horsie je , ze aj letne dovolenky si palnuje s rodicmi a ja mam pocit , ze som tam iba do poctu.Taktiez si organizuje (v pripade , ze zostanem doma, welness vikendy s rodicmi v termalnych kup.) Inak musim povedat, ze jeho rodicia sa spravaju ku mne velmi pekne.

petulaptt
9. nov 2014

Akoze si planuje letne dovolenky s nimi a bez teba?

simca06022011
9. nov 2014

Tak ak sa s nim o tom neda hovorit (asi si sa pokusala, ze? a nechce to riesit...), tak bez nohy na plecia.. ja mam takeho partnera 10 rokov a do dnes sa to nezmenilo... Bez mamky a ocka sa ani nevytoto.. ked nic ine minimalne kazdy den im z auta po ceste do prace telefonuje... do dnes. Nepohne sa bez nich nic, bez nich si nekupi byt, bez nich v praci nic nejde... riadia nam cely zivot (teda jemu a ja som jezibaba ktorej to vadi) a tvaria sa ako ja nic, ja muzikant...

mihula
9. nov 2014

@nikolajka2 kolko ma priatel rokov?A ako dlho ste uz spolu?

kika691
9. nov 2014

Uteeeeec.....ked neutecies ty utecie raz za nimi on......

simca06022011
9. nov 2014

@kika691 on neutecieeee, jemu to takto vyhovuje.. doma obsluha, u rodicou obsluha a este pred nimi vyzera aj ako ozajsny chlap uz, kedze zije s partnerkou 🙂))

nikolajka2
autor
9. nov 2014

@simca06022011 - no mne sa zda , ze ty si to najviac trafila. Presne doma onsluha , u rodicov obsluha a este si rodicia nevedia vynachvalit , ze keho chlapsa doma maju sikovneho. A ja sa idem zodrat doma. Nehovorim, ze nepomoze, to pomoze, ale az ked mu poviem aby nieco spravil. Sam iniciativne nic nezacne.

nikolajka2
autor
9. nov 2014

@petulaptt - planovat si naplanujeme dovolenku, zimnu lyzovacku (este ze jeho rodicia nevedia lzyovat), aj nejaky predlzeny vikend. Ale letna musi byt s rodicmi, lebo on vzdy chodil s nimi.

petulaptt
9. nov 2014

@nikolajka2 pozri, ten moj by mal tiez tendenciu chodit na dovolenky s rodicmi, tiez je tak od mala zvyknutý, ze vsade chodili cela familia, ale odkedy sme spolu tak sa drzi radšej so mnou. Ide aj s nimi, no ja mu nebrani, trochu si od neho oddychnem. Minule isli do ciech cela garda na navstevu na vikend. No keby som chcela ist s nim ako rodina niekam, tak som povedala, ze ked tak len my. Ja mu ale nebudem v tom branit ked chce ist s nimi a nemame zrovna nieco ine na plane, no keby som povedala, nech nejde tak by urcite nesiel, takze je to rozdiel. Ale ako tak, ze ozajstna dovolenka tak to nie. Uz aj do tych ciech sa ma stokrat pytal ci mi to nevadi a ze on ostane radsej doma. Ale tak my mame uz spolu dieta...

bonaqa2013
9. nov 2014

Baba moja a čo bude potom keď budete mať dieťa? On bude behať a ty sa budeš doma trápiť a čakať. mne by sa asi takýto vzťah nepáčil. alebo mu navrhni, že sa presťahujete bližšie k jeho rodičom - keď už tak nevie bez nich vydržať. 150 km je ďaleko, čo tak bývať 20 km od rodičov? A bude tam nasáčkovaný každý deň. Ten chlap ešte nedozrel .....

mala_hobitka
9. nov 2014

@nikolajka2 Moje nervy. Ako aj ja mam vyborny vztah s rodicmi a chceme byt spolu casto ale keby som si mala vybrat medzi dovcou s nasimi a dovcou s drahym tak idem s drahym. Alebo ideme na dve :D. Ale v partnerskom vztahu ma mat partner, ktoreho si vazim, prednost. Bodka.

Ved je smesne aby si bojovala o pozornost s jeho rodicmi (teoreticky). Chapala by som ze by takto reagoval ked ide o sviatky. Ale stale???

kaktusik007
10. nov 2014

@nikolajka2 toto som mala doma. S mamickou, bol polosirota. Radim ti - utec. Kym nemas deti a sa ti utiect z toho vztahu da. Toto sa nezmeni, bude to horsie. Ja sa tesim, ze je uz ex.

ferkos
11. nov 2014

;) asi by si bola radsej keby beha za frajerkou. Ja som rodinny zalozeny chlap a rodina pre mna znamena, moja rodina, ona, jej rodina. Boj o pozornost to moze pripapad len niekomu kto sa nevie adaptovat a zaroven tuto neschopnost nevie prekusnut.
Ale tak to je, ked nie su normalne problemy treba riesit prkotiny... 🙂

jolinka
11. nov 2014

@ferkos to poradie rodiny, ktore si uviedol, je priznacne... najprv moja rodina, potom ona, potom jej rodina... 😕 😕

leanax
11. nov 2014

Prvé čo ma napadlo bolo, že aký krásny vzťah musia mať syn s mamou, lebo aj ja mám syna (1,5ročného 😀 ) a teraz na mne lipne a ja som šťastná a dúfam, že dlho nám to takto vydrží. ALE na druhej strane mať doma takého chlapa ako ty opisuješ tak ma porazí... Chlapec aj mama si musia uvedomiť, že už nieje dieťa, ale dospelý človek, ktorý má vlastný život a ja ako matka som len súčasť jeho života.

nikolajka2
autor
11. nov 2014

@ferkos - ja mam tiey svoju rodinu rada, a uz mi zostal iba 1 z rodicov o to viac sa snazim pomoct v comkolvek treba. Avsak co mi nepride OK, je ze 20 vikendov u frajerovych rodicov a 1vikend u mojich rodicov. V pripade, ze poviem, ze si potrebujem dokoncit veci na byte( prat, omalovat...), kde spolu s frajerom byvame, tak frajer ma necha na byte a ide k rodicom.Aj toto je OK?

ferkos
11. nov 2014

@jolinka nespominal som ziadne poradie, ked nieco des vymenovat tak niecim zacat musis
@nikolajka2 tak to urcite nie musi tam byt ista rovnavaha ze moji a tvoji teda pokial obaja partneri chcu a zaroven ked su v domacnosti povinnosti tak to ja osobne pokladam za samozrejme ze najskor sa postaram o povinnosti a potom mozem riesit ine. Nenarazal som tak ani na teba ale na niektore ine reakcie ktore generelaziju ze je to proste zle za vsetkych okolnosti

lucinkao
11. nov 2014

Utekaaaaj ale velmi rychlo od neho prec 😀

ivett1
11. nov 2014

@nikolajka2 ahoj, vidím (z tvojho príspevku vyššie), že si aj sama uvedomuješ, že to asi nie je ok, tak načo sa pýtaš tu?... podľa mňa by si to mala určite prebrať so svojím frajerom, ak si to už neurobila ... ak áno a nič sa nestalo, žiadna zmena k "lepšiemu", tak to ukonči...načo by ti mal byť chlap, ktorý radšej trávi všetok voľný čas (v našom ponímaní každý víkend) so svojou rodinou - resp. rodičmi... moje nervy .... my s mojím frajerom sme sa dohodli a návštevu rodičov smeabsolvovali vždy spolu, a to systémom jeden víkend u našich, jeden u jeho rodičov a dva iba my🙂 alebo iná dohodnutá "akcia"... a o dovolenke ani nehovorím ... a to sme spolu bývali, spolu sme si byt zariadili a vo všeobecnosti si myslím, že ak si nájde človek partnera, na ktorom mu fakt záleží, tak rodičia idú bokom.... i keď samozrejme sme s nimi v kontakte a keby bolo treba s niečím pomôcť, hne´d nabehneme🙂 .... ale, čo sa týka dovolenky, ak mám ísť s rodičmi na dovolenku, tak aj s partnerom... skrátka my ako pár a rodičia ... ale žeby mi napadlo ísť bez neho a jemu bezo mňa?! ... priznávam, že áno...takto by som to urobila, keby som "frajera" považovala za dočasného, resp. len na "jednu sezónu", kým si nenájdem niekoho "lepšieho"😀 ...a to, že sa k tebe jeho rodičia správajú pekne, ešte nič neznamená, aj ja sa správam pekne k ľudom, ktorých vôbec nemusím.... ale toto si si asi nechcela prečítať ... 😅 ... holt

dilino
25. okt 2019

moja poznám takeho mamičkára že mama ho tak ľubila že majú spolu dieťa matka zo synom