Ex môjho priateľa

mimi8383
27. jún 2022

Neviem ako začať, ale môj priateľ si deň čo deň píše s bývalou. Už roky.
Majú spolu syna 16 rokov, tak to trochu chápem, že kôli nemu. Lenže ona má neznáša. A nadáva na mňa a ponižuje má pred ním. Ďalšia vec je, že sa tajne schádzajú, keď som v práci.
Ako nie je to často. Viem o dvoch razoch, lebo som to náhodou zistila.
Tvrdí mi, že ma ľúbi lenže on už so mnou ani takmer nespava a len si vypisujú. Tak neviem. Som asi paranoicka, ale neviem čo s tým🙈

zmrzlinka2021
27. jún 2022

@mimi8383

Nechcela by som byt v takom vztahu. Neviem ako dlho spolu chodite, ale pripada mi to, ze sa od svojej byvalej manzelky stale neodputal.

vifoncitta
27. jún 2022

Mal by za minulosťou zavrieť dvere prepáč ale 16 ročný chlapec má podľa mňa už iné záujmy ako aby mama s jeho otcom si o ňom vypisovali...nadáva na teba,neznáša ťa a on sa s ňou ešte tajne stretáva, tu niečo smrdí...

oli2782
27. jún 2022

@mimi8383 Tiež sa roky stretávam s ex priateľom ale určite to netajím manželovi a spávam sním jedna radosť. To, že sú v kontakte nie je problém. Problém je, že ti to tají a že teba zanedbáva.

kitycat
27. jún 2022
mimi8383
autor
27. jún 2022

@kitycat nie nie len som tu prvý krát. A vôbec s tým neviem robiť. Už si dám na to pozor. Pardon😔

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimi8383
autor
27. jún 2022

@athom ale nadáva na mna

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimi8383
autor
27. jún 2022

@athom ou, no možno hej. Ale ja sa naozaj trápim a nechcem nijak vyst dobre či zle. Len som potrebovala počuť názor. Poradili mi mk

mamkalentedkova
28. jún 2022

To je všetko tak diétne napísané ,že ťažko sankntomu vyjadriť .Nadáva na teba ako? V akom zmysle ? Syn 16 ročný kbvam chodí ? Aký máte vzťah ? Je toho veľa , čo môže mať vplyv na finálnu odpoveď .Na jednej strane je fajn,že sa vedia normálne baviť ,určite aspoň vzhľadom na to ,že sú rodičia spoločného syna Druhej strane ,neviem prečo sa tvoj partner s ňou baví o tebe a k prípadným nadávkami sa mal tiež vyjadriť ,že si jeho partnerka a ona nech si toto strčí za.klobuk .Ak sa rozišli,asi vedeli prečo sa rozchádzajú ..aj keď nevieme kto z nich a a z akého dôvodu rozchod inicioval ...Ex má nejakého partnera ? Prípadne jej jej partner Ok s tým,že je v kontakte so svojím ex ?

mimi8383
autor
28. jún 2022

@mamkalentedkova
Nadáva, že som sprostá jak bagandza a že hrozne vyzerám, že myslela že má lepší vkus atď.Syna občas vidím,keď je s ním a ja nepracujem momentálne. Syna mám rada.Neviem kto ale on tvrdí, že odišiel. Vraj sa s ňou nedalo vydržať. Ex vraj má priateľa ,ale neviem nič konkrétne. Môj priateľ tvrdí,že ma ľúbi a s ňou sa baví výhradne o synovi, ale nie je to pravda. Mne to príde akoby si ona neželala, aby sme boli spolu. Aj priateľovi vraví, že syna mu nedá,ak budem prítomná. Skúšala som ju kontaktovať,nech sa pozhovarame,ale márna sláva. Vraj ju nemám obťažovať, že ona sa so mnou nemá o čom baviť. No mám z toho celého hokej.

mamkalentedkova
28. jún 2022

@mimi8383 aha ..no a ako dlho teda si ty si svojím partnerom ?No ,možno ona nemala.ppcit ,že sa s ňou nedá vydržať a tiež jej to on nikdy nepovedal ,len si zrazu narazil ženskú a odišiel k nej ...kamošky asi nikdy nebudete ,ale zastať by si ťa mal ...Syn je už veľký dosť ..tak nevidím problém v Tom,aby bol u vás aj keď si tam ty .Je veľký,všetko už chápe a že jej sa to nepáči..je jej problém..syn ak chce ,vie si povedať aj šak ,že chce s otcom byť ..nezávidím tintuto situáciu .Majú nejako upravený styk súdom ? Ak áno..tak má rozsudok dodržiavať bez ohľadu na to ,cinty tam si alebo nie si ..syn s tým asi taký problém nemá nie ?

mimi8383
autor
28. jún 2022

@mamkalentedkova sme spolu uz 4roky, ale to oni už boli rozideny asi 1rok či viac. Nemá súdom určené, ale platí jej dosť na syna. Každý druhý víkend býva s otcom. Syn by mohol aj viac podľa mňa,ale ona nedovolí a priateľ sa nechce naťahovať po súdoch. inak ten jeho syn je fajn,mám ho rada. No nechápem takého zaskodnosti od nej.

mamkalentedkova
28. jún 2022

@mimi8383 možno aj ako matka žiarli,že syn si ťa obľúbil a do re spolu vychádzate ..ale to by si mala ona v hlave urovnať ..rozšírení sú teda už dost dlho ...priateľ by možno mal trošku obmedziť ich komunikáciu a teda zastať by sa ťa určite mal ..
Je smutné ,ale toto je realita mnohých takýchto "rodín".
Ja som tiež u exmanželky môjho partnera dajaka p.ča a to sa poznáme celý život ,boli sme.kedyai kamošky ..Ja sa do ich veci vôbec nemiešam,keď sú jej deti u nás starám sa o ne ako o vlastné ,varím im ,upratujem po nich a aj tak pre mňa nemá pekné slovo a to boli rozvedení už 6 rokov .Asi to nijak nezmeníme .Tak sa tým netráp a kašli na ňu 😉

miruska320
29. jún 2022

@mimi8383 keby ste mali otvorený vzťah ,tak to nezistujes náhodne.Spaja ich dieťa,takže aký -taky vzťah tu bude.
Možno je unavený z toho,že necíti pochopenie z tvojej strany ...
Zase rozumiem aj tebe nezniesla by som to ,vysvetlí mu ,ako to vnímaš a nech sa k tomu postaví ináč ..z bývalou sa rozišiel,lebo tam boli problémy,nový vzťah si vytvoril preto...lebo.Vsetko sa dá krásne prepojiť ,len to treba komunikovať