Emočná nevera

adorana
17. sep 2021

Ahojte všetci,
potrebovala by som poradiť. Sme s priateľom 16 rokov, máme spolu syna, je to môj druhý vzťah, prvý skončil rozvodom po 15 rokoch.
Minulý rok bol na liečení v kúpeľoch a začal si cez messenger písať s pani čo tam bola s ním v partii, šteklivé a dráždivé správy. Keď som mu na to prišla, bola to náhoda, prvá jeho reakcia bola, že či neviem čo je to sranda. Potom keď zistil, že mi strašne ublížil, okamžite prišiel z liečenia domov, že ma ľúbi a nikdy v živote by ma nepodviedol.
A tento rok si cez našu dovolenku pozval k nám kolegu s kolegyňou na víkend, sú kolegovia cca 4 roky. Bola veľmi nadšená, strašne sa jej páčilo. Po víkende si začal s kolegyňou volať z domou aj písať sms.
To všetko robil predomňou, dával mi to čítať. Potom sme boli u nej doma na káve, pozvala nás. Medzi tým dala výpoveď a stále uvažovala, že sa vráti naspäť, občas chodí k priateľovi do práce, len tak pozrieť ostatných. Keď nás pozvala na kávu druhý krát, mne sa nedalo, tak som povedala priateľovi nech ide sám, strašne sme sa pohádali a nakoniec som išla. Keď som tam bola začala mi blikať kontrolka, že niečo nie je v poriadku, ženská intuícia. Potom som si pozrela sms v priateľovom telefóne a skorom som umrela od úžasu. Jedným slovom ona mu písala, že sa jej páči a v jednej sms mu poslala svoju fotku v spodnom prádle. Jeho reakcia, juj ale dráždiš, ak budeš pokračovať vodopády a tak. AA ona, že nedráždi a tak.
va krát do týždňa spolu volajú cca 30 minút , keď nie som doma a všetky sms čo si píšu maže.
Pred piatimi rokmi ma požiadal o ruku, ja som veľmi nechcela, že načo je nám papier, keď sme spolu šťastný. Tento víkend sme boli u známych na guláši a začal to riešiť pred nimi, že si ho nechcem zobrať.
Potreboval ab ys om poradiť čo s tým, som dosť silná žena, ale už je to na mňa
priveľa píše si s inou a zároveň ma žiada o ruku....

saraxyz
17. sep 2021

@adorana a intuícia čo hovorí? Koľko máte rokov?

brita7777
17. sep 2021

Hm, bohuzial, nie je to verny typ. Podla mna sama vies co mas spravit.

adorana
autor
17. sep 2021

@saraxyz Intuíciu mi hovorí utekaj od neho, ale mám pomaly už 50 rokov a mám ho strašne rada. To že ma ľúbi aj cítim.

adorana
autor
17. sep 2021

@brita7777 Nechcem o neho prísť, len chcem aby s tým prestal

lucka_ke
17. sep 2021

neprestane, to je jeho adrenalín a vzrušuje ho to (podobne ako niekto neprestane so stávkovaním alkoholom, automatmi...)
záleží len na tebe, či si ochotná mu tolerovať bokovky, ak áno tak nepozeraj jeho mobil a nepátraj ak mu to tolerovať nechceš tak sa rozíďte

brita7777
17. sep 2021

@adorana ale on neprestane, budes to riesit s nim je to taky typ, co to potrebuje, moj nazor. Mozno k nej aj nieco citi, vies.

fleur1111
17. sep 2021

@adorana tak si s ním treba sadnúť a porozprávať sa, že nie si slepá ani hlúpa a vidíš, že sa niečo deje medzi ním a kolegyňou. Nech ma k tebe aspoň toľko ucty a prizná farbu. I keď si myslím, že takéto vypisovanie vôbec nie je vhodne, keď je človek zadaný. Nie je to voči tebe fér. A pokial sa na svadbu necitis, je to normálne, nie každý ma potrebu byt okruzkovany… a mal na to kopec času pred rokmi, nechápem prečo to začal riešiť až teraz a sťažovať sa na take veci pred cudzími ľudmi na grilovacke😁

saraxyz
17. sep 2021

@adorana ako ťa môže ľúbiť, keď robí to, čo robí???? A vzhľadom k Tvojmu veku by som počúvala intuíciu a začala si užívať život

anita6666
17. sep 2021

Kedy uz konecne pochopíte,vy, všetky nestastnice s týmito témami,že človek nie je monogamny tvor???????? Autorka tebe fakt nestačil jeden prúser v podobe rozvodu???? Čo si si myslela,že s dalsim chlapom to bude iné? No nebude,mala by si si užívať život,možno mať milenca na sex,občas volny čas a neviazat sa. A ak si myslíš,že s tým prestane,tak si na omyle. Ma ta hlboko v p....a všetko čo nie je doma je zaujímavejšie a vždy bude.

adorana
autor
17. sep 2021

@saraxyz Myslíš, že ma ozaj neľúbi? Okrem tohto problému, máme krásny vzťah, po všetkých stránkach, sú situácie kedy by som ho nedala za nič na svete, super sa dopĺňame. Tak neviem čo robiť....

nikyball
17. sep 2021

@anita6666 si si istá?

anita6666
17. sep 2021

@nikyball píšem si s iks ženatými mužmi,možno aj s tvojim

evamea
17. sep 2021

Anita má očividne nešťastný život, keď si potrebuje tvoriť svoj vlastný okruh ľudí ženáčmi, neviaže sa, možno má milenca a občas voľný čas. 🤣🤣

nikyball
17. sep 2021

@anita6666 s mojim asi nie, on nie je na lacnoty.
Skôr som narážala na seba, pretože to je 100%. Ja monogamna som. Viem ,že keby som ťa presviedčala, že aj môj muž tak ty ma budeš zas o opaku.

brita7777
17. sep 2021

Este je mozne, ze je polyamori. Podla mna, sexualny chtic sa da udrzat na uzde vo vztahu, aspon teda zo zenskeho pohladu, osobne vyskusane, ak si vazis toho druheho resp.aj seba, nerobis druhym to, co by si nechcel aby druhi robili tebe. Ale viem o par vztahoch kde napr. aj toleruju jednorazovky - nemaju deti. Zavisi, co chces, porozpravat sa s nim o tom mi pride ako dobry napad. Hlavne sa sustred, co chces ty, aby to neznelo ako vycitka, co robi, ale proste s rozumom ho konfrontovat s tym.

adorana
autor
17. sep 2021

@nikyball V čom?

nikyball
17. sep 2021

@adorana v tom, že človek nie je monogamny. Ja som

adorana
autor
17. sep 2021

@brita7777 Ďakujem, vážim si tvoj názor

lindusss2016
17. sep 2021

@adorana myslim, ze ho nezmenis. Navyse neviem, ako si mozes byt ista, ze tie jeho flirtiky ostali len v rovine pisania 🤷‍♀️ ved s tou prvou bol realne na lieceni, boli daleko od teba, ja by som mu neverila 😔 a s kolegynou sa tiez stretava aj realne. Ze si pisal a volal s nou pred tebou, znamena len tolko, ze sa chcel uistit, ze mu to aspon ako tak tolerujes... ja tomuto nerozumiem, na co ma niekto potrebu vyhladavst taketo dobrodruzstvo

ninusa221
17. sep 2021

Ahoj viem že je to pre teba ťažké, ale ja by som mu to netolerovala a určite by som si ho nezobrala.. a vlastne ked sa mate radi tak aj načo už máte aj dosť rokov..

saraxyz
17. sep 2021

@adorana intuícia Ti hovorí: utekaj. Ale ty ideš klamať samu seba, že veď vám je spolu dobre. On si bude vypisovať s kolegyňou, bude mazať sms a obidvaja budete spokojní. Láska vyzerá trochu ináč

lindusss2016
17. sep 2021

@anita6666 a co mas z toho, ze si pises s ttmi zenacmi? Konecne sa citis sexi a ziadana? Toto vypisovanie je pre jedincov, ktori v realite nemaju ako a cim zaujat, nemaju dostatok sebavedomia zoci voci, ale spoza monitoru su vsetci frajeri. Zenske fotky zhora, ktore zuzia tvar vsetkym baculkam a navyse sposobia zvodny pohlad, este plus vyzdvihnu dekolt a realita OMG...

adorana
autor
17. sep 2021

@lindusss2016 Ved ani ja tomu nerozumiem.... prečo je taký, či je to choroba alebo adrenalín, alebo potrebuje niečo iné

lindusss2016
17. sep 2021

@adorana spytaj sa samej seba. Prejavujes mu dostatok pozornosti, lasky, obdivu, dolezitoati, dovery? Ak ano a on napriek tomu robi toto, tak je to proste chruno, co si potrebuje dokazat, ze este nepatri do stareho zeleza...

acrobaleno
17. sep 2021

@anita6666 Týmto by som sa veľmi nechválila. Z tvojich ďalších príspevkov mám pocit, že si myslíš, aká si samostatná a silná žena. Ale opak je pravdou, tí chlapi ťa iba využívajú. Si iba matrac pre nich. Žiaden by neopustil svoju rodinu. Takže aj ty trpíš dezilúziami.

alzbeta311
17. sep 2021

Možno tuší, že niečo tušíš a preto začal tlačiť pílu na svadbu, možno si ťa tým chce úplne poistiť, že keby sa medzi nimi stane niečo viac, tak mu to odpustíš, veď predsa by si sa hneď po svadbe nerozvádzala

anita6666
17. sep 2021

@acrobaleno no ešte aby opúšťal rodinu a bol mi na krku.... neblazni

lucka_ke
17. sep 2021

@adorana toto nie je prvá podobná téma, kde podvádzané ženy píšu, že "ale inak máme super vzťah"
kokos ženy, ako môžete mať super vzťah, keď chýba základ - dôvera????? ako môžete žiť s niekým, komu sa nedá veriť a ešte si myslieť, že je to ideálny partner? toto ozaj nikdy nepochopím

allie458
17. sep 2021

Ak sa nechces vydávať tak to nerob. Hlavne teraz ked mate problem vo vztahu by to bola len taka zaplata a ani by si si ho nebrala zo správnych dovodov. Podľa mna mas len dve možnosti, porozprávať sa s nim a vysvetlit mu ze toto chovanie nie je ok a ze ti ubližuje, povazujes to za istý sposob podvadzania a vysvetliť mu ze v nešťastnom vztahu zotrvat nechceš. Ja viem ze sa nechces rozchadzat ale ak sa nezmeni tak budes tymto iba trpiet, mozno to vyescaluje do niecoho viac ale podľa mna uz teraz je ta dovera narusena. Ak mate naozaj dobry vztah tak sa bude dat najst stredná cesta.

nikyball
17. sep 2021

@adorana tak ako si vtedy povedala, načo papier, keď ste šťastní, ťa teraz načo papier ak ste nešťastní. Manželstvo to nezachráni