Druhá šanca

12bambulka12
27. jan 2016

Ahojte 🙂 zaujimal by ma vas nazor, kolko druhych sanci by ste boli ochotne dat?

nikolkamar
27. jan 2016

Sama som sa utvrdila v názore že ak to spraví raz spraví to aj druhý, tretí.....

moonlight1210
27. jan 2016

@12bambulka12 druha sanca je predsa len jedna, nie?
Potom je tretia, stvrta, ...

No aked si to pozries takto, tak uz sama vidis, ze to nikam nevedie.

A pokial hovoris o nevere, tak uz viac chlapov sa vyjadrilo, ze najtazsie je to prvy raz. Kazdy dalsi je to jednoduchsie a bezvycitkovejsie.

janinah
27. jan 2016

V prípade nevery ani jednu,v inom prípade jednu....

gabyvt
27. jan 2016

Ak sa jedná o neveru, žiadna šanca.

12bambulka12
autor
27. jan 2016

Nie nejedna sa o neveru, spravanie sa k zene, nadavky, alkohol, psychicke "tyranie", ziarlivost...

sissy27
27. jan 2016

@12bambulka12 druhá šanca je len jedna, tretia tiež len jedna a osemdesiatašiesta tiež len jedna... Ak chceš konkrétnu odpoveď tak daj konkrétnu otázku, nepochopím toto vyjadrovanie sa v hádankách... Ako deti v škôlke, ozaj...

ukulela
27. jan 2016

@12bambulka12 neveru prepacim skor, ako psychicke tyranie atoostatne, co si popisala .... takze neveru by so odpustila, ale od tyrana by som utekala. to by sa musel liecit, aby ma presvedcil - aj to neviem, neviem, ci by stacilo ....

kliara
27. jan 2016

@12bambulka12 - jednu. Ale ak ide o týranie, alkoholizmus a nadávky, tak ani jednu.

moonlight1210
27. jan 2016

@sissy27
zrejme chcela odpovede:
1x
10x
3x
7x
.
.
.

Lebo v podstate je to na urovni otazky: ako dlho peciete kolac?

12bambulka12
autor
28. jan 2016

@sissy27 nechcela som to v takej rovine, proste som v situacii ako som hore popisala raz jeden dovod, potom druhy, za kazdym nova sanca az som dospela do stadia ze odchazdam samozrejme s dcerou a teda aj rozvod ma neminie a teraz zase pocuvam sluby, plac, vydieranie cez dieta ako dcere ublizujem a nicim rodinu, tak som psychicky znicena, ze som to asi len od niekoho este potrebovala pocut

lintu
28. jan 2016

ak si dala šancu, nič sa nezmenilo a máš pocit, že už by toho hádam aj stačilo, tak by toho stačilo... aspoň na nejaký čas by vám určite prospelo ísť od seba... prečistiť si trochu hlavu, usporiadať myšlienky... ak by ste sa i rozišli, to ešte predsa nemusí znamenať nevyhnutný koniec medzi vami... niektorí na rozhýbanie potrebujú práve takúto facku....

12bambulka12
autor
28. jan 2016

@lintu práveže som dala za roky strašne veľa šancí a vždy to isté dookola, stále som pozerala na dieťa a aby som rodinu udržala, ale už mám pocit, že to nikam nevedie

bratislavcankanm
28. jan 2016

@12bambulka12 jednu, maximalne dve. Ak je pravda, ze uz si mu dala vela sanci, tak uz sa nic nezmeni, uz si zvykol, ze mu vzdy das dalsiu sancu, nech urobi znova cokolvek.

Ak by sa predsa len nieco zmenilo, tak jedine k horsiemu.

sissy27
28. jan 2016

@12bambulka12 on vie, že ťa zas ukecá, týždeň bude sekať dobrotu a potom zas bude zle... nikto sa nevydrží pretvarovať donekonečna... pokiaľ si ťa nevážil ako človeka doteraz, tak zrazu na to nepríde... a že ničíš rodinu??? no a on ju ako budoval, keď to dospelo do takého štádia?
mysli hlavne na dcéru - aký vzor jej dávaš do života... aby nevyrástla v tom,že toto je normálne a keď sa tak raz bude niekto chovať k nej, je to v poriadku a má byť ticho a trpieť...

12bambulka12
autor
28. jan 2016

@bratislavcankanm no za tie roky ich dostal veľa, vždy tak na týždeň dva, maximálne mesiac a zase v tom istom kolotoči a teraz absolútne nechápe prečo chcem ísť preč

qidko
28. jan 2016

@12bambulka12 Dievca utekaj prec alkohol a tyranie to sa nikdy nezmeni nenechaj sa citovo vydierat cez malu co ak aj malej bude ublizovat a ak nebude co bude prezivat dcerka Ked zac vnimat ako sa sprava manzel k Tebe

12bambulka12
autor
28. jan 2016

@sissy27 áno tak ma ukecával viac ako 5 rokov, nikam som nechodila, nikde som sa nesťažovala, stále ticho až mi praskli nervy a mám toho dosť, celá rodina má z toho oči von a vety typu výčitiek o rodine a aký on je dokonalý

sardinka335
28. jan 2016

@12bambulka12 prepáč ty čo riešiš? Roky si ťa tvoj muz navazi, podvadza ta s kdejakými kkurvami...predpokladám - bohvie či ta uz nenakazil nejakymi aspon chlamydiami a teraz ako ,,sa zlomíš,,? naslubuje ti, lebo mu vyhovje ze ma ,,bezpečný pristav,, oprate slipy a košele, niečo k zahryznutiu a postarane o dieťa priapdne ešte sex od teba...Hnusil by sa mi taký chlap a čo by som s ním ja urobila za ,,rošošo,, tak to by si za klobuk nedal..počula by cela ulica...Teraz ta vydiera a chce manipulovať a ty si skor submisivny typ a x rát mu to zrejme vyšlo ked si mu odpustila....Ze nemáš uctu k sebe samej nepochopím ale nech je to tvoj zivot ale tvoja dcera vidi čo si chlap moze dovolit k mame...neviem kolko ma rokov ale časom by sa to dozvdela a ty jej do jej zivota komunikuješ odkaz ,,chlap si so mnou moze robiť čo chce,, a ,,nechcem dopadnuť ako moja mama,,, ako podvadzana zena....
Mysli, zena mysli!!! Na čo ti je taký chlap? Na peniaze? Na sex? Bez neho nemáš financie a strechu nad hlavou? Ak más kde odist a ako sa o seba postarat tak si sprostá ze s nim ešte si...jeho kecy su len vydieranie. A ked ti hovori ako rozbijaš rodinu? A ty mu čo nepovieš ze tu rodinu začal prvý rozbijať on? Troška sa nauč mu kontrovať...či len pasivne počuvaš vyčitky?
Zapamätaj si, ze druha šanca sa dava len raz podobne ako prvý dojem nemá druhu šancu!

rawmamka
28. jan 2016

Druhá šanca môže byť len jedna 😉 , pretože každá ďalšia už nie je druhá ale napr. tretia, štvrtá, piata,......až do nekonečna. Je len na tebe, či ti niekto za to stojí. Ale vieš ako sa hovorí - druhú šancu dávame, pretože niekto urobil chybu, ale každá ďalšia šanca je už tvojou chybou, pretože si dôveroval niekomu, kto za to nestál. Ale poznám aj také blbé ženy, ktoré dávajú šance nerátané a potom tak aj ich životy vyzerajú.

staronova
28. jan 2016

@12bambulka12 podla toho, čo si popísala, dala si mu už dosť šancí. Ak máš kam ísť, tak neváhaj. Týranie by som určite neospravedlnila a neodpustila. Nezmení sa, on je totiž taký. Ludia sa nemenia. Uprac ho zo svojho života. V dcérinom nech ostane a daj mu možnosť ukázať, ako sa zlepší.

ivett1
28. jan 2016

@12bambulka12 ani jednu, čo sa týka nevery ...a nenechaj sa vydierať ...väčšina detí si to odtrpí, keď rodičia zostanú žiť spolu a neklape im to ...a ako dôvod uvádzajú, že nerozvedieme sa kvôli deťom ...

sissy27
28. jan 2016

@12bambulka12 základná otázka - je ti lepšie s ním alebo bez neho? 🙂 na okolie ohľady neber, oni ti chleba do úst nedávajú... a každá senzácia trvá tri dni, predýchali iné, predýchajú aj toto... zariaď sa tak, aby si ty so svojimi deťmi bola šťastná a spokojná.

bratislavcankanm
28. jan 2016

@12bambulka12 k tomu, co si napisala @sissy27, ze si bola ticho, nikomu si sa nestazovala, rodina si teraz mysli, aky je on dokonaly... no to je tazke, chapem tam, ale nie je o dovod, na to aby si ostala, kvoli nazorom okolia... ja som tiez bola ticho, moj ex vyzeral ako dokonaly rodinne zalozeny... nebol to tyran ani alkoholik (aj ked pivo alebo vino si dal skoro kazdy vecer, lebo voda mu nechuti 🙂)... ale nonstop flirtovanie na pokeci, o com nikto okrem mna ani netusil a ani by to nanho nikto nepovedal... az sa mu jeden ten flirt vymkol spod kontroly... az potom som sa ozvala, co sa deje... bol jeden tyzden, kedy som so svokrou volala aj 3x denne, aby vedela co sa deje a co poraba jej synacik.. a som rada, ze som to prestala drzat v sebe, lebo inak by si doteraz mysleli, ze sme proste len mali krizu a ze tu kxxxu, co s nou exmanzel teraz zije, si nasiel az po tom, co som ho ja bezdovodne poslala dokelu (tak sa to totiz on snazil prezentovat)

moonlight1210
28. jan 2016

@12bambulka12 spis si svoje dovody na papier. a vzdy ked ta bude udovalat vydieranim, ako ublizujes rodine, tak si ich precitaj.
ked su na papieri, su jasne, nemenne a nemas tendenciu ich upravovat (podla vahy pocitu viny, co ti zdoraznuje), ako to robis, kym su len v tvojej hlave. vzdy znova pozries na ne v ich pôvodnom zneni a az vtedy prehodnotis, ci ma pravdu on a mas este hodit pokus, alebo tvoje rozhodnutie stoji na pevných základoch.

dominika6
28. jan 2016

@12bambulka12
druhú šancu v čom,po nevere? nie..

lintu
28. jan 2016

@12bambulka12 myslím, že sama vieš, čo chceš, tak to urob 🙂 dávanie milónpäť šancí nikam nevedie....teda okrem toho poznania, že je to vlastne zbytočné

12bambulka12
autor
28. jan 2016

sardinka335 @dominika6 @bratislavcankanm nie nevera v tom nie je, teda keci takeho typu, ze ako si on mohol uzivat s hocijakou a musi byt so mnou a sediet a pozerat na mna, tak som mu povedala teraz ze nech ide a nech ukaze na aku ma...