Ex manželky vašich partnerov

himedzi
10. dec 2021

Ženy, zazili ste, ze sa vášmu ex, po rokoch, ozvala byvala zena a snazila sa ho dostat spät? Podelte sa o zazitky

panelacikova
10. dec 2021

otvorím si čipsy 🙂

sima338
10. dec 2021

@panelacikova Pripínam sa tiež :D

panelacikova
10. dec 2021

@sima338 len aby sme sa neobjedli 😀

sima338
10. dec 2021

@panelacikova Vieš čo, ja som už tiež bývalá manželka, ale teda snáď mi nikdy tam neprepne, že by sme sa s bývalym zase dali dokopy a nedajbože dali svadbu čísla 2. :D :D

himedzi
autor
10. dec 2021

Blbo som to napísala, nie vášmu ex, ale vášmu partnerovi, ze sa ozvala ex. Admin prosim opravit text.

panelacikova
10. dec 2021

@himedzi my sme pochopili. a čakáme na príbehy 🙂
@sima338 ja tiež nemienim otravovať bývalého manžela. a zas bývalá žena môjho muža ho vôbec nezaujíma 😀 preňho som ja absolútna topka 😀

himedzi
autor
10. dec 2021

@panelacikova poslala som ti správu

weronika171717
10. dec 2021

@panelacikova verím, že to tak je, ale poznám pripad kedy sa manžel tváril, že o exmanzelku by ani nezakopol a chodil za ňou a neskôr keď na to druhá manzelka dozvedela, tak sa vrátil k tej predchádzajúcej....

basska_b
10. dec 2021

Ja som to tu niekde na koníkovi raz čítala, to sú iné manželské trojuholníky 😁 ale myslím si, že v 99% prípadoch tam boli take dôvody na rozchod, že sa už nepozerajú späť. Môj muž hovoril, že neboli všetky tie roky manželstva len teror a utrpenie, bolo aj veľa pekných chvíľ, ale pre neho je to uzavretá kapitola. A najmä pre jeho ex, ktorá sama dala návrh na rozvod s tým, že sa názorovo rozišli a že sa jej už nepáči a nevenuje atď

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
21oktober
10. dec 2021

zo svoje praxe môžem potvrdiť že to nie je ojedinelý zjav. manželia sa rozvedú pre nezhody , svokry , milenky a často hlavne muži sa vracajú späť a veľmi radi . Ženy sú práve tie čo si držia odstup . Mala som xy rokov dozadu prípad kedy žena odišla od muža, otehotnela s priateľom ale nebola rozvedená ešte , počas tehotenstva sa tak dohádala s priateľom , že sa vrátila domov k manželovi aj s kukučkou , manžel sa s ňou rozviedol ale ostal bývať v dome kde aj jeho ex. Viem že sa zobrali znova potom, lebo som jej vytĺkala výživné na to prvé dieťa.

danica2711
10. dec 2021

@himedzi podeľ sa najprv ty

sense
10. dec 2021

Tiež mám ex, či niekoho ma neviem ale asi nie... Keďže počas covidu som mu pomáhala ja.. A áno ozývam sa mu, ale nej aby som ho získala naspäť a on napíše mne a nemyslim si ze sa mi ozýva aby ma získal spat

panelacikova
10. dec 2021

@weronika171717 áno, viem, že to tak je, žiaľ... ako píše aj autorka. je mnoho takých chlapov, čo po rozchode s manželkou alebo partnerkou, s ktorou majú dieťa, si síce nájdu inú, ale akonáhle bývalá zapíska, už sa dvíhajú na odchod.... a čo sa týka mňa, ja som si na 100% istá. jednak mám za sebou iné vzťahy a viem, ako sa správa tento môj úžasný muž, jednak už máme svoje roky, čiže tu nehrozí, žeby sme ešte niečo špekulovali. a do tretice, jeho bývalá je odo mňa o 16 rokov staršia 😀 😀 takže absolútne. môj je šťastný, že ma má a ja som šťastná, že mám jeho 🙂
ale smutné je, že sa to stáva a teda hlavne u tých mladších ročníkoch. tí chlapci (mladí muži) ešte nie sú ustálení, sami ani nevedia poriadne, čo chcú... návrat k ex môže vyjsť, ale môže to byť zase len vstúpenie do tej istej rieky (čo si myslím, že platí vo väčšine). no a ak autorka tu dala túto otázku preto, že sama má podobnú skúsenosť, neostáva mi nič iné, než jej odkázať, že nech je rada, že s ním nie je ešte zosobášená alebo že s ním nemá deti. prejavil sa, našťastie, zavčasu. viem, že ju to asi bolí a serie zároveň, ale i tak v konečnom dôsledku vyhrala... neprežije kus života s idiotom.

panelacikova
10. dec 2021

@sense ak ani jeden z vás nemá nikoho a občas si pomôžete, to je normálna vec. alebo keby ste aj mali partnera, ale zároveň by ste mali spoločné dieťa, tak je tiež normálne, že ste v kontakte a občas si v rámci starostlivosti o dieťa pomôžete. ale nechcela by som muža, ktorého ex "uháňa" a chce ho získať nazad. ešte keby povedal: krava sprostá, ok. ale keby mu to lichotilo a udržiaval by s ňou aj napriek tomu kontakt, v takejto konkrétnej situácii, tak to nie..

amelie2017
10. dec 2021

Moj sice zenaty nebol, ale mal 6 rocny vztah, vycuval kratko pred svadbou- rozumej, uz vsetko pripravene, zorganizovane, zaplatene. Ja som mala 7 rocny vztah. Spoznali sme sa cca rok a pol od rozchodu- obaja. Byvala ho prvy rok dost kontaktovala, ale nie, ze by ho chcela spat, len ona mala anorexiu a vzdy sa mu potrebovala vykecat. Potom par rokov nic a minuly rok opat. Ze ma manzela, babatko a konecne nasla svoje stastie. Tak jej muz povedal, ze je rad, ze aj on uz ma dceru a druhe na ceste. Pokecali o detoch a hotovo.

panelacikova
10. dec 2021

@amelie2017 tak to je v pohode, myslím si. ale uháňanie bývalých považujem za absolútne nezrelé chovanie...