Drahému sa nepáčim vo flanelkách

szaszanka
17. jan 2021

Začala som nosiť na doma miesto mikín, prídu mi pohodlnejšie. Vraj v nich vyzerám ako "drevorubač"... Staré dobré mikče sú vraj na mne "top". A ja som ich už chcela hodiť do konťáku🙈

anjelicek26
17. jan 2021

@szaszanka to je jedno s najhorsich veci, co si zena moze obliect, tesne v zavese su aj tie tvoje stare mikiny 🙈😅 Krasna mlada zena nemusi sice chodit nastajlovana od hora dole, ale drevorubac style tiez neni prave to najstastnejsie...ved je milion pohodlnnych bavlnenych peknych triciek a teplakov, co vyzeraju k svetu, krajsie pekne sportove oblecenie, kde sa sklbi pekne s pohodlnnym... ja ked vidim nastajlovane deticky a mamicka vedla toho ako keby s lesa vyliezla, je mi to tak luto akosi... mlada, pekna a takto sa zhovadi si vzdy vravim. Viem, ze toto si pocut nechcela 😂 Ale ja som na strane manzela 😂

szaszanka
autor
17. jan 2021

@anjelicek26 Tak tomu potom nerozumiem, lebo on tvrdí, že mikiny sú super. Že u nich, aby som zostala.

miadi
17. jan 2021

Mikiny su podla mna horsie ale zas idu do mody 🤣kardasjhianky ich nosia doma este take oversized., flanelove košele su v Canade klasika bezne ich baby nosia. To ze ako drevorubač hovori aj Moja mama 😆a potom mi kupi take pyzamo🤣nic si z toho nerob nos doma co len chces Ja Keby bolo teplejsie tak chodim v hodvabnom negliže no 24C je u nas max by som potrebovala tak 27 C. Kasli nanho povedz mu ze on tiez Neni Brat Pitt v domacom oblecku 😜

leuchtturm
17. jan 2021

ako dieta som milovala flanelove kosele. No a co, ze vyzeras ako drevorubac, co je na tom zle? Hadam ti nebude chlap rozkazovat, co mas doma nosit a co nie...co sme v Saudskej Arabii? 🙄

anjelicek26
17. jan 2021

@szaszanka Tieto veci su sexy a pekne len ked ma zena tip top postavu, ultra dlhe nohy a k tomu sortky 😂 Kazdopadne nos, v com sa citis dobre, ale obcas to treba prehodnotit pred zrkadlom... muz ta miluje, ale obe tvoje stranky, tvoje vnutro a aj tvoj zovnajsok, nech je tam rovnovaha...ved ti tie kosele nezakazal, len to ohodnotil, ako to vyzera ;) Tolko k tej Saudskej Arabii koment vyssie... ja tiez mojmu ked si da svoju kozenu pilotnu bundu vravim, ze v tom vyzera ako dedek s prvej svetovej 😀

miadi
17. jan 2021

Chlapa vobec nepocuvaj Ja som minule doma v novom guess tricku a on ze vyzera ze mi je male a vyprane 😂len preto ze nechape kratsi strih rukavov on pozna len tshirt styl 🤣alebo nove sexy saty ze mam vratit ze ma zostaruju a vsetci ostatni ze super su. Skor ked on nieco chvali zavaham ci to Nie je nuda.

leuchtturm
17. jan 2021

@miadi určite ta chce mat za sedu nezaujimavu myšku. Mne moj chlap skritizoval suknu z latky od Dolce & Gabbana, ze vyzera prilis rustikalne. Usila som si ju, paci sa mi a teda ju aj nosim.

miadi
17. jan 2021

@leuchtturm jasne on by chcel aby som von sla v Burke 😂tieto face mask 😷 mu vyhovuju

miadi
17. jan 2021

@leuchtturm tak tak zena sa oblieka v prvom rade pee seba nie pre druhych. V tomto storoci 😊

leuchtturm
17. jan 2021

@miadi presne 🙂 Akurat mnohym chlapom to este nedoslo.

miadi
17. jan 2021

@leuchtturm ale aj mnohym zenam :D

leuchtturm
17. jan 2021

@miadi asi aj hej.

lumiere
17. jan 2021

@szaszanka ja sa obliekam podľa seba, aby som sa cítila pohodlne a žensky. Aj v bežný deň sa chcem môjmu mužovi páčiť. A to som prirodzený typ.

sissy27
17. jan 2021

@szaszanka veď toto tu už bolo týždeň alebo dva dozadu, ja nechápem aké problémy dokážu niektoré riešiť a ešte aj dlhodobo 🙄🙄🙄 čo sú na svete len mikiny alebo flanelky??

szaszanka
autor
17. jan 2021

@leuchtturm Vidíš a u mňa zsa použil slovo "usadlá", keď som si minule kúpila taký ten svetrík s falošnou všitou blúzkou. Tak mi odvtedy leží v skrini.

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andreatytler
18. jan 2021

@szaszanka Ako to nosis tie flanelky? Rozopnute a pod tym tricko alebo zapnute len na spodu alebo az uplne hore? Zasunute do nohavic? Rukavy dole a zapnute alebo vykasane? Daj sem fotku. Zaujimalo by ma to.
Je mozne ze neposobis dost zensky v tom lebo to nie je obtiahnute ale zase ani kazda mikina nie je obtiahnuta ale asi viac ako kosela... su tie kosele uplne rovne alebo aj trochu tvarovane k telu?
Moj muz ma napriklad des z toho ze by som sa dala ostrihat na kratko. Nikdy sa mi do vzhladu nemontuje ale vzdy ma prosi aby som sa nedala ostrihat... ze by mal pocit ze je s chlapom. Mozno aj ten tvoj to ma podobne s tymi koselami.

miadi
18. jan 2021

@andreatytler Ja mam takuto Neni to flanel ale cotton no je to karovane - drevorubač 😂ale nenosim ju teraz lebp doma mi je v nej teplo .. doma nasim tricka s kratkym rukavom Ja si radsej prikurim len mm je teplo on mi to znižuje. Ja som zvyknuta ze vnuti je teplo ( u mami v byte až moc ) mam ružove extra high rise jeans a planujem to nosit v predu zastrcene .. raz som tak sla Po malu do SK a mama jej kamosky ze aka som vyparafenà ci niekde idem 😆Lebo tu vacsinou mami pred skolkou vyzeraju ze dosli z fitka v leginach a mikinach . Asi v tom domacom dojdu.. ( pacia sa mi vyhrnute rukavy viac )

miadi
18. jan 2021

@andreatytler mojej mame sa to tiez nepaci ze ako Mennonite 😂ale mne je to fuk mam len jednu taku koselu kàro. Mne to pride ako taka obyc basic mom košela. Ze aj take nieco treba . Mne ide hlavne o to aby to bola 100% bavlna a to sa tazko hlada. Pre dospelych.

andreatytler
18. jan 2021

@miadi Ta je krasna... neverim ze toto by sa nejakemu muzovi nepacilo. Ruzova je moja oblubena ale mne sa pacia aj tie klasicke cervene drevorubacske... pre mna take kanadske fun. Aj klobuk som si kupila taky co nosia RCMP 😀
Mne sa tiez pacia tak zasunute do nohavic len v predu alebo aj uplne rozopnute na tricku ale hlavne musi sadnut na pleciach. Ak je tam coilen o trochu vacsia je to take lajdave.
Tiez som myslela na to ze uviazat do uzla na pase ak je to aj rovna kosela.... je hned sexi.
Ja mam doma 23 stupnov (odkedy sa narodil maly) a aj tak chodim v tricku, pulovri a ponozkach.... a muz v sortkach na boso a stale sa stazuje ze mu je teplo.

andreatytler
18. jan 2021

@miadi Kde si kupila tu koselu?

miadi
18. jan 2021

@andreatytler v Gap 😁paci sa mi ze je taka ina farebne neklasicka mala som aj modro bielu bez gombikov taku s v vystrihom mm ju nenavidel 😂aj tuto ofrflal ale on je taky stary kritik že mi je to fuk. Mne sa Strasne pacila Madonna v tejto “tell me” video a cely ten cowboy štyl je aj na ženach dost sexy.

andreatytler
18. jan 2021

@miadi Ved prave... staci zasevky na tej koseli aby bola trochu tvarovana na telo a rozopnut hore aspon 3 gombiky a je z toho super sexi vec. Mne sa tiez pacia vykasane rukavy.
Ja som nakupila drevorubacske aj pre syna🙂... ale nie zamerne.. proste mi tie kusky sadli ze kosela sa lahsie oblieka ako pulover a bundicka ma sustiakovu podsivku a tak neprefuka a lahko sa oblieka.

ninusa221
18. jan 2021

Neviem prečo ale ani mne sa tie košele nepáčia ešte čierno biela hej ale páči sa mi to skor na chudých babách😃 ale viem že sa toto už riešilo nos si doma čo chceš aj ja to tak robim 😂

miadi
18. jan 2021

@andreatytler aj my mame hentu kàričku 😃jo Ta Moja je rovny strih co mi trochu vadi a mala som kupit S nie M Lebo je dost volna a Ja mam radsej na telo len este mam +1okg od teho 😅a kojacie prsia o par cisiel vacsie tak som sa bala ze sa nezmestia girls 😁ten online shopping 🙃 na chalanoch su ok aj tie drevorubacske Ja ti Neviem ci som dnes nekupila jednu malemu z old navy maju super ceny tusim za $3 tak nekup to a potom som skočila do gap Tak uz mam mišung.

miadi
18. jan 2021

@andreatytler ake mà uz huste vlasy maly 😄Strasne rychlo rastu babatka

1sally12
18. jan 2021

Sa mi zdá, že táto téma tu už bola...🤔

marcellka32
18. jan 2021

Ale ono záleží, či má flanelku žena číslo S alebo xl, na xl to nevyzerá dobre, môj názor...kúp si pekne mikiny (online sa dá kúpiť), sú podľa mňa pohodlnejšie ako flanelka a krajšie

marcellka32
18. jan 2021

@1sally12 asi týždeň dozadu určite áno,...keby mi chlap každý deň hovoril čo nemám nosiť, musel by byť asi Brad Pitt s dokonalou postavou, oblečenim, aby som to vymenila, ale tak ja aj doma chodím pekne oblečena, upravená 🙂

janinka007
18. jan 2021

už zase tie flanelky?