Chcem sa vas spytat na nazor,ako mam reagovat,ked si moje 3rocne dieta donieslo z navstevy svokrovcov stary mobil,ktory patril kedysi( asi 3 roky) dozadu mojmu svokrovi s tym,ze sa tam s nim hral a bola to jeho oblubena hracka,tak mu ho dali aj domov,no doma ho zapli moje starsie deti z predosleho vztahu a nasli tam par potnografickych fotiek. Svokor chodil pravdepodobne na azet a tam si so zenami vymienali intimne fotky a pisali si sms. Ide o viac zien,viac fotiek aj jeho erot.fotky tam su. Dost sa hanbim pred detmi teraz a mam chut si to so svokrovcami vydiskutovat. Kedze k mobilu pribalili aj nabijacku tak predpokladam,ze pocitali s tym,ze mobil aj zapneme...Svokor tam ma aj svije selfi pofotene,cize viem na isto,ze je mobil jeho. Aj podla sprav a kontaktov to je jasne. Co by ste robili?
@jadelka fotky vymaz a svokrovi niekedy medzi styrmi ocami len tak akoze spomen, ze ta dnesna technika uz prezradi aj to, co by urcite nemala..myslim, ze pochopi a mozno sa aj uvedomi (ak sa tak uz nestalo, kedze je to starsia zalezitost).
s detmi to nejako elegantne zahlad, primerane ich veku. dedka maju asi radi a toto riesit nepotrebuju.
@jadelka svokru do toho netahaj a ak mate so svokrom dobry vztah, len tak medzi styrmi ocami mu povedz, ze ked posuva mobil dalej, treba vymazat obsah... Predpokladam, ze si myslel, ze ked vyberie sim kartu, berie aj vsetky udaje...
...a k detom - aspon mas dovod na rozhovoroch o tychto veciach 😊
vymaz to a neryp sa v tom. Nikomu to nepomoze.
Svokor je trosku blbec,ale ludia sa nachytaju aj na vacsich hovadinach :D
Záleží, aký máš vzťah so svokrom, ja by som to vymazala a ak to chceš silou mocou mu povedať, nech to urobí tvoj muž, teda jeho syn, ty ho tým neponížiš a dá si nabudúce pozor, komu . Myslím, keby si mu to povedala ty, tak sa bude hanbiť hodne dlho. Svokre to samozrejme nehovor a najlepšie na to najrýchlejšie zabudnúť.
ja by som to vobec neriesila - fotky by som zmazala, deti nech sa hraju dalej a nic by som nekomu nevravela, naco? co by som tym chcela dosiahnut? co bolo pred 3 rokmi... to bolo vtedy, davno,
iba ak by si chcela silou mocou pokazit vztahy
Ja by som si fotky pozrela - isto by som sa zasmiala čo to má svokor za vkus, popr. čo to on vlastní... 😀 A pred deťmi by som bola ticho. Ešte by som možno svokrovi zavolala, či tie fotky môžeme vymazať.... Možno by mu vtedy doplo... 😀
vymazat a dalej neriesit,svokrovi i svokre nehovor nic,iba ak by si ho/ju chcela dostat do dost trapnej situacie,ktora by nebola prijemna ani Tebe ,ak by to bolo v opacnom garde.Stavaju sa aj horsie veci v rodinach 😝
no tak mu to nedocvaklo, ze to tam stale je. myslim, ze by sa urcite hanbil viac ako ty. tak bud to vymaz a na cele zabudli, alebo mu to oplieskaj o hlavu snad si nabuduce vymaze aj sam kym to niekomu da. ale svokru by som do toho netahala, nieje to tvoja vec.