Ahojte žienky mám priateľa ktorý je rozvedený a s ktorým máme rodinu..V jeho predošlom manželstve bola iniciátorom jeho ex ktorá si našla mladšieho partnera atď...Jeho ex už má po krátkom čase už ďalšieho partnera a poslala mi žiadosť na FB 🤣tak teraz neviem či je taká zvedavá na mňa alebo chce prostredníctvom mňa dať najavo môjmu priateľovi že má druhého neviem preto sa vás pýtam priateľite sa aj vy z ex vašich partnerov pretože ja nemám ani menší záujem tak sa pýtam ako je to u vás 😄
Keď mi poslala žiadosť na fb bývalá frajerka môjho muža, ignorovala som to. Vôbec ju nepoznám, nikdy som ju nevidela, navyše je z inej krajiny. Myslím, že z jej strany išlo iba o zvedavosť.
Majú spolu dve deti ktoré ešte donedávna chodili k nám pravidelne keďže ich majú v striedavej...Z ničoho nič prestali chodiť a vždy bola hoc aká výhovorka či sme chceli ísť na výlet hoc čo vždy si našli výhovorku ako že oni sa z otcom nudia že nemôžu a neviem čo iné..A zrazu žiadosť 🤣 Priateľ sa zo svojou ex baví len cez telefónat pretože na FB ju má bloknutu
Nie, nie si absolutne povinna si ju pridat, ignorovala by som to.
Nepridávaj si ju.
Ignoruj ju. Ona vo vasom vztahu nema co robit.
Mozno chce len robit zle, alebo ho este chce. Nema byt vsak vobec tvojou starostou. Pokial ma s nou tvoj priatel deti, nech s nou riesi, ale len deti, inak ju odstrihnite zo zivota. Ziadne akoze kamaratstva a akoze ona ho nechcela, tak sa budete tvarit, ze sa akoze kamaratite...mozno chce vediet ako sa mate, pripadne zlostit, davaj si na nu pozor... cele je to divne. A ak ju ma bloknutu on, blokni ju aj ty, alebo ignoruj, zrus ziadost, to si vsimne, das jej najavo odkial pokial. Ex tvojho chlapa nie je tvoja kamaratka. Moze ti to pokazit vztah. Ex je ex, treba jej to dat najavo.
@madeline1 súhlasím
Neriešila by som to. Nechala by som to tak. Nepotvrdila ju, nech si žije svoj život 🙂
Stáva sa aj to, že človek klikne omylom pri obsmŕdaní. Možno ťa len sledovala. 😀
@madeline1 mne sa to tiež stalo a nevšimla som si to. Pozerala som profil neznámej baby, niekde cez diskusiu som na ňu klikla. Písala mi, či sa poznáme a ja že nie, že som asi omylom klika. Dali sme sa nejak do reči a nakoniec sme sa nechali v priateloch a sme kamošky. 😀 Také nečakané zoznámenie cez internet.
a ja dam krk na to, ze si ta len na fb obzerala a omylom ti poslala ziadost. mne sa to stava casto 😀
@lija22 presne som to isla pisat aj mne sa to casto stava ze niekoho pozeram a ani neviem ako ho poziadam o priatelstvo.
Priatelim sa ale my sa poznáme už zopár rokov, takže toto bude asi iný prípad, ja by som ju nepotvrdzovala pretože chce snoriť.
ja by som ju aj blokla.. podla mna chce len ,,smejdit:D
@madeline1 Aj mne sa to stalo. Všimla som si to, až keď mi prišlo upozornenie, že moju žiadosť ta osoba prijala 🤭🙈
Mne sa toto raz stalo,že omylom pri rollovaní som poslala žiadosť už exovej ex 🤦🤦🤦 mi ju vyhodilo medzi "ľudí ktorých možno poznáte" a nevšimla som si to(až keď mi napísala správu že čo to má znamenať 🤦😂😂😂) tak som jej napísala že omylom..neviem možno tá ex tvojho chce byť s tebou kamoška 😂😂😂 a možno tiež len omyl ako sa stal mne .nápis,uvidis
maju dieta? nechodi k otcovi? to by mohol byt dovod, aby bola aj s tebou v kontakte ... v inom pripade by som sa na to vykaslala.