Ex o mne šíri klamstvá

11. dec 2022

Od kamarátky som sa dozvedela že ex šíri o mne klamstvá.Ona býva v dedine kde on.Dovod rozvodu bol,že preňho bola dôležitejsia jeho rodina nez ja.Nechcel sa osamostatnit(bývali sme u svokrovcov)nikdy nemal na mňa čas a vypisoval na pokeci,aj sa stretával s cudzími ženami za mojím chrbtom.Nemali sme deti nedarilo sa nám,aj to mi vyčítal.Ja som sa odsťahovala do iného mesta.A teraz od kamarátky počujem že on každému hovorí že ja som mu bola neverná,že som mala kopec milencov,že som ho len využívala z peňazí a dobre nabalena som odišla.Taky čo ma dobre poznajú neuveria tomu,no aj tak je to nepríjemné.Ako to riešiť?

zooeynka
11. dec 2022

Jedine ak si kamoska pusti pusu na spacir po ich dedine a uvedie veci na pravu mieru 🙂 Ale pochybujem ze by sa jej chcelo do toho pliest. Nemas prilis co urobit, len ho dlabat aj s jeho urazenym egom. Zalezi ti co si myslia cudzi ludia? Pusti to z hlavy.

anjelicek26
11. dec 2022

Nijako...on ocakava nejaku reakciu, ktoru mu proste nedopraj... Zijes v inom meste, zijes spokojne, pozeraj na svoju buducnost...on si len lize zranene ego a potrebuje si svoje zlyhanie ospravedlnit nejakym vymyslom...

viestta
11. dec 2022

Urazene ego. Predsa nebude po dedine vykladať, že je mamin cecek. Zhodí vinu na teba a on ostane ten "lepší". Kašli na to. Tebe môže byť úplne jedno co si klebetnici o tebe vypočuli a šíria. Pravdu by si aj tak nedokázala, tak na čo plytvať energiou?
Zakaždým si opakuj, že ako dobre si spravila, keď si sa s takým uboziakom skončila.

s_o_n_i_k_e
11. dec 2022

Mužské EGO, ja som zažila to isté, šíril po 11r rozchodu čo som počula samé klamstva. Nevyplatila som ho z bytu, že som mu nedala ani korunu, pričom byt bol môj ... že vypisoval všetkým SMS, že som ho nechala, že mu zistili rakovinu...no ja som iba čumela no ľudia čo ma poznajú vedia aká som citlivá, empatická, čiže ty len si utvrdili, že je on schopný všetkého a zvyšku ľudom som nemusela vysvetľovať... časom spoznali ex aký je...pre Teba len dobre, že vidíš čo je to za človeka... no ja si hovorím, že karma je zdarma..

zuzikak
11. dec 2022

kasli na neho. Nepomozes si. Ked chce klamat, bude a v tom mu nezabranis. Zi svoj zivot a pozeraj do buducnosti. Kto ta pozna mu verit nebude.

moonlight1210
12. dec 2022

Tieto “vylupky cnosti” vacsinou spachaju verejnu sebevrazdu, ked sa nakoniec verejne zachovaju proti tej aure dokonalosti (alebo ublizenej obete), co o sebe sirili.

Alebo ho to prejde, ked si najde inu a do roka si na tie reci uz nikto na dedine nespomenie. Lebo su ludom beztak ukradnute. Senzacia jedneho leta.

som_realistka
12. dec 2022

Vôbec mu nevenuj pozornosť. Venuj sa svojej budúcnosti. To ze on niečo tliacha, neznamená, že mu ľudia uveria, možno jeho kamoši ho polutuju a budú spolu nadávať na svoje ex. Inak, karma je zdarma 😀