Fňukám pre blbosti, svokra ma nemusí a mám problém s partnerom

mackove
11. júl 2021

Ahojte. So slziami v očiach píšem , aj keď možno niektoré napíšete , že fňukam pre blbosti a vo svete sa dejú aj horšie veci , ale strašne sa ma to dotklo , a nemám sa ani komu vyžalovať 😿. Bývam u priateľa nejaký ten čas , máme spolu skoro 2ročnú dcéru. Samozrejme , svokra ma moc nemusí , rozdielne nazory pre výchovu. Išla som dávať malinku spať , tá sa rozbehla samozrejme sa "schovať" ku tatovi. Tak som pošteklila tatu , nech mi ju vráti. On v tom pred jeho mamou v tom na mňa vyletel , začal zjapať, že čo robím , že som naozaj pridrbana , že viem , že nemôže robiť prudké pohyby. (Pred dvoma mesiacmi si kupil motorku , samozrejme o tom viem len ja a nikto iný , na nej sa vydupal a zlomil nohu , a narazil chrbát). Ja som ho eštr v tom krila , že spadol dole schodami , jeho matka neznáša motorky , aby bol pokoj v rodine , má to na tajnáša. Keď hentak začal pomne hulákať , ja som sa len pozrela na svokru a ta sa začala smiať ! Strašne sa ma to dotklo , zdrapla som malú a odišla s nou do izby , ju uložiť spinkať a ja doteraz plačem a smrkám 😭

medeaa
11. júl 2021

@mackove asi by som sa neudrzala a pred svokrou mu povedala, ze nemal robit prudke pohyby na tej motorke a nemusel byt taky dochramany. Neviem, ako na tom ste financne, ale najlepsie by bolo byvat sami, nie so svokrou 👨‍👩‍👧☘️.

pribinak
11. júl 2021

@mackove mala si ho rovno poslať do riti a milej svokre povedať ako sa veci skutočne majú, že syn sa vysypal na motorke a teraz umiera

kitycat
11. júl 2021

Tvoj priatel je debil a jeho mama nie je zatial tvoja svokra a asi ani nebude.

Miesto motorky, na ktorej nevie jazdit vam mal zabezpecit byvanie.

Ak ti pivedal, ze sinprijebana a jeho mamicka sa este zasmiala a div ho nepotlapkala po ramene tak by som sa vratila do svojej detskej izby aj s deckom.

Zena, kde si nechala hrdost? Neplac v kute ale povedz tomu tvojmu, ze takyto slovnik nemienis tolerovat. Rozum sa mi zastavuje consi mnohe nechate... Srat na hlavy...

A ked sa na motorke zabije, kto vas zabezpeci? Svadba je na mieste.. Aj ked s takym debilom...? 🙄

petusqa001
11. júl 2021

Máloktorá nevesta miluje svoju svokru tiež v tom niesi sama 🙏 a manžel ten by mal viac stáť na tvojej strane a hlavne nedaj si radiť vo všetkom pretože je to tvoje dieťa a vieš čo je preň najlepšie 😉 nechcete sa osamostatniť? Možno by vám to pomohlo

dominikac321
11. júl 2021

@mackove ono asi tak ani neslo konkretne o tuto vec ale o nahromadene pocity voci vsetkemu...poplac si ulavi sa ti

mackove
autor
11. júl 2021

Baby , ja nie som ten typ , čo si nechá od chlapa skákať po hlave , ani od svokry. Vždy jej poviem to , čo si myslím a jak je , nehrám pred ňou žiadne divadelné predstavenie. Určite mám štiplavy jazyk k nej , ale zas , viem , že je to (možno) budúca svokra , matka ktorá vychovala môjho chlapa. Chlap ten vždy si tiež toho veľa užije pri mne , keď ma naserie. Veľa X mu tu hovorili , že si ma somnoi urobiť poriadky , čo som sekera , keď nemusím byť. Ale poviem vám , toto ma dostalo ...úplne som onemela a to vam môžem prisahať , prvý krat som ostala bez slov nemá a slzy sa tlačili do očí. Ine bývanie si nemôžme dovoliť pre zatiaľ , staviame si dom , miesto nájmu platíme hypo. Ja tiež nemám kám isť. Verte , že som to aj mala na jazyku , že si nemal kupiť motorku a nemusel byť dochramany , ale ja som sa v tu sekundu nezmohla ani na slovo .....

martinkatinka
11. júl 2021

@mackove no keby si bola sekera, ver tomu, ze u buducej svokry nebyvas 😉 a uz davno by chlap daval pozor na to, aby si nemala dovod oznamit mamicke, ze syncek ma motorku a stihol sa na nej aj doriadit.

jvasenka
11. júl 2021

@mackove zena co vychovala tvojho chlapa..no uprimne ukazkovu vychovu mu asi nedala ...mal to povedat tebe do oci a nie pred mamou ta osocit

saraxyz
11. júl 2021

@mackove ty si sekera, on ti to dnes "vrátil". Nemáte si čo vykrikovať. Urazilo ťa to, že on to dnes urobil? Ako sa cíti on, keď to robíš ty?

mackamizjedlaskrec
11. júl 2021

@mackove mohla si aj ty inak reagovat ze prepac ze som ti sposobila bolest ze ta sa ti casom zahoji ale ta prasiva huba ti uz zostane naveky.By si uvedomil ale ked sa to stalo v zhone tak to aj mozno chapem ze mu vyletelo ale zato revat nemusis ozaj !

dzulli1980
11. júl 2021

A nie je to len Tvoje urazené ego? ... z Tvojho príspevku mám pocit, že vy ste obaja rovnakí ... bez úcty, bez rešpektu jedného voči druhému.

pribinak
11. júl 2021

@mackove pozri, rozdychaj to celé a potom si s ním urob pohovor. Taký riadny.
Ale konštruktívny, nie hádku. Tých máte asi za sebou dosť

mabenn
11. júl 2021

Ja neviem, čo je horšie, či to že máš namiesto manžela priateľa, alebo že namiesto vlastného domova bývaš u svokry, s mužom, čo tají pred matkou motorku, alebo že máte 2 ročné dieťa a dokážete sa pohádať ako deti...no veľa šťastia ďalej...ale pozri, keď ťa naserie veľmi, stačí svokre o tej motorke povedať...ak sa nebojíš, že prídeš o strechu nad hlavou

andreatytler
12. júl 2021

@mackove Myslim ze sa ta to tak velmi dotklo, lebo priatelovi pomahas a tajis povod jeho zraninia pred jeho mamou a on dnes vyuzil to zranenie aby na teba mohol vypenit. Tiez to ze na teba vypenil pred inym clovekom ta urcite velmi urazilo a uz vobec nehovorim o tom ake ponizujuce je chechtanie od svokry. Synacik by urcite na teba neziapal koli svojmu zraneniu pred mamou, ak by ona vedela ako k nemu prisiel. To by si daval vely pozor aby nepritahoval prilis velku pozornost na svoje zranenia, lebo svoka by si mozno neodpustila nejaku stiplavu poznamku na jeho adresu...

jumama
12. júl 2021

@mackove A neuvazovala si nad tym, ze je to take jednoduche, ze ak si ho poseklila, tak skutocne ten vyvolany prudky pohyb ho zabolel? A to je cele. Prudky pohyb, prudka reakcia. My sme raz takto sli dolu zladovatelym kopcom, moj muz, vtedy este frajer, mi nechal niest jeho fotak, zrkadlovku, lebo on sa s kamosmi smykal. Nemal puzdro, lebo sme len tak vybehli z chaty a fotil si zimnu prirodu. Potom ma potiahol, ze nech sa smykam aj ja, zabudol uplne na ten svoj fotak, zabudol na moj seknuty chrbat. A ja blba, zhucala som na zem, len aby som zachranila s rukami nad hlavou jeho fotak. Krize seknute ma zaboleli, ach jaj. Ulavila som si, skrikla som na neho, ze ty si ale somar sprosty. A kedze to bolo v dolinke, tak sa to riadne ozvalo, kamarati nechapali 🙂 Poznali ma ako tichu putku, a toto boli prisilne slova a prisilne vyslovene na putku 🙂 Asi si mysleli, ze co sa nezabavam s nimi. Tak podla mna, aj tvoj muz ma silnu bolest a naozaj ho to zabolelo a ulavil si nevhodnymi slovami. To ze mate spolu tajomstvo motorkove pred jeho maminou, to je druha vec. Nemal by ta do takychto tajomstiev zatahovat. A ked, tak by ta v prvej chvili nemalo napadat vytrubit to, za trest ako sa chova. Ma zmysel to kryt? Ty sa o neho nebojis, ked takto dopadol? Tebe by malo na nom zalezat, nielen svokre. Zodpovedny clovek voci svojej rodine taketo tajomstva nema. Radsej by mohol presvedcit, ze bude na seba davat pozro, ze nebude jazdit prircyhlo... kryjes ho a umoznujes mu byt nezodpovednym.

zuzliq
12. júl 2021

@mackove no neviem, či toto ide dobrým smerom. Ty bývaš u svokry a máš na ňu štipľavý jazyk? To ti nie je blbé? Ramená si rob vo svojom, vlastne to nie je ani tvoja svokra. Aj priateľovi povieš svoje, si riadna sekera. A to pokladáš za svoju prednosť? Dospelí ľudia sa majú k sebe správať slušne. Necháš si nadávať? To kde sme, aby sa môj priateľ takto ku mne správal...ale možno len vracia požičané. A najhoršie je, že staviate dom a on si kúpi motorku. No prepáč, ale to nie je normálne, je to otec, má zodpovednosť. Teraz ste len na začiatku, zmeňte vzťah dvoch detí na vzťah dvoch dospelých ľudí. Prevezmite za svoje správanie zodpovednosť, obaja.

stanulienkat
12. júl 2021

Z tvojich príspevkov som porozumela, že ty nebývaš u priateľa, ale u jeho mamy. To je veľký rozdiel. Po druhé -uvedomila som si, ako dobre som urobila, keď som rozmýšľala s akým človekom idem do vzťahu a po akej dobe. Ty bývaš vlastne s dvomi primitívmi. Jeden primitív partner, druhý primitív jeho mama.

ivangeline
12. júl 2021

Ako deti...

kitycat
12. júl 2021

@jumama ale "somar sprosty" a "prijebana" je trochu iny level slovnika nemyslis?

nikoleta1234
12. júl 2021

@petusqa001 pravda máloktorá, mam šťastie ze medzi ne patrím 😊 ja si so svokrou rozumiem, vo všetkom pomôže, dobrá ženská s dobrou dušou