Exmanžel chce darovať malého veci

petusska
1. feb 2011

Ahojte,mam mensiu dilemu tak by som vas rada poprosila o radu ci nazor.mam syna a s jeho otcom spolu nezijeme,chodi na navstevy,obcas malemu donesie nieco na oblecenie,aj na narodeniny a sviatky mu nosi oblecenie ci hracky.minuly vikend bol na navsteve a ked odchadzal tak povedal aby som mu vratila tie veci co kupil malemu a uz to nenosi,ze on to da sesternici pre jej syna.uplne ma tym uzemnil,ved darceky sa nepytaju naspat.mam chut mu vratit uplne vsetko,aj to co este nenosik lebo je mu to vacsie,aj hracky mu chcem vratit.ako by ste zareagovali vy?je mi luto brat malemu tie veci ale chcem mu ukazat aky je hlupak ze to pyta naspat.za kazdu radu a nazor velmi pekne dakujem.

janinah
1. feb 2011

veď pýta len veci,ktoré sú synovi malé a dajú sa použiť pre iné dieťa,buď rada, že ti skrine "vypratá"...ale ak chceš veci napr.predať alebo dať ty niekomu,tak mu to normálne povedz,nevyrábaj problém tam,kde nie je 😒
súčasné veci a hračky melému neber,sú od jeho otca,nejaká tvoja urazenosť tu nemá miesto,ublížiš dieťaťu,lebo ono nepochopí prečo zrazu nemá veci,hračky od otca,nechci pokaziť vzťah otec -syn,nemáš na to dôvod

dominka11
1. feb 2011

@janinah súhlas 😉

traktor
1. feb 2011

no..mna by sa tiez dotklo, keby si pytal odo mna veci...dal ich svojmu dietatu..tak mu ich ma nechat..a je uplne jedno, komu a preco ich chce dat...

traktor
1. feb 2011

ale zas s tym koncom suhlasim, co pise
@janinah ..malemu neber veci..a nevracaj ich jeho otcovi...je to jeho otec

petusska
autor
1. feb 2011

@janinah vecicky nemam v plane predat a ani darovat,chcela som si ich nechat na pamiatku lebo dalsie dieta uz mat nemozem,maju pre mna nevycislitelnu hodnotu.povedal mi ze mi ich nenecha,nechce aby som ich nahodou nedala niekomu z mojej rodiny.

maca_p
1. feb 2011

ja by som mu vratila male veci co sa tyka oblecenia. ked ich chce posunut aby boli vyuzite, tak preco nie... a hracky? veru neviem... tam by som rozmyslala, este sa moze vyhrat aj s prvymi chrastitkami.

1ivanka1
20. sep 2012

@petusska no určite by sa ma to veľmi dotklo a v prvom momente by som asi reagovala ako ty, že by som mu zbalila komplet všetko aj to nenosené......ALE potom by som začala rozmýšlať a ak by som to nechcela predať a bola by som si istá že ďalšie dieťa mať nebudem tak by som mu tie veci dala, aspoň by sa mi uvolnilo miesto...

niente321
2. júl 2013

Tie kusky ktore su ti srdcu blizke lebo sa s spajaju s nejakou vyznamnou spomienkou (ako napr. v tychto dupackach sa prvy krat usmial)si nechaj ostatane mu daj. Ak bude chciet aj tie povedz narovinu, ze by si rada nechala nieco syncekovi. Aj ja mam par veci, co som nosila ako dieta a povazujem za velmi mile ze mi ich mamina odlozila.

kveta
2. júl 2013

@petusska Sanovala by som jeho city len do tej miery ako on sanuje moje. Zbalila by som mu aj este nenosene a oznamila, ze s tym u mna do velkej miery skoncil. Hracky by som nexala malemu.

kimmie
2. júl 2013

Pohodicka, stresuj sa kvoli dolezitym veciam, ved to ti za to nestoji. Obnosene detske veci co on kupil pre jeho sesternicu, ved na tom nic nie je. Ovela horsie by bolo ak by to pytal tie obnosene veci pre svojho noveho syna co by mal s inou zenou, ci co 😒 . Aspon ze tvoj syn dostal nove neobnosene veci.

jetopravda
2. júl 2013

Nič mu nevracaj späť. Jeho dieťa by mu malo byť prednejšie ako nejaká sesternica. Veci si môžeš nechať ty, buď na pamiatku alebo ich môžeš predať, peniažky sa Ti zídu a môžeš za ne kúpiť niečo svojmu synčekovi.

moonlight1210
2. júl 2013

@petusska taksi nechaj tie najoblubenejsie kusky, co ti pripominaju chvile s drobcom a zvysok vrat. kludne mu aj povedz, z akeho citoveho dovodu to robis takto.
dalsie rypanie, ze nechce, aby to mala tvoja rodina, si uz nevsimaj.

kikina84
2. júl 2013

@petusska suhlasim s @janinah

matozazzo
2. júl 2013

Je to otec tvojho dietata, chce ta vyprovokovat a... proste to neries, veci, ktore su od neho a uz ich maly nenosi zbal a daj mu ich.. Hracky nie,s tymi sa hra a ma ich na pamiatku.. Veci uz neoblecie. Tak ho uzemnis, ty sa ukludnis a bude klud 😉 a suhlasim s moonlight1210 vrat mu len to, co chces, zvysok povedz, ze sa znicilo alebo ze boli fleky a vyhodila si to 😀

dolijalu
2. júl 2013

Tiez by som si nechala oblubene kusky...okrem toho pochybujem, ze by si sam pamätal, co vsetko kedy kupil...ja by som este nachval vypytala stare veci od kamosiek a prihodila mu aj tie😀
Ale neodpustila by som si poznamku, ci svojmu synovi bude brat takto vsetko, co mu kedy kupi, lebo ak ano, moze si to rovno strcit...

dolijalu
2. júl 2013

ehmm...vypytaj si od neho oblecenie, co si mu darovala na sviatky a nenosi ho, ze ho chces darovat charite😀DD

ani3012
2. júl 2013

@niente321
@kveta
@kimmie
@jetopravda
@kikina84
@matozazzo
@dolijalu
baby toto tu je pasé....už pomaly 2,5 roka

ale zaujímalo by ma,ako to dopadlo @petusska

dolijalu