Dusím sa vo vlastnom tele

8. sep 2021

Ani neviem ako to vsetko opisat. V praci mam toho velmi vela, prisny sef, velmi vela prace, nie je to med lizat.
A sukromie- mam tazsie obdobie s partnerom je to skor na rozchod. :(
Cize je toho na mna zo vsetkych stran vela.
Su situcie kedy mam pocit ze sa zacinam dusit vo vlastnom tele.

pribinak
8. sep 2021

Zmeň prácu a možno aj priateľa

katarina092
8. sep 2021

To je normalne, psychika sposobuje aj taketo veci.. Bolo by asi treba usporiadat si zivot, zmenit pracu, vydiskutovat si veci s priatelom, zvazit, ci ma vztah zmysel..aby to cele nevyustilo do horsich psychickych problemov, z ktorych sa uz tazsie dostava. Pomodlim sa za Teba.

martinenka886
9. sep 2021

V praci je to takto stale, alebo je to len nejake prechodne obdobie, ze toho tam maju vsetci vela? Ak je to tak stale, uvazovala by som o zmene prace. Co sa tyka partnera, skuste sa bud porozpravat, alebo si dajte prestavku, nech pridete na to, co vlastne od vztahu a od seba navzajom chcete.

veltraud
9. sep 2021

ono, stres z prace sa chtiac nechtiac prenesie do vztahu. a tiez sa odrazi nielen na psychickom, ale casom aj na fyzickom zdravi. Ziadna, vobec ziadna praca na svete ti nestoji za to, aby si sa znicila. V prvom rade sa skus zamerat na seba, spravit si zo seba prioritu. Mas sa mat najradsej na svete, nie sa dusit... skus zacat malickostami, nauc sa dychat (neverila by som, co vsetko sa da vedomym dychanim dosiahnut), rozmaznaj sa, odmen sa, sprav si na seba, len a len na seba cas. Pokial nemas vo firme kde pracujes podiel, je to "len" praca. Ano, zivi ta, ale nema ta znicit. Treba mat viac "na salame". Ak ta vyhodia, vyhodia - ides dalej. Ak prijm tvoj novy pristup, tvoje plus. Len jej nedovol ta pohltit. Po vyrieseni prace, treba riesit vztah. POkial sa lubite (ano, som romanticka, myslim, ze kde je laska, da sa pracovat na vztahu 🙂), skuste to vyzehlit. POkial nie, chodte od seba. a otvoria sa ti nove dvere. Hlavne, staraj sa o seba, lub sa, nikto iny teba nema zodpovednost, len ty. A dychaj ;) drzim palce.

jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
srferreira
10. sep 2021

Oboje sa da vymenit a zacat odznova. Drzim palce 🍀