Isli by ste na dovolnku z chlapom ktorho poznate kratko? Boli sme spolu asi 5 krat a rozumieme si ako keby sme sa poznali 100 rokov
Ja asi skôr nie.. ak by som ho poznala pred vzťahom tak áno, ale ak ho poznáš iba z tých 5tich stretnutí, to by som mala obavy..
my si napr. teraz po rokoch nadavame, ze sme to nespravili a "premrhali" sme mesiac dva 🤣🤣🤣
No neisla by som s nim do lesa na odlahlu chatu, ale niekam do hotela k.moru urcite ano, ono ja som to aj naozaj urobila, poznali sme sa kratko, potom sa nevideli pol roka, a potom sa cez telefon dohodli, ze sa stretneme na jednom ostrove v Stredozemi....na tyzdeñ. Bolo to ored 23 rokmi, manzelmi sme uz 22 rokov
A to nase rozhovory prebiehali z obidvoch stran lamanou nemcinou, co uz, chemia je sviña
do letoviska do hotela a tak uplne v pohode
Isla niekam do hotela s tym ze by mal kazdy svoju izbu.
Ja neviem, po skusenostiach so vseliakymi zoznamkami/rande na slepo som asi az prilis podozrievava, ale ja by som si najskor "preklepla", ci mlademu panovi nejde len o sexdovolenku. Nie zeby na tom bolo nieco zle, ale niektori to tak robia, vyjde ich to lacnejsie ako zaplatit si spolocnicku 😁. Aby si sa zbytocne nenamotala.
Ak máš dosť financií pre prípad, že to bude najhoršie možné scenário a ukáže nejakú druhú tvár, tak kľudne
My sme tak par týždňov po zoznámení (neviem už, 5 alebo 6) išli na tri týždne na Srí Lanku. Len mi môj hrdina nepovedal, že v živote v exotike nebol a ma z lietania panicku hrôzu.... Ale nakoniec všetko úspešne rozdychal a sme spolu už 18 rokov 🤣
Chodte na dovolenku este s niekym, s dalsimi priatelmi. Pripadne si nastavte pravidla, ze oddelene postele a pojdete na to pomaly. Dovolenku, alebo vacsinu si zaplat sama a nic ti nemoze vycitat, aj keby ste sa nedali dokopy.
@savanna Zase nechat si od niekoho zaplatit dovolenku a mysliet si, ze on nic nebude cakat, je naivne.
Ja som sa po 3 tyzdnoch od zoznamenia nastahovala ku chlapovi, z toho sme sa videli par krat🙈🙈a teda ano isla, ale ako uz bolo spominane, nie niekam, kde je odlahlo a bez spojenia. A urcite by som mala pripravene financie na to, ze ked sa nieco "stane", vedela by som okamzite odist (vlakom, lietadlom, a pod.)...
Išla by somv pohode. Moj muž sa ku mne nasťahoval po prvom rande,po dvoch týždňoch sme leteli na dovolenku spolu, bola to najlepšia dovolenka na akej sme spolu boli 😁
no mne z toho nie je jasne, ci to je kamos, ci to je zaciatok vztahu?
prva dovca po kratkom case moze byt rozhodujuca 🙂 kamoska sa takto hned po dovolenke rozisla 🙂 predtym to bolo v poho, ale tam sa ukazalo ze ani nie :D
Bola som, ale len v rámci Slovenska. Tiež sme sa predtým poznali veľmi krátko, ale vzhľadom k tomu že ja som bola mimo Slovenska, tak to bola pre mňa naj voľba, ho spoznať viac ako len na prechádzke lesom. Už sme 6 rokov manželia a máme dve deti 😆😆😆
Ano, isla... my sme isli na dovolenku 7 dni po prvom stretnuti. Na dva tyzdne a dost daleko. Vztah neskor nevysiel z inych dovodov, ale na tu prvu dovolenku spominame obaja doteraz ako najlepsiu v zivote.
Tak zalezi od toho kam a na ako dlho , mate uz nieco vybrate ?