Emocionálna osamelosť

2. jún 2023

Cítim vnútornú osamelosť dlhodobo. Rodinu mám ďaleko, priateľ je teraz vyťažený, spoznávame sa pomaly, zatiaľ spolu nežijeme, kamarátky/známe majú tiež svojich starostí dosť. Prácu mám zaujímavú, dobre platenú, ale žijem osamelá. Najbližších mám ďaleko, vidíme sa pár krát do roka. Predošlé známosti to nezmenili, dokonca ani v jednom dlhodobejšom vzťahu som sa inak necítila, dokonca horšie,nebolo to dobré, môj aktuálny to chce zmeniť a ja to chcem skúsiť.ale bojím sa, že sa tak nebudem cítiť, že ho stratím a hlavne tí, ktorých tu nemám vždy budú chýbať viac a potom ten strach zo straty najbližších a straty lásky.to sú tie najhoršie pocity a tá hlboká osamelosť, ktorá trvá dlho.zmyslom života je zdieľať emócie a žiť pre emócie.neviem ako prekonať tie strachy a veľmi si želám tú osamelosť vyriešiť.

domkakvet
2. jún 2023

Najdi si nove kamaratky, ktore budu mat cas, aj tu na konovi mozes napisat odkial si a ze hladas kamosku.

chica007
2. jún 2023

Skus niekde pomahat pri ludoch, ked zistis ich trapenia tak uvidis, ze nebudes sama a nebudes riesit svoje nepodstatne veci.

hugger
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zmrzlinka2021
3. jún 2023

V prvom rade ini ludia tvoj problem nevyriesia. Ty musis byt stastna vo svojom vnutri bez ohladu na to, ci si v kolektive alebo nie.
Pravdpodobne to ako sa citis ide z tvojho destva

autor
3. jún 2023

Sama sa citim fajn, osamely by ste sa necitili ani vy fajn. Z detstva taketo emocie nejdu, to, ze clovek zije pre emocie je fakt, velmi dufam, ze uz sa to zlepsi...