Maminky, prosím.
Stala sa taká vec, sme na dovolenke a čašník sa celú dovolenku správa k našim deťom úplne super, priateľsky, deti si ho obľúbili a teda on prišiel, že sa chce s deťmi odfotiť, deti nadšené hneď sa k nemu postavili, manžel neriešil a ja som zrovna prišla keď sa dofotili. Úplne mám z toho nepríjemný pocit, sme v Egypte totižto a ja sa bojím, že na čo je chlapovi fotka s malými deťmi ☹ Nedávam fotky ani na FB a manžel ho takto nechal vyfotiť naše deti. Vôbec nemôžem spať kvôli tomu, najradšej by som chcela ísť za ním, že či to nevymaže, ale tak asi nemám ako vedieť či by reálne fotku vymazal.
Povedzte, či to je bežné sa fotiť s čašníkom. Sme tu ešte 2 dni a normálne mám všelijaké scenáre pred očami a manžel mi hovorí, že zbytočne stresujem
@dianka3 joj dúfam, že máš pravdu. Ja priznávam , som v tomto hrozná. Ešte keby chcem ja fotiť ale on? Baksis tu v hoteli čašníci neriešia a ani nezoberú, tak snáď len ako dobrú recenziu to spravil, keďže si zavolal ďalšieho kolegu (vyššie postaveného) aby ich fotil. Inak sú tu úplne všetci milí k deťom, prihovárajú sa, vtipkujú, len ja mám taký blbý pocit, sme prvý krát v Egypte, každý hovorí ako si dávať na nich pozor, tak som sa vystrašila
Vieš koľko turistov sa vystrieda za sezónu a myslíš si že práve tvoje deti si bude pamätať? To je blaf na vás ako si privilepšiť o fotku s tvojimi deťmi vôbec nejde ide mu o peniaze a tak ako na znak toho ,,akože,, fotka. Tú už vymazal v ten deň ako ich odfotil tak nestresuj.Môjho manžela bratranec tak robil animátora a samé fotky s deťmi vysmiaty od ucha k uchu rodiča happy že práve ich deti(dieťa)si obľúbil a samozrejme mu dali nejaké to díško.A co myslíš ani jednu foto si nenechal a ani nik z personálu, to je ich biznis
@bambieblue ok, tak som kludnejsia 🙂 ja zase nie som z tých rodičov, že by boli happy z takýchto vecí, ja som tá ustráchana, ktorá nespí kvôli tomuto 🙈 neviem čo je horšie 😂
A kvôli čomu akože nespíš? Neblázni. Jeho tvoje deti absolútne nezaujímajú. A ja som si myslela,že som matka stresorka.🤣
Najskor to urobil kvoli detom, aby mali pocit " vynimicnosti" asi je len priatelsky a s detmi to vie. A mozno sa deti objavia na hotelovej stranke- aby ukazali ze maju mili personal- kto vie ako to tam maju osetrene zo zverejnovanim fotiek. Urcite ti ich nik nepride uniest ani sa neobjavia na pedofilnych strankach ak boli deti oblecene.
Spominam že v Turecku v obchode sa k môjmu malému syynovi predavač správal veselo a oslovoval ho Rambo. Chcel mu predať nejaké šiltovky a hračky. Chválil ho a vážne na nás urobil dobrý dojem. samozrejme sme tam nakúpili predražené lacné voňavky a šiltovku synovi. Podobne to bude aj s tým čašníkom.
Ja nechapem, ake mas scenare v hlave? Co by mohol urobit s tou fotkou?
@belllinka ponúknuť niekomu deti a uniesť ich. To, prečo sa fotky detí nedávajú na internet.
s nami sa v turecku bezne fotili casnici. toto by som fakt neriesila. oemyslim ze ide tvoje deti zverejnit na pedofilnej online drazbe na darkwebe
Roky robim v hoteloch a este som nevidela, ze by sa casnici chceli fotit s hostami, s detmi. Samozrejme, ze sa fotia, ale ked to chcu ti hostia. Ale asi to bude len ina kultura a ako pisu..snaha ziskat nieco viac do vacku..
Ok, ďakujem som naozaj kludnejsia, pomohli ste mi 🙂Prosím, nesmejte sa mi za to. Nie som matka stíhačka, ale proste ja internet a fotky detí proste riešim ináč ako mnohé ženy, ja naopak zase žasnem keď niekto dáva svoje deti na rôzne verejné stránky a pod, ale nesmejem sa im za to. Kamoška dáva snad každú minútu čo prežijú na FB, 7r syna, ktorý sa v rámci hry so sestrou stále prezlieka za princeznú a pod.
No ja mám proste divný pocit, že cudzí chlap (Arab) má fotku mojich detí, ale teda pevné dúfam, že už ju nemá 🙏 a teda aj v budúcnosti, ak by k takému niečomu malo prísť, tak nedovolím cudziemu človeku sa fotiť s mojimi malými deťmi a teda nejde mi o to, že moje deti sú nejaké extra 😂(nie sú, niekedy by som ich aj predala 🙈😂) ale naozaj o bezpečnosť, v tomto som opatrná a cudzím ľuďom, v cudzej krajine neverím a teda egyptania majú naozaj zlú povesť, no títo v hoteli sú naozaj veľmi milí
Ja nechápem tejto mánii s fotkami. Keď raz som úchyl a chcem dieťa, tak schmatnem hociktore stretnem a nepotrebujem ho mať najskôr na fotkách.
@thereisabear presne, aj pedofilov je veľmi veľa. Ja naozaj tu nejdem vyzdvihovať moje deti a nemyslím si, že sú niečo viac a vyvolené 🙈
@avonladyba presne tak. A pri hotelovom bazéne by som si ako uchyl určite urobila lepšie fotky hocijakých detí v plavkách, ako pri stole s čašníkom
@avonladyba a ja si naopak myslím, že keby si úchyl a pracuješ vo veľmi dobrom hoteli, kde nemôžeš len tak schmatnut dieťa, tak si kľudne môžeš vyfotiť a po večeroch si robiť dobre 🙈 proste veľa uchylov nepotrebujú kradnúť deti na uspokojenie 🙈 a názor, že úchyl nepotrebuje fotku??? Noo neviem, môžu byť rôzni a netuším čo sa honi hlavou uchylovi, ani to nechcem vedieť a teda ani nechcem teraz hovoriť, že tento čašník zrovna je úchyl. Proste ja nechápem, že niekomu nevadí, že Arab si vyfoti 5 ročné deti
@belllinka takže tým, že dcéra nebola v plavkách tak je ok, že cudzí chlap si ju odfotil?
tak kebyže som úchyl, tak radšej chcem dieťa v plavkách. Veď x iných ľudí si tvoju dcéru mohli vyfotiť a ani o tom nevieš, tak nestresuj
Absolútne sa neboj. V Egypte to robia bežne. Presne ako tu už máš písané- aby dostali peniaze navyše, pre pocit vašej výnimočnosti.
Ja budem divná, ale mne príde divne ze sa chce čašník fotiť... Nepoviem keby sú deti nejakým spôsobom z neho nadšene a chcú foto na pamiatku... Ale keby ku mne príde čašník a povie ze sa chce od fotiť s mojim dieťaťom tak mi to príde zvláštne.
@belllinka tu sú čašníci od rána do večera v reštaurácii, ale áno určite majú osobné voľno a môžu si fotiť deti na pláži, ale ja som ani nenapísala, že tento je úchyl a pri fotkách na sietiach nemusí ísť iba o uchylov, ale kľudne o zneužití na reklamu a pod, alebo naozaj aj o krádež detí (aj keď to už moc zachádzajú). Proste som mala zlý pocit a ešte som sa s tým nestretla, žeby chcel chlap fotku, tak sa pýtam, netreba hneď zosmiešňovať, aj som sa tu poďakovala za ukludnenie a tiež viem, že môžu byť na hocijakých záberoch, aj v pozadí, čomu ja zabrániť neviem, ale to, že ich drží cudzí chlap a skerí sa s nimi tak takýmto situáciám sa chcem aj v budúcnosti vyhnúť. Sám aj môj muž povedal, že si to neskôr uvedomil, že to bolo tak rýchlo, že už by hneď nedovolil
@sense konečne má niekto chápe. Deti z neho sú nadšené, on s nimi sranduje a vyslovene ich vyhľadáva v reštaurácii, aby s nimi srandoval, ale keby chcem ja fotky tak ok (pritom tiež má nárok odmietnuť aby som nezneužil a ja jeho náhodou 😀) ale on prišiel a ešte aj so svojím kolegom, ktorý fotil. No nič s tým už nespravim, stalo sa, ale príde mi divné, že sa to považuje za normálne a v pohode a ja som tá smiešna, že to riešim. Ako zrejme všetky maminky tu majú pravdu, že o nič nejde a som rada, že má ukludnili, ale nemalo by sa k tomu takto pristupovať a dovoľovať cudzím chlapom fotit sa s deťmi.
Kvoli takej to hovadine si nicit dovolenku.
Inak, tu si čašník nemôže zobrať baksis, tak o peniaze od nás mu asi nejde, skôr asi aby vidli jeho nadriadení a tí mu dali peniaze navyše? Ani človek čo nám batožinu priniesol na izbu si nechcel zobrať, hneď dával prec ruky, že no no. Ani šofér čo nás tu vozí na takých autíčkach nechcel peniaze. My sme v Egypte prvý krát a bolo nám povedané, že nech zoberieme $ a nič nechcú 😂
Tak ja som toto leto videla v Chorvátsku geodetov pri práci a keďže som tiež geodetka, tak som ich poprosila, či by sa so mnou nevyfotili. Boli veľmi zlatí, súhlasili a pekne zapózovali. Kolegom som poslala fotku s textom, že som si tu našla nových krajších, mladších a štíhlejších kolegov. 😃
Mám sa teraz báť, že ma budú považovať za úchyláčku, ktorá si nad ich fotkami robí dobre???
@avonladyba tak sú aj pedofili, ktorí nie sú sprostí a vedia, že keď si len tak schmatnú dieťa, tak im na to ľahko prídu a radšej si za to zaplatia.
Inak si tiež myslím, že to žiadne také následky pre autorku mať nebude, no tiež by sa mi to nepáčilo.
Véd to nemusí ist o nič ale aj môže... A preto to mne príde divne a to teda nie som nijak extra úzkostliva....
@jj298 pre mňa to hovadina nie je. A nekazím si dovolenku, bola som nervózna, poradili mi tu, pomohli a Hádžem to za hlavu. Deti sa zobudia a ideme na pláž a nebudem mať pokazenú dovolenku
@h2 tak toto je trochu mimo čo si napísala, ale ok, tvoj zážitok je milý a vtipný. Ja som napísala, že keby ja poprosím o foto jeho tak to je iné a hlavne ty si dospelá, oni boli dospelí, vaše rozhodnutie fotiť sa. Tento sa neopýtal, skôr len oznámil
Neboj on tu fotku už dávno vymalzal🤣 urobil to len preto aby ste mu do budúcna aj nejaký ten bakšiš dali ,jemu nejde o tvoje deti 😒 vieš s koľkými sa tak fotí nie si jediná a fotky majú všetci,to je len na oko kvôli turistom.A aj animátori to isté ,aj moji chalani sa vyfotili aj s čašníkom,plavčíkom a aj animátorom a nič. To robia všetci,ich práca byť milý, robíš s komára somára