Fotky priateľovej bývalej v našom počítači. Čo na to hovoríte?

sandra2211
3. mar 2014

Ahojte. Prosim o radu, lebo ja neviem, co mam robit. S priatelom sme spolu rok a pol a prave mame 4 mesačneho synceka. Pred rokom som mu darovala PC, pretoze ziaden nemal. A teraz som mu v nom nasla fotky jeho byvalej s jej synom. Su tam ako stastna rodinka. Ulozil si ich tam ked som bola vo 8 mesiaci tehotenstva. A s nami nema doposial ziadnu fotku ako rodina. Neviem co si mam o tom mysliet. Stale ju este miluje?? a mam mu o tom povedat ze som ich nasla??? prosim poradte mi.

stoke
3. mar 2014

ahoj, viem ako sa zena v tejto situacii moze citit ale poradila by som ti jednu vec, muzi su muzi, ich zmyslanie nikdy nepochopis a ani sa o to nesnaz, tes sa zo synceka, zo zdravia, z toho, ze mas kde kazdy den sklonit hlavu, zivot je predsa len jeden a kazdy by ho mal prezit pekne, stastne a hlavne naplno... hlavu hore 🙂

juliana77
3. mar 2014

Prepáč za prirovnanie, ale ja toto nazývam tovar z druhej ruky. Je použiteľný, no sú tam už známky opotrebovania.

Osobne by som sa na to partnera opýtala, ako to vidí a cíti, možno ju už nemiluje, je tam však určitý rešpekt k spoločným spomienkam a je tam aj dieťa a spomienky sú sviňa a väčšina mužov by ti povedala, prvá je prvá. 😉 😉 😉

dossy
3. mar 2014

..a co ti brani spravit rodinnu foto ?? To ze ma v PC svoju ex s jeho VLASTNYM synom este nic neznamena... Miluje aj svojho druheho syna a zalezi mu na nom. Tak to akceptuj. A keby chcel byt s ex tak neni teraz s tebou. Nerob z komara somara 😉

maribell
3. mar 2014

akoze ja si teda neviem predstavit ze by mal moj muz fotky svojej byvalej v notebooku ..alebo ja ze by som mala fotky svojich byvalych ... ved to je uplne odveci ..spomienky mozu byt akekolvek silne ale toto by som si uz len z ucty k nasmu vztahu s mm nikdy nedovolila. .. 😖 ..rozhodne sa ho pytaj preco to tam ma a ako by sa citil keby aj ty mas foto svojich byvalych v notasi

sandra22110
3. mar 2014

Zabudla som dodať, ze jej syn bol JEJ, nie jeho. Ked spolu zacali chodit, tak jej syn uz mal 2 roky. preto ma to trapi ze ma ich fotky ako stastna rodinka, i ked to nebol jeho syn. Ma jedineho syna a to so mnou ale fotit sa s nami nechce. Ked som chcela spoločne foto, tak sa nasrdil, ze naco su nam take hovadiny. :(

jabadaba
3. mar 2014

akoze sa s vami fotit nechce? Akeho charakteru su fotografie jeho byvalej v PC? To akoze s nou sa foti ako do rodinneho fotoalbumu ci na fotografiach figuruje iba jeho byvala s jej dietatom, ale bez tvojho partnera? Ak sa foti s nou staby stastny "otecko", potom je to na zamyslenie. Ak ma v PC len foto jej s dietatom, hm...je to divne, ale este by som z toho coro moro nerobila. Skor z toho, ze mate spolu dieta a chlapec sa nehrnie do zavaznejsieho posunu vasho vztahu. V com je problem? Zivot na hromade je sice teraz prudko v kurze a "in", ale tak ja osobne by som riesila skor toto ako nejaku byvalu tapsu s deckom.

ivetkab.
3. mar 2014

@sandra2211 ako tak rátam, tak ste spolu rok a pol ... váš synček má 4 mesiace ak si k tomu prirátam 9 mesiacov tehu, tak to je 13 mesiacov. Teda ste boli spolu 5 mesiacov keď si otehotnela. Vieš, je normálne, že po pol roku alebo roku ľudia na to prídu, že nepatria k sebe. A to že si otehotnela ... tak možno je s Tebou len z povinnosti. Nepíšeš ako dlho bol s bývalou ... prepáč za úprimnosť, ale ak si myslíš, že sa chlap k Tebe priviaže len kvôli dieťaťu ... dievčatá, ženy ... majte už konečne rozum ... 😎

maria1989
3. mar 2014

@juliana77 prvá je prvá 😀 kristepane, keby som mala skončiť s mojim prvým partnerom, rovno sa obesím 😀

simca06022011
3. mar 2014

no ja by som to tak tragicky nebrala, nemoze to byt len tak, ze proste ich dostal a ma ich v pc a to je vsetko? Vies kolko fotiek mam ja v pc alebo priatel a teda vobec sa nad nimi nepozastavujem? Ked chces opytaj sa na to, ved su to stare fotky predpokladam, urcite si ich nerobil "teraz"... mozno mu ich iba ex poslala, alebo ich mal niekde inde ulozene, ked ich premiestnil do pc... toto bez diskusie doma, neporiesis na koniku...
moze byt s tebou z povinnosti, otazne je ci je v kontakte s byvalou... to by ti malo na vela veci odpovedat. Niektore city sa proste nedaju vygumovat za rok, ani ked si "zalozi" clovek novu rodinu. A aj nemusi... moze to byt proste iba nejake melancholia a s tym si poradi iba cas 🙂))
A k foteniu, my sme sa do dnes tiez nefotili... jedinu spolocnu fotku mame z narodenin.. inak su to rychlovky za jazdy a teda nemam z toho ziadnu traumu.
@jabadaba takych je vela a nemusi to mat nic s hrnutim sa do vazneho vztahu... ale mas svojim sposob pravdu, ja osobne by som uz NIKDY nesuhlasila so zitim na divoko.
@maria1989 no ja by som sa celkom potesila :P
Inak toto by chcelo diskusiu a nie otazku ;)

luba28
3. mar 2014

ja by som mu o tom povedala a nepriala by som si to,....to uz nepatri do vasho zivota,....

mimla
3. mar 2014

Dvojročné deti sú strašne zlaté, je možné, že tvoj priateľ to dieťa miloval a stále miluje. Aj keď nie je jeho. Môže to pociťovať ako naozaj bolestnú stratu. Druhá vec je, že ak si priateľovi ten počítač dala, považoval ho za svoj intímny priestor a tak s ním nakladal. Dal si tam aj fotky, ktoré neboli určené, pre tvoje oči. Predpokladám, že žiadnu z tých fotiek nemá nastavenú ako pozadie plochy, ani ako šetrič obrazovky. Tiež predpokladám, že si po večeroch tie fotky nepozerá s tajomným úsmevom na perách. (ak sú moje predpoklady nesprávne, utekaj). Fotky tam len sú, jesť nepýtajú. Ja napríklad netuším, čo má môj drahý v počítači, ani v mobile. Neleziem mu ani do peňaženky, ani do vreciek (okrem rutiny pred praním). To isté očakávam od neho. Ak sa tvoj priateľ inak o vás stará a zaujíma, ak nemizne bez vysvetlenia na dlhú dobu, nemá podivné finančné mínusy, brala by som to iba ako fotky. Aj keď uznávam, že nájsť ich tam asi nebolo príjemné, zvlášť, keď človeka kvári ľahká forma paranoje z rutiny na materskej. Držím palce, nech sú to LEN fotky.

sabina1975
3. mar 2014

@ivetkab.podla mna je blbost ze je s nou len z povinnosti ja som s mojim manzelom chodila 11 mesiacov ked sme sa brali bola som v piatom mesiaci a sme spolu uz 22 rokov milujeme sa ako v prvy den a dokonca mame 4 mesacnu babulku a dvoch dospelych synov

sendy182
3. mar 2014

no je to čudné.......hnevať ťa to bude stále......nech to vymaže......problém?........či chce byť s ňou?......rovno sa opýtaj.....ak sa s vami nechce fotiť tak niečo v tom možno teoreticky bude.......takže s pravdou von 😉

slawka222
3. mar 2014

vymaž mu tie fotky a tvar sa, že o ničom nevieš 🙂

euka210
3. mar 2014

syn je syn 🙂 Od dietata ho neodtrhnes. Povedz, ze si nasla fotky a ze Ta mrzi, ze s Tebou a synom take nema. Az ked bude mat problem urobit si fotky s vami, potom by som to riesila. Inak by som to neriesila.

turistka
3. mar 2014

baby ja neviem, ale je ten syn jeho? pretoze v prispevku pise byvalu s jej synom a nie ich synom, mne to pripada, ze nemaju pokrvne puto.....