Dovolili by ste mužovi bývať v podnájme s dvomi ženami?

smejinka
24. jan 2014

Ahojte,kamoskin manzel pracuje v inom meste,nasiel si podnajom,ale byvaju tam 2 zeny,ma to blizko do prace,super cenu,ale predsa,chodi na tyzdnovky.

zita19
24. jan 2014

A ty co riesis kamoskin manzelsky problem? A este na verejnom fore. Hadam sa oni rodzhodnu a dohodnu. Alebo aj nie.

laila22
24. jan 2014

@zita19 asi sa nudí.. 😝

charlie1980
24. jan 2014

Urcite by som dovolila. Jedna by prala a zehlila, druha by varila a upratovala a vlastna zena by sa starala o deti a tym padom by bola odlahcena. Juuuuujm aj ja chcem, aby moj muz chodil na taketo tyzdnovky 😀

laila22
24. jan 2014
zita19
24. jan 2014

@laila22 mas pravdu, piatok vecer, deti v posteli, chlap v krcme, v telke nic, tak co s nacatym vecerom... Riesit cudzie problemy...

sissy27
24. jan 2014

@smejinka kamoškinmu manželovi dovolím ale že úplne všetko, kým sa to netýka mňa 😀 😀 😀 a hlavne určite si od teba kamoška aj jej manžel pýtajú povolenie aj dobrú radu 😀 😀 😀 nie je nad to mať kamošky ako ty 😝

nikita308
24. jan 2014

....ale bol dnes krásny deň... konečne mrzne... a Cibulkovej sa tiež darí v tenise... 😀 😀 😀

ms28
25. jan 2014

@charlie1980 hej ...a este mu chyba tretia na trtk@nie 😀

mne by to zena asi nedovolila

mimkao
25. jan 2014

nie, nedovolila.

sashabb
25. jan 2014

@smejinka no neviem, ale u mňa je dovoliť-nedovoliť trochu odveci.
Je to na jeho rozhnodnutí a keď je normálny, tak o takejto možnosti nebude ani uvažovať 😉

rora
25. jan 2014

ak by tie zeny boli jeho sestry tak hej 😀 😀 😀

lejlla
25. jan 2014

nepripada v uvahu 😀

haslerka27
25. jan 2014

za seba nepacilo by sa mi to ak by islo o mojho manzela.......ale zas urcite by s tym zbytocne ani neprisiel,vedel by ze to hned zatrhnem takze zbytocna strata casu....ale nechapem co to riesis ty,ved nech to riesi kamoska s polovickou.

linda20111
25. jan 2014

@smejinka zalezi od toho aky typ chlapa je ten jej manzel, ake vekove zlozenie by bolo v tom byte.... keby to boli nejake babky 6Otky tak by som bola este aj rada lebo by mu navarili take jedla co ja neviem 🙂 a take babky su velmi priatelske a starostlive 🙂 ak by to boli nejake 2Oky tak to nepripada v uvahu kedze by bol neustale v pokuseni 🙂

kykka
25. jan 2014

@charlie1980 Jedna by sa o neho starala, prala a zehlila, druha by ho sexualne uspokojovala a ty by si si sama hovela na gauci a uzivala to nicnerobenie. 😀

maria1989
25. jan 2014

@smejinka u kamošov, čo bývajú v zahraničí, je to bežné... podnájom je drahý. tu na SK neviem 😉

tyssa
25. jan 2014

nedovolila by som, ale napr. ked som bola sama, resp. este som len zacinala chodit s muzom, byvali sme na byte 2 baby a 1 chalan, kazdy mal svojich kamaratov, svoje zaujmy, obcas sme spolu pokecali, rozdelili upratovanie spoloc. priestorov a tak,..

charlie1980
25. jan 2014

@kykka Ake leharo 🙂 🙂 🙂 S mojim synom na gauci. O tom sa mi asi len snivat moze 😀 😀 😀

kykka
25. jan 2014

@charlie1980 A mozno, ze ani nie, len o tom nevies. 😀

charlie1980
25. jan 2014

@kykka Vies co, ty vyskusaj prva a povies mi 😀 😀 😀 😀 😀 Ja sa potom zariadim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Hned o tom idem informovat MM, ci suhlasi 😀

charlie1980
25. jan 2014

@ms28 Jeeej, a mame tu aj otecka 🙂 Vitaj 🙂 No povedz, asi kazdemu chlapovi by sa to tak lubilo, vsak....? 🙂 Si predstav, aj MM suhlasil 😀

kiki68
25. jan 2014

a preco nie...kamos takto prenajal cast bytu dalsim dvom holkam,ani s jednou nic nema, ma svoju frajerku.
Spravil to preto,lebo nestihal splacat hypoteku,proste firme,kde robi sa tak nedarilo a dlho hladal niekoho,kto je normalny,lebo pustit si niekoho k sebe do bytu nie je sranda. Takze by som to nejak neriesila,nehrotila. 😉

aneri66
25. jan 2014

nie

llucia7
25. jan 2014

nie, nedovolila, ale on by to ani nechcel ... 🙂

jabadaba
25. jan 2014

@ms28 ale mas Ty zenu neprajnu! 😀

charlie1980
25. jan 2014

@jabadaba 😀 😀 😀

viera27
25. jan 2014

Mne sa hlavne strasne paci vyraz "dovolit" v pripade svojpravneho dospeleho cloveka.

barny
25. jan 2014

nie nedovolila a ani on mne by nedovolil byvat s muzom cudzim na byte ci dvoma a ano je otazne vyraz dovolit u dospeleho cloveka, ale tak ked s niekym zijem mam mu co to povedat svoj nazor napr 😉

h2
25. jan 2014

Jasné, že dovolila! Ak by to boli dve 80-ročné sestry, staré dievky, ktoré si chcú prenájmom privyrobiť k dôchodku. 😀

lucinocka
25. jan 2014

Nedovolila, aj keby boli vydate, aj keby mali deti a aj keby mali 60 rokov.. budu sa tam prezliekat, budu sa tam kupat, bohvie ake su to osoby... ale moj, by ani nesiel, on by radsej doachdzal kazdy den domov :D tak ako ked ma chodil navstevovat v porodnici:D kazdy den 260 km:D