Dovolenka u "milovanej" svokry

adawada
2. aug 2016
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

Máme dve deti 1r a 3r. Manžel tlačí na to, aby sme išli na dovolenku k svokre - postará sa o deti, navarí, je tam príroda, ušetríme za ubytko (áno viem nezarábam, všetko ťahá sám). Všetko logické argumenty až na to, že so svokrou sa vôbec nemusím. Už teraz mi je zle z toho ako ma bude dirigovať, poučovať, deťom pchať sladkosti.. atd.. Bude nás 5 v 2i byte. Manžel si oddýchne lebo pôjde po kamarátoch, ale ja budem nútená byť s ňou v byte. Alebo presnejšie z neho utekať, pri každej príležitosti. Obkvačkaná deťmi samozrejme, lebo svokra ich von nezoberie ani za svet. Išli by ste na takúto "dovču"?

lucinkao
2. aug 2016

nie to by nebola dovolenka to by bol trest pre mna 😮

kaja73
2. aug 2016

nech si muz vezme deti,alebo aspon to starsie a nech idu...ty sa zariad doma po svojom...

mata1001
2. aug 2016

Presne ako pise @lucinkao to je trest , nie dovolenka...Dovolenka pre manzela...neisla by som...

segga
2. aug 2016

@adawada Rozhodne nie. "Dovolenka" sa da spravit aj doma - zobrat deti niekam na vylet, kupalisko, do ZOO, na nejaky zamok, hrad, festival... Len si treba pohladat na nete akcie, ktore sa vo Vasom okoli konaju... Rozhodne sa netlacit 5ti v 2izbaku s mrchou svokrou 😉

minnie55
2. aug 2016

nesla by som ani za nic, aj keby sa moj muz na hlavu postavil.

janinah
2. aug 2016

nešla a ak áno,tak za dopredu určených podmienok,ale len ak vieš,že ich tvoj muž vie dodržať...žiadni kamaráti,ale všetci spolu ako rodina na piknik do lesa,na kúpalisko,variť raz on raz ty /aj tebe treba oddýchnuť od hrncov.../myslela som,že do domu na dedinu,ale byt preplnený 5timi ľuďmi? nedá sa vymyslieť taký probram v okolí,že by ste ku svokre chodili len spať? skús porozmýšľať a použi ženskú diplomaciu,aby sa to nezvrtlo,že nevesta s vnúčatkami nechce ku nemilovanej svokre a bude ťa ohovárať celá dedina

emily76
2. aug 2016

@adawada deti pribal manzelovi a mozu cestovat k babicke na dovolenku.. a ty si oddychnes aj doma 😀 😀 😀 tyzden to preziju aj so sladkostami... a mozno manzel po par dnoch dotrasie domov. 😅

tyelde
2. aug 2016

poslala by som deti a muža....ešte keby mali veľký dom, že sa tam nejak človek "stratí" tak možno, ale inak nie....aspoň pokiaľ by s tým bol muž ok, inak by som asi pre pokoj v rodine vytrpela, ale dobrovoľne nie 🙂

nyusika
2. aug 2016

poslala by som muza sameho aj s detmi...ved svokra deti postrazi a on moze chodit na vylety 😀

monicm
2. aug 2016

Dovolenka neznamená zmena pobytu, dovolenka znamená oddych a ty ho tam určite nebudeš mať. Takže nie, ja by som nešla ako píše minnie55 aj keby sa manžel na hlavu postavil.

natalym
2. aug 2016

To mi je za dovolenku, to len chlapa môže napadnúť.........Nikdy.

adawada
autor
2. aug 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

@janinah už som hľadala presne ako píšeš aj ubytko v okolí, aj akcie, aj lacnú dovolenku inde ale nestretlo sa to s pochopením. cítim sa úplne vyhoretá z dvoch detí 24/7 a teraz toto - naozaj nemám silu sa z manželom hádať. už som tam absolvovala vianoce a skoro ma drblo. všetci boli nervózni - aj deti. každopádne ďakujem 😉 budem musieť ešte zabojovať

katche
2. aug 2016

Nikdy, aj keby sa manzel rozkrajal. Uvazovala by som, keby mala dom alebo vacsi byt ale 5 ludi v 2i byte je na slucku...dovolenka je o oddychu, relaxe a vypnuti z bezneho zivota. Keby na tom trval, tak by som zbalika deti, jeho, pribalila psa 😆 a cau pipi, uzite si.

tina1988
2. aug 2016

Tak ako pise @kaja73 - nech si vezme deti a ide sam, ked uz tak velmi chce ist na dovoleku k mamicke. Pre neho to dovolenka bude urcite, ale pre teba nie. A ked ti je uz teraz zle z tej predstavy, ked tam pojdes, bude to este horsie. Aj ked neviem, ci je nieco horsie ako stravit prazdniny u " svokry". Urcite by som nesla.

adawada
autor
2. aug 2016

@tyelde my bývame v dome a dovolenkovať ideme do bytu

michala.s
2. aug 2016

Radsej ziadna dovolenka ako takato. Nastastie moj manzel chape, ze s jeho mamou nemame dobry vztah a nenuti ma tam chodit

adawada
autor
2. aug 2016

@tina1988
@katche
@natalym
@lucinkao
@kaja73
@minnie55
@nyusika
@monicm baby ďakujem za názor, toto som potrebovala počuť. Som myslela, že som vadná, keď sa mi to nepozdáva, ale vidím, že nie som sama.

minnie55
2. aug 2016

@adawada si uplne normalna, neboj 🙂

0ria0
2. aug 2016

@adawada tak to veru vôbec nie si vadna. Ja by som tiež v žiadnom prípade nešla, však to by si si vôbec ale že vôbec neoodýchla

adawada
autor
2. aug 2016

@0ria0 pár krát som tak už bola a vrátila som sa totál vyflusaná a šup šup do každodenného kolotoča s deťmi, manželom ale bez svokryyyyyy .... to som si potom pripadala ako na dovolenke keď som sa vrátila domov

sissy27
2. aug 2016

@adawada manžel nech zoberie deti k svokre a ty si spravíš dovolenku doma s nohami na stole... akože to čo je za nápad že 5 ľudí v 2izbáku?? som myslela že kdesi na dedinu, do domu, kde sa decká vybláznia na dvore a podobne, to by som ti napísala, že kvôli deťom sa prekonaj, nech si užijú aj starých rodičov, ale toto? ani keby som s nimi neviemako najlepšie vychádzala, tak nie...

0ria0
2. aug 2016

@adawada 🙂 aha tak v tom prípade by si teda asi mala ísť aby si si potom viacej vážila to čo máš doma a bola doma ako na dovolenke:D

nyusika
2. aug 2016

@adawada si uplne v poriadku.
OK, ist tam a RAZ prespat, lebo je na to nejaky vazny dovod, toto beriem a neriesim, ci sa so svokrom "mozem"...ale ist do dvojizbaku na dovolenku, to je, podla mna, napad hodny navstevy na psychiatrii....nie teba, samozrejme 😀

tyelde
2. aug 2016

@adawada to som pochopila, myslela som to tak, že ešte keby má svokra veľký dom, že ju vieš nejak obísť a proste nebyť s ňou v kontakte, tak by som išla, ale do dvojizbáku kde na ňu budeš kukať celý deň....no, asi nie 🙂

glorikarebeka
2. aug 2016

@adawada urcite by som nesla,bojuj ako levica a ked nepovoli pobal deti a zakyvaj im papa a ako bolo uz napisane mozno sa za 2 dni vratia a manzelovi zapne

luciahaluskova
2. aug 2016

Neisla by som!!!

lenkamaxim
2. aug 2016

Mne to ako dovolenka rozhodne nepripada,asi by si odtial prisla viac unavena ako keby si zostala s detmi sama doma

dominika6
2. aug 2016

@adawada ty len pekne pošli manžela na dovolenku s deťmi a ty ostaň doma...

mima4
2. aug 2016

@adawada

nie nesla by som.

Manzelovi pribal deti a ty chod s kamoskou na last minute niekam opekať šunky 😉

seahorse27
2. aug 2016

Nesla by som. Ak muz tuzi po takejto "dovci", nech si vezme deti a nech ide a ty budes mat lazo-plazo doma 😉 Toto nazvat vôbec dovolenkou je teda riadne mimo 😀