Fajčenie v domácnosti,kde je bábätko. Ako mu zamedziť?

happy8051
6. apr 2010

uz od zaciatku tehotenstva sa zamyslam nad tym, ako vyriesim jeden problem.... s dietatkom budem v domacnosti s rodicmi, ktori su obaja fajciari a strasne mi to vadi... sama som bola pred tehotenstvom fajciarka, ale uz je s tym koniec... ake mate skusenosti? respektuju vasi blizki vase zelanie aby nefajcili v byte???

corinno
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
happy8051
autor
6. apr 2010

ja som si ista, ze uz fajcit nezacnem 🙂 a dym mi smrdi snad od prveho tyzdna tehotenstva... len neviem, ako vysvetlim nasim, ze maju na sebe stale cigaretovy pach.... hlavne ked budu chciet male mojkat, asi ma bude slak triafat 🙂

jjeanny
7. apr 2010

ja som fajcila tiez pred tehotenstvom, a potodobme ako ty - happy - sa mi to zhnusilo, dnes ma maly pomaly 9mes. a viem,ze by som si NIKDY nezapalila. Moj otec- dedko maleho vsak dost fajci, a ked prideme na navstevu, a berie ho na ruky tak to proste citit. No tiez som mu musela dost dlho vysvetlovat,ze ked ho chce brat na ruky,nech predym nefajcii alebo nech si umyje ruky po fajceni. Tak prvykrat sa aj urazil, ale bohuzial som mu povedala,ked chce byt s malym, musi aj on nieco vydrzat.

vodnarky
7. apr 2010

tak ja som fajciarka,ale u nas v dome sa nefajci..chodim fajcit von a potom si umyjem ruky.. 🙂

simusska
7. apr 2010

vodnarky tak ja tak isto

happy8051
autor
11. apr 2010

baby vy kojite ked fajcite???

simusska
11. apr 2010

happy mne zmyzlo mliecko tyzden po porode:( potom ma to az zmohlo