Exmanžel sa žení

mamulka211
15. okt 2016

Pozval naše deti na svadbu. Ja neviem...mám im dať so sebou nejaký dar? Akože fakt ma zaujíma váš názor. My dvaja nekomunikujeme spolu. Výživné platí minimálne, deťom nič na narodeniny,meniny, vianoce nedá.

novana
15. okt 2016

@mamulka211 nech mu namaľujú obrázok. Veď nezarábajú.

sissy27
15. okt 2016

@mamulka211 neviem aké veľké deti, ale max nech nakreslia obrázok alebo vyrobia blahoželanie... a to by som sa v prvom rade spýtala detí, či tam chcú ísť... ak chcú, tak možno kvet do ruky, ale žiadny dar... to aj keby ste mali nadštandardne dobré vzťahy, tak si nemyslím, žeby maloleté deti mali vlastnému otcovi nosiť dar k svadbe...

mamulka211
autor
15. okt 2016

17 a 13 rokov maju

sissy27
15. okt 2016

@mamulka211 ak chcú nech idú, ale stále platí, že max s kvetom... na kreslenie obrázkov už sú trochu veľkí, ale kupovať dar určite nie... špeciálne ak on im tiež nič nekupuje...

pribinak
15. okt 2016

Tiez si myslim, ze len kvety

mamulka211
autor
15. okt 2016

Ďakujem dievčata, kamoška mi radi žreby do obalky 😀

janinah
15. okt 2016

a deti chcú ísť? dosť by som sa čudovala,keby že áno...možno riešiš predčasne.....a tiež som za kvety a nič iné

pribinak
15. okt 2016

@mamulka211 to je tiez fajn napad

tajomna21
15. okt 2016

@mamulka211 preco by deti, ktore nezarabaju, mali kupovat otcovi nejaky dar? suhlasim kvet pre nevestu a hotovo

sissy27
15. okt 2016

@mamulka211 úprimne sa ti čudujem, že vôbec uvažuješ nad nejakým darom...

katarinapekna
15. okt 2016

Už ísť na nejakú traposinu zvanú svadba mi príde hodne ujete,o dare už radšej ani nepisem 😀

ukulela
15. okt 2016

@mamulka211 max kvet, ani zreby,na co. este by mohol vyrat milion 🙂🙂🙂 ale nie - aj s ohladom na minimalne vyzivne a to, ze on dary nekupuje. nema preco ocakavat dar od svojich deti. (resp od teba,ved deti este nezarabaju) .takze kvet neveste a basta.

mamulka211
autor
16. okt 2016

@ukulela 😀 , tak to máš pravdu, nad výhrou som ani neuvažovala, to by ma fakt šľak trafil 😀

eliska13
16. okt 2016

@mamulka211 žiadny dar mu netreba, aby si si ty ešte robila starosti s oblečením a darom.Aky pozicaj taký vráť.

esther03
16. okt 2016

@mamulka211 blahozenanie max kvet (to uz by bol vrchol mojej dobroty vzhladom na vyzivne a ziadne darceky detom 😀 ), ziadne zreby, dary...

timea7
16. okt 2016

@mamulka211 daj do obálky už vyškrkané žreby 😀 , inak ja by som sa divila, keby tam deti ísť chceli. Nie preto, že ich otec má inú ženu, nový život, ale preto, lebo určite vedia, že výživné posiela minimálne a okrem toho nič navyše nekúpi, nezaplatí. Ja na ich mieste by som poslala telegram a hotovo. Neviem si predstaviť, čo by som ako pubertiačka robila a svadbe medzi cudzími ľuďmi, nuda ako vyšitá..

esther03
16. okt 2016

@timea7 pubertak je ako casovana bomba, nikdy nevies 😀 Poznam mamu co sa 16 rokov starala o dieta, ex neplatil resp. nepravidelne ked mal, niekolkokrat mal podmienku za neplatenie, dlhoval vyzivne a ked si mama dala na zvysenie (zo 100 na 120€) tak decko tak zmanipuloval, ze ho presvedcil, ze nan plati pravidelne a to sa jedneho krasne dna zbalilo a islo byvat k nemu. Dali predbezko (bez skumania jej pomerov) a upps mama musi platit hoc jej on dlhuje tisice na vyzivnom. Vivat pubertaci 😝 Ale toto je off topic...

timea7
16. okt 2016

@esther03 tak som to nemyslela, vždy podporím vzťah dieťaťa a otca, či platí veľa alebo málo, snažila som sa vcítiť do pocitov pubertiaka na tej svadbe, neviem, čo by som tam robila...

dominika6
16. okt 2016

@mamulka211
Kazdemu daj do ruky heden kvet a svadobny pozdrav kde sa mozu deti podpisat..nieje vhodne aby deti davali dar

mamulka211
autor
16. okt 2016

@timea7 😀 😲 , vyškrabane žreby je super napad s tým,že pripíšem ,že aby ste s tým nemali prácu,zoškrabala som za vás 😀

mirkava
16. okt 2016

@mamulka211 Určite nič, max. malú kytičku. Oni od neho nič nedostanú a jemu majú doniesť? To kde sme... nech on im dačo dá...

esther03
16. okt 2016

@timea7 hej hej ja som pochopila ako to myslis 🙂 Len som chcela ukazat druhu stranku pubertaka, ze nie vzdy otec ked sa nestara a neplati pubertiak to vidi, chape a podporuje rodica, ktory sa stara... iba to som tym chcela 🙂