Ex štve dieťa

27. dec 2022

Už davnejsie som písala že ex sa správa po rozchode ako úplný debil, s prepáčením ale musim to už tak povedat. Mame spolu 6 rocneho syna, od leta už netvoríme pár, rozchod chcel on. Po case si uvedomil že urobil chybu a chcel sa vratit. Ja som ho vsak odmietla, nevie to predychat a správa sa otrasne. Ignoruje ma keď sa s nim potrebujem spojiť ohľadom syna, vždy keď pride len vyvoláva hádky. Všetko pred synom. Dokonca ho aj štve proti mne odkedy zistil že sa v mojom zivote objavil nový chlap. Ešte to ani nie je moj priatel, ani sa moc nestretávame ale dávno, ked bol ešte ako tak normálny som mu povedala aby si zobral syna, že ja nieco mam. Spytal sa ma či rande a ked som povedala, že idem s niekym na kavu tak odvtedy je fakt nepríčetný. Teraz povedal synovi vetu že maminka ma noveho frajera a je to trtko. Vobec ho nepozna, dokonca ani nevie jeho meno ani nic a toto rozpráva…Kedy prosím vás skonci toto peklo? Ako ho už konecne zobudit aby sa zacal správať ako normálny človek a otec?? Už s nim nevladzem. Hlavne že dohoda po rozchode bola taka že si nebudeme robit prieky a budeme vychadzat ako kamaráti, prave kvôli tomu aby tým netrpelo dieta. No skutek utek z jeho strany a ja som z toho na nervy.

pribinak
27. dec 2022

Máte súdom upravený styk? Ak nie, povedala by som mu, že alebo sa znormalizuje, alebo das súdom upraviť styk a budeš žiadať aby si bola prítomná počas styku nakoľko týmto poškodzuje dieťa
Daj si poradu s právnikom

autor
27. dec 2022

@pribinak Ano mame, stretáva sa s nim len v mojom byte alebo vonku no aj tam dokáže mat blbe reci. Za mojej prítomnosti. Samému ho nedavam

zmrzlinka2021
27. dec 2022

Nepoznam tvojho byvaleho priatela ale je mozne sa s nim osamote stretnut a porozpravat sa o celej tejto situacii?
Ze mu rovno povies, co sa ti nepaci..

pribinak
27. dec 2022

Raz by niečo povedal, schmatnem dieťa a idem preč. Ak je verbálne agresívny, veľmi veľmi by som limitovala kontakt
A kľudne nech vola políciu.

autor
27. dec 2022

@zmrzlinka2021 milion krát som mu vravela aby to nerobil ale je to ako keď sa hádže hrach o stenu. Vedia o tom aj jeho rodicia, oni mu tiež dohovarali a aj ku nim je taky odmeraný a drzý. Úplne ho nespoznávam ale je neznesiteľný

kaktusik007
27. dec 2022

preco ma styk s duetatom v tvojej pritomnosti? maly ma predsa 6 rokov, nie 6 mesiacov 🤷🏼‍♀️

autor
27. dec 2022

@kaktusik007 pre jeho správanie

miroslava21
27. dec 2022

Pokial nie je tyran, alkoholik tak nechapem preco mu dieta nedas, zvlastna dohoda. Aj by si sa casom vyhla jeho reciam, nakolko ked si mu na ociach a travite spolu cas, tak jeho muzske ego ho "nuti" spravat sa takto nakolko si ho odmietla.

timing
27. dec 2022

Ponaucenie do buducna. Nikdy,ale nikdy nehovor o svojich planoch ex. Naco bolo dobre mu hovorit o kave? To si si mohla nechat pre seba. Mala si povedat,ze ides s kamoskou, ze je niekto chory a robis nakup. Cokolvek coby sa hodilo na dany cas kedy mas "rande". Vies, ego boli ak ho po tak kratkej dobe vymenis za iny kus. Preto si randenie nechavaj pre seba. Aj kvoli tomu,ze o kazdom frajerovi bude synovi hovorit v zlom. Rozisli ste sa v zlom a zle to bude aj niekolko rokov kym sa to utrasie,zabudne, najde si aj on frajerku.
ty si rande/kavu planuj v case, ak dieta nemas. Ak potrebujes strazenie,najdi si niekoho na tu chvilu kym budes von.

Sa cudujem,ze si sa mu pochvalila. Toto je za mna take pomstychtive, akoby si chcela, aby ziarlil. Tak teraz v podstate mas co si chcela. Zbytocne si priliala olej do ohna.

autor
27. dec 2022

@timing praveze on priatelku ma, to prave ona bola dovod nášho rozchodu.

pribinak
27. dec 2022

@miroslava21 kde berieš istotu že by prestal mat blbe reči?

denisa353
27. dec 2022

Ahoj poznám to môj ex to tiež robí ohovára má kade tade, máme 2 deti aj môjmu synovi hovorí blbosti o mojom súčasnom partnerovi. Neprestane s tým lebo mu to robí radosť a je nevyzretý chlap, nerob si z neho veľkú hlavu, tým ho viac nahneváš. Neboj sa im sa to vráti, mňa môj bývalý manžel vymenil za prostitútku a zlatokopku a už ani s tou nie je, teraz ja sa smejem z neho.

miroslava21
27. dec 2022

@pribinak istotu samozrejme nemam, ale dalo sa predpokladat ked ho odmietla a potom pochvalila ze ide na kavu, tak bude mat blbe ziarlive reci, bohuzial aj pred dietatom.
Tymto "rezimom", ze sa bude otec sttetavat so synom v jej byte alebo v jej pritomnosti, budu neustale v jednom kolotoci a riesit podobne situacie. Takto sa to neda dlhodobo, tam ani nie je sanca pohnut sa vpred a odputat sa od byvaleho partnerstva. Ako vravim, pokial otec nie je nejaky tyran a ma zaujem a vztah so synom, zmenit rezim stretavania a nedavat mu prilezitost vediet o novom zivote matky. Nech si riesi svoj vztah s priatelkou, vztah so synom..atd

pribinak
27. dec 2022

@miroslava21 otec je verbálne agresívny, útočný. Normálny chlap ktorý iniciuje rozchod a má nivu známosť nebude útočiť na matku dieťaťa jeho partnera

Toto sa nezlepší pokial nedostane hranice a jasnú stopku

miroslava21
27. dec 2022

@pribinak asi nevies co je urazene muzske ego.
Hranica a stopka je prave to, ze ho matka nebude informovat o svojom osobnom zivote a pozyvat do svojho bytu. Odovzda syna ocovi, a bodka.

pribinak
27. dec 2022

@miroslava21 hranica je niečo úplne iné, on nebude strkať nos do jej osobných a súkromných veci

mogaa
27. dec 2022

Na jednej strane mu syna nedávaš a stretáva sa s ním len v tvojej prítomnosti, na druhej mu povieš aby si zobral syna že ty ideš s nejakých chlapom na kávu....takže samého mu ho dáš len ak sa to hodí tebe a čuduješ sa že je debil....

silvike
27. dec 2022

Je asi len nestastny a nevie sa zmierit z rozchodom. Navyse ked este aj olutoval ci urobil a Vy ste mu uz nedala sancu. Nevie to prijat. Preto taketo spravanie. Musi to sam v sebe spracovat a zmierit sa s tym. Aj ked teda rozchod inicioval on a nie Vy, preco ste uz nechceli potom vo vztahu pokracovat ?

silvike
27. dec 2022

Teraz ciram ze ma priatelku a ona bola pricinou rozchodu. No tak je nestastny ze Vas vymenil za nu a asi s nou to nie je az take super. Tak je frustrovany, nestastny. No, len teda chuda syn. Zasa take kadejake vztahy v pseudorodinach. Priatel sem, nova znamost tam, nenavist vyvrsovana cez dieta. No je to smutne. Snad sa otecko spamata hlavne koli dietatu.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz