Dve malé deti, ako často sa s mužom hádate ?
neviem ci rozumiem, ja mam jedno male dieta a hadame sa na dennej baze, hlavne na malom, nevieme sa zhodnut na vychove :D ale zase nie nejak extremne, ale mame rozlicne nazory, ja spravne a muz nie :D
mame dvoch chlapcov (2 a 5) a tretzie na ceste ale pohadali sme sa asi 2x aj to kvoli blbine... za 10 rokov
Ako male? My sme mali take obdobie ze hadka raz za dva dni, ked boli deti 2 a pol a 3 mesiace. Teraz maju skoro tri a osem mesiacov a uz sa nehadame skoro vobec
@prettiness to je zavideniahodne ☺️
@ajka0207 18mesiacov a 3roky
Mate dost maly rozdiel medzi detickami. Starsie je este doma ci v skolke? Ak je doma, tak ta chapem, ze si na nervy a nemas silu sa este aj s mužom bavit diplomaticky.
To je predsa úplne jedno ako často sa ľudia hádajú, ved niektorí sú proste hasterive povahy hádajú sa vkuse a niektorí sú kľudasi a žijú bez hádok...
Ako jasne ze maličké deti sú náročné, ale ak predtým hadky neboli a teraz ich je veľa tak asi niečo v tom vzťahu nefunguje ako ma
Ja mam doma 2 rocny a 1rocna a muza v zahranici a nehadame sa ze do krvi ale nastve ma tak raz za tyzden...ale to robi aj tvoj svojou hlupostou ze nevie rozhodnut a vsetko je na mne
Máme 2 malé deti (2r.9m a 2 mesiace) a hádame sa tak raz za 3-4týždne. Hlavne preto, že keď vidím, že na manžela je toho veľa a začína byť nervózny, tak ho pošlem na dvor, alebo sa prejsť (aby si v kľude mohol vydýchnuť). A keď som nervózna ja, tak on zabaví deti aby som si mohla pospať, alebo si niečo kúpim cez net 😁
@ajka0207 3rocny uz chodi do skolky.
Cim su deti väčšie, tym menej sa hádame. Predtým celkom dosť, ale kvôli blbostiam, nervozita a (moja) nevyspatost...
základ je zistiť prečo sa hádate, či je to len preto, že ty si unavená z detí, nemáš čas na seba a poriešiť to, napr. ja pravidelne chodím na kávu s babami, je to taký náš rituál, aj ked som bola doma s deťmi, vždy som sa na to tešila a tak som si dobila baterky a hned sa mi zdal život znesiteľnejší, s mužom sa veľmi nehádame, občas áno, tiež máme na výchovu trochu rozdielny názor, máme 3 deti, ale máme vačšie vekové rozdiely
My máme lepšie a horšie obdobia. Niekedy sa nehádame ani raz za týždeň a niekedy pomaly každý druhý deň... Ale je to hlavne kvôli mojej únave a tomu, že nemám vôbec žiaden priestor pre seba. Deti majú dva a pol a mladšia rok a bez nich už z domu nemôžem vyjsť. Hlavne bez staršej nie. Sme ďaleko od rodiny, staršia nespí cez deň, som naozaj vyčerpaná. V takom stave je ťažko sa nehádať, keď mám nervy úplne v kýbli...
Je to určite individuálne, mám kamarátov, pár, ktorí sa dokážu pohádať niekoľkokrát za deň, ja som z nich za 2 hodiny bola taká psychicky vyčerpaná, že hrôza, ale napriek tomu sú stále spolu a druhé dieťa na ceste, my sa hádame málo, možno raz za niekoľko týždňov a aj tak sa to môjmu zdá veľa a rozpráva svojmu bratovi, ako sa veľa hádame. Je pravda, že to bývalo častejšie v dávnej minulosti, ale hrany sa obrúsili, niektoré veci sme proste prestali prežívať 😉
3 ročný syn, 6 mes.dcerka a nehadame sa, obaja 43 rokov a vieme sa rozprávať bez hádok. Dôležité nájsť príčinu hádok, na čom sa zvyknete hádať?
Mame 3 deti 12.rocneho syna pohoda nikdy znim neboli problemy este za 12 rokou ani na zadok nedostal zlaty je moj syn ...10 rocnu dcerku autistku z nou je to tazke uz len ta diagnoza sama oo sebe ma co povedat ale nevadi nase slniecko a ten maly štumpel haha ma 2.5r a z toho sme sa zblaznili asi cela rodina tak ho vsetky milujeme nas maly maznacik ... no u nas je to na dennom poriadku nervy nervy a nervy ale zvladam to manzel do pol 4 v praci a ja sama z dcerou a malym som doma navarim upratam a venujem sa detom manzel dojde z prace ja odychujem on zabava maleho ..nepracuje tazko asi preto ho to bavi z malym lebo neni utahany vobec
..a hadky????? Tie sme maly ale nie mi medzi sebou ale jeho rodicia a moji rodicia no non stop nebol pokoj az kym nezijeme sami a je konecne klud moj manzel povie stale rodicom aj jeeho aj mojim ...citujem...moja zena je najlepsia matka a manzelka skvela kamoska a vyborna kucharka tak nechcem pocut ani slovo stara sa o vsetko co sa tyka deti a domacnosti a spi 3hod max za 24 hod
Proste mi sa nehadame a sme manzelia 13.rokou vsetko sa da .....aj ked nasi rodicia nas fost provokovali tak mi sme sa dvaja nehadali skor sme nakladali im ...
My máme jedno malé a jedno veľké, 23 rokov za sebou a už nestrácame čas hádaním sa.
PS: Dnes mi dcéra hovorila, že jednej dievčine v škole (16 r.) zomrela mama. Keď bola malá, prišla o otca. Má o 3 roky mladšieho brata... Život je nevyspytateľný a nepoznáme dňa ani hodiny. Netreba strácať čas hlúposťami. Držať spolu a uľahčovať si navzájom ťažké bremeno. 😕
Dve deti - 15m a 2 r. Hádame sa tak 3x do TT. On veľmi nerozpráva a keď aj, tak 5 ročne ročne deti vedia odpovedať, on sa vie len vysmievať a napodobňovať jak male decko.ale my sme na bode mrazu.
Mame 2chalanov, mladsi je autista. Vieme mat vymenu nazorov 1-2x za polrok. Ale ja si vazim, ze to taha a ze napriek hendikepu maleho je milujuci otec.. a vsak pri strese vie byt na mna podrazdeny, nevrly a po par dnoch buchnem ja /vymazeme to a ide sa dalej/
Citi sa nedoceneny a mna mrzi, ze nemozem pracovat.. snazim sa mu malickostami davat najavo, ze ho lubim a vazim si ho.
Pripadne pre vychovu malych sa pochytime, ale hadkou by som to nenazvala. Uz sme sa celkom zohrali, pretoze sa inak nedalo.
Mam 4 malé a teda musíš byť v pohode najprv ty sama a potom ide všetko. Pochop muža, on pochopí teba. Snažte sa nájsť si na seba čas večer a na rozhovor hlavne o prežitom dni.