Ahojte,spoznala som muža ,má 31 videli sme sa pár krat,píšeme si sústavne ,minuly víkend sme boli spolu na pobyte ,bolo nám krásne,mám pocit že si dokonale rozumieme,vieme sa zasmiať ,aj sa porozprávať,je medzi nami krásna chémia,po tomto víkende som mu dala vedieť ako mi je s ním dobre,mám pocit že ho už poznám dlhšie a kopa pekných slov (nie prílisne samozrejme,nechcem ho vyľakať) ,on mi prúdenie všetko obracia na srandu a smeje sa,akoby si chcel držať odstup ..píše mi aby som sa už nestretávala s inými a o mužoch (akoby žiarlil) ale aj pri tom sa smeje a obracia to na humor..čo si myslite o takých mužoch?
Chce mať zadné dvierka? Možno on to necíti až tak silno, ako ty, ale si mu sympatická, chce sa spoznávať, ale nie veľmi hrr. Teda nechce ta odbiť, ale nechce ani ešte ti vyznávať lásku a podobne. Daj tomu čas, uvidí sa
Že by si nemala tlačiť na pílu a dávať tak zreteľne najavo, aká si ty strašne zaláskovaná a radšej by si mu mala nechať priestor, nech sa jeho city tiež rozvinú na úroveň tvojich. Uvedom si, že takto v začiatkoch to môžeš vyznaniami ešte pokaziť a odradiť ho.
1. Co ste na pobyte robili. Bol, ehm, sex?
2. Ak vsetko obracia na srandu tak myslim, ze stale si nie je uplne isty, ze s tebou by chcel stravit zvysok zivota..
3. Neunahlujes svoje city ?
Myslím ze si necháva zadné dvierka. Alebo to necíti tak ako ty... Predpokladám že pod tou chémiu myslíš sex...
@maria123a drží si ta ako rezervu. Nieco podobne som zažila nedávno. Muži fungujú veľmi jednoducho, bud to tam je alebo to tam nie je. Keď mektaju, cukaju a tvária sa ze si nechcú ublížiť tak z nás až tak paf nie sú. Ale keďže nechcú odpalkovat ale mať zadné dvierka tak majú takéto keci
@maria123a príde mi to normálne správanie vzhľadom nato, že ste sa videli pár krát nemôžeš od neho čakať, že hneď si ťa zoberie za ženu po 1 víkende jednoducho potrebuje čas a lepšie ťa spoznať aby vedel, či chce byť s tebou alebo nie.
@maria123a vieš podľa čoho? Lebo keď sa chlap buchne do ženy a berie ju tak ze je pre neho ta pravá tak nerieši nič, proste žiadne kecy. Ako náhle je tam nejaké ale, neistota tak je isté že z teba až taky hotový nie je. Mam to odzite niekoľkokrát. Po mne prišla ďalšia a hneď išlo všetko čo so mnou nešlo, z čoho mal obavy, na čo bol čas. Zrazu sa dalo všetko.
Ale nehadz flintu do zita. Neukazuj mu aká si z neho hotová, daj mu čas a nechaj veci na neho. Uvidíš ako sa to vyvinie
@maria123a aj podla mojho nazoru nie je z Teba uneseny ako Ty z neho, stravenie vikendu ok, berie co sa mu dava. Ak by tam boli city, zamilovanost, tak by sa inak spraval, hlavne v takomto zaciatku. Vyhovuje mu to ako to je, si pohodlne riesenie, este ako bonus vidi Tvoj extra zaujem. Neangazuj sa tolko a uvidis, co sa bude diat. Ci sa zacne snazit, alebo budes iba vikendova moznost.
mohol by sa cisto teoreticky zaujimat a neriesit, ak by bol ale starsi a nejak nechaval veci byt, lebo by mu bolo fajn aj tak ako je...toto mi ale pride take dieta...
@maria123a daj spiatočku. komunikuj s ním, buď sama sebou a buď vtipná. netlač naňho. ak sa sex páčil aj jemu a bol to preňho zážitok, tak tomu daj čas. on dokluše, neboj 😀 ešte sa aj zamiluje. ak však pobyt nebol podľa jeho predstáv, tak ťa berie nanajvýš ako kamarátku. inak, ak smiem svoj skromný názor, tak dať mu po pár videniach - ak teda došlo k sexu - chyba.... no ale stalo sa. už len ostáva otázka: páčilo sa mu to? bolo to len priemerné? podľa toho bude chlapík ďalej riešiť váš vzťah/nevzťah.
@maria123a uz to tu asi zaznelo, ale muz ktory sa zamiluje sa chova inak - vyhladava spolocnost svojej vyvolenej, pise, vola, planuje...nie robit zartiky a spekulovat co dalej, to len nevie ako ta slusne poslat prec, ale zatial na sex si ok, preco by to odmietol ked davas. Ale tu co bude milovat bude na rukach nosit a vtierat sa jej, nenecha ju"napokoji". Zamilovanost na muzovi neprehliadnes, vtedy sa inak snazi. Radim dlabat nanho nech uz si namotana akokolvek.
@number19 Inac co som napisala vyssie plati aj bez vikendoveho pobytu.
Bud ta chlap chce, alebo spekuluje...akokolvek komplikovany moze byt..,ak ta chce, tak ta chce a da ti to najavo...nie blbe recicky...skratka ide do toho...
Ty si vyberas, ale on chce aby si si vybrala jeho...ak to nechce tak vypisuje debilinky...
Ja to vidím takto (podobne ako ženy):
1% - je to neskúsený panic, bojí sa vzťahu a intimity (ak ste na tom víkende mali sex, tak táto možnosť je vylúčená), prípadne sa cíti nekomfortne rozprávať o svojich pocitoch, o láske, zamilovanosti atď...
1% - je to hráč a vie, že čím viac ti bude dávať zmiešané signály, tým viac si ťa obmotá okolo prsta. Priznám sa, ja som túto taktiku v mladosti použil na moju teraz už manželku a vyšlo mi to na sto percent. Ale dlho som to nehral, keď voči mne vyznala city, už som nešpekuloval a išiel do toho. Táto stratégia funguje, ale netreba to preháňať...
98% - nechce s tebou vzťah a nechce ťa raniť, tak ti to nepovie priamo, ale všetko obracia na srandu. Dôvody môže mať rôzne... buď si ťa ako ženy písali necháva v zálohe, alebo je zaľúbený do inej ženy, alebo nechce vzťah vôbec a chce ťa len na sex... prípadne možno na tom pobyte zistil, že to s tebou nie je ono a že si s tebou vzťah nevie predstaviť.
Tiež sa prikláňam k názoru, že on nie je tam, kde ty...citovo atď. Si mu sympatická, ale nie je to pre neho to práve orechové, takže si necháva takzv.otvorene dvierka, aby potom mohol z toho vycúvať, ja nič ja muzikant. Tiež som už takých mužov zažila.
trosku sa stiahni a nechaj iniciativu nanho a uvidis, ako sa to bude vyvijat... aj ked sa skor priklanam tiez k vacsine nazorov, stale sa moze stat, ze fakt je opatrny, mal zlu skusenost a tak sa drzi skratka... ale ak ta bude naozaj chciet, tato taktika mu dlho nevydrzi a duplom uz nie, ak vie, ake mas ty pocity voci nemu.
aby si uchranila aj seba, zacni si odstup drzat aj ty a uvidis, ci zabojuje alebo to necha tak a hned budes vediet na com si.
nechce sa popáliť? Jednoducho je opatrný