Ex ma ohovára pred našim dieťaťom v mojej neprítomnosti

14. jan 2023

Dnes si prisiel ex pre syna, nadaval aj pred nim, zbytocne, ked sme vecer mali volat cez kameru ja som zabudla ze mam notebook bez kamery..pouzivam aj ini s kamerou, zabudla som, tak sme sa napojili, ja som ich videla aj počula, oni mna ani nepoculi..no co som pocula on s amlym na rukach na mna nadaval..ze kde je analfabet, ..co stakou osobou do certa ju poslat a podobné. Syn ma cez tri roky uz rozumie vsetko. Aj naposledy sa vratil s divnymi recami..nahnevalo ma to, ze na mna pred nim nadava. Vravela som mu ze sa to nemá robiť, ze to ublizuje detom, ani ja na neho nenadavam. On je celkovo teraz nervozny, ze musi platit druhykrat vyzivne. O maleho sa nezaujima, nevola mu ako sa má, chodi za nim malo raz za mesiac, alebo aj menej. Chcel by ho mat, aby som ja platila jemu. On je velmi lakomy, aj vravel ze by ma najradšej zbil za vyzivne ze musi platit. Podla mna je on chory clovek..zavisly a narcista, psychopat. Je mu jedno ako to posobí na malé dieta, mna ponizuje pred nim kazdu chvilu co sme spolu aj ked chvilu. Co s tym mama robit, ze si myslim, ze on na mna takto rozprava zle pred synom?

pribinak
14. jan 2023

Mizes sa poradiť s kurátorkou alebo s právnikom či by sa oplatilo pustiť sa do styku a dieťaťom len v tvojej prítomnosti
Potrebovala by si nejakú nahrávku, kde jasne pred synom o tebe takto rozpráva
Ale to je naozaj sa poradu s právnikom a kurátorkou

Možno by som ho písomne upozornila, že pokial sa takáto situácia bude opakovať, že budeš žiadať styk pod dohľadom

Vieš píšeš že je chorý, narcis, psychopat….otázka ale potom je, že prečo si si s ním robila dieťa?

zuzanka.zuzu
14. jan 2023

závisí ako veľmi by som bola závislá na jeho výživnom. ak vôbec nie, tak by som mu navrhla (vzhľadom k tomu čo o ňom píšeš) nech posiela 20e a nech sa nám prace preč zo života 😈

autor
14. jan 2023

@pribinak nevedela som to uplne pochopit, ze je taky clovek ako mi o nom vravia, zalubena som bola, nevedela som ze hra automaty, to ze si vypije hej, ale nie tak ako to vyslo najavo, uz sme neboli spolu ked sme splodili dieta, odisla som od neho, on za mnou chodil a stalo sa..on ze mi pomohol, ze mam dieta. Ja uz teraz..neskoro viem ze to bola velka obrovsak chyba. Za kuratorkou pojdem jej to povedat. On je osoba co sa velmi vie pretvarovat, klamat. Chcela by som ho dat vysetrit ale asi by aj sudneho znalcu oklamal.

autor
14. jan 2023

@zuzanka.zuzu aj to ma napadlo, lebo je velmi nahnevany ze musi platit vyzivne na Vianoce ze by ma najradsej zbil kopol do mna ci co to povedal,ze spravi vsetko preto aby vyzivne neplatil, neviem co tym myslel..ale odisiel z prace..

h2o2
14. jan 2023

Ježiš no aj môj ex nerobí bojim sa že mu ja budem platít výživné... na neho😂. Ešte je aj socialni pracovník a oháňa sa tým že pozná ľudí na kuratele 🙈. Tiež je riadne psycho...

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
smitjan
15. jan 2023

Toto je nieco neskutocne niektori chlapi, co dokazuju, akoze ziram.

autor
15. jan 2023

@h2o2 no tak on by chcel dieta, aby som ja jemu platila, ale chce ho len z dovodu penazi, takeho lakomca svet nevidel. Zbiera plechovky zo smetnych kosov a je pritom dost majetný a vzdelaný. V obchodoch klame ze ked vazi zeleninu zdviha na váhe sáčok aby menej odvazil. Ale toto je uz cez ciaru a velmi lutujem ze som si nenahrala tento hovor. Tak drzim palce, ale je to riadne na nervy.

@zuzanka.zuzu ano to je moznost, ja teraz nechápem ze som si toto neuvedomila pred súdom, ze som mala kaslat na peniaze, lebo pojde aj cez mrtvoly..zdravie syna je mu jedno. Vyzivne poslal iba raz, teraz ma druhykrat.

@mirco50 uz som mu to vravela, vie to, jemu to je jedno, je neludský, jeho rodicia ho dali od seba prec cez pol republiky skoro k starej mame ked mal sest rokov decko, neviem preco mu to spravili, ale vtlkali mu do hlavy ze je velmi inteligentny a tam su lepsie skoly ..neviem ako to dokazem, uz teraz viem ze je najlepsie si vsetko nahravat aj videohovory a toto bola nahoda, ze mam dva notebooky jeden bez kamery a jeden s kamerou a zapla som bez kamery, pocula ich videla, ale oni mna nepoculi..neviem preco. No ja som pocula dosť :( som v soku.

autor
15. jan 2023

@smitjan ja som v šoku z toho, mne vraveli ze je odľud, nasla som si to v slovniku ze je neludský. Teraz som sa presvedčila ze je. Doslo mi to pri tom videu ze on neprestane na mna nadavat pred malym a proti mne mu hovorit.