Dovolenka s chlapom, ktorého poznám iba krátko

13. jún 2021

Isli by ste na dovolnku z chlapom ktorho poznate kratko? Boli sme spolu asi 5 krat a rozumieme si ako keby sme sa poznali 100 rokov

minesasubu
13. jún 2021

Tak zalezi od toho kam a na ako dlho , mate uz nieco vybrate ?

jana_eyre_2
13. jún 2021

Ja asi skôr nie.. ak by som ho poznala pred vzťahom tak áno, ale ak ho poznáš iba z tých 5tich stretnutí, to by som mala obavy..

denden77
13. jún 2021

my si napr. teraz po rokoch nadavame, ze sme to nespravili a "premrhali" sme mesiac dva 🤣🤣🤣

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tenerifka
13. jún 2021

No neisla by som s nim do lesa na odlahlu chatu, ale niekam do hotela k.moru urcite ano, ono ja som to aj naozaj urobila, poznali sme sa kratko, potom sa nevideli pol roka, a potom sa cez telefon dohodli, ze sa stretneme na jednom ostrove v Stredozemi....na tyzdeñ. Bolo to ored 23 rokmi, manzelmi sme uz 22 rokov

tenerifka
13. jún 2021

A to nase rozhovory prebiehali z obidvoch stran lamanou nemcinou, co uz, chemia je sviña

loginexistuje
13. jún 2021

do letoviska do hotela a tak uplne v pohode

sense
13. jún 2021

Isla niekam do hotela s tym ze by mal kazdy svoju izbu.

desore
13. jún 2021

@sense 😂 Idealne ak jej to zaplati, ci?

savanna
13. jún 2021

Ja neviem, po skusenostiach so vseliakymi zoznamkami/rande na slepo som asi az prilis podozrievava, ale ja by som si najskor "preklepla", ci mlademu panovi nejde len o sexdovolenku. Nie zeby na tom bolo nieco zle, ale niektori to tak robia, vyjde ich to lacnejsie ako zaplatit si spolocnicku 😁. Aby si sa zbytocne nenamotala.

bluka2
13. jún 2021

Ak máš dosť financií pre prípad, že to bude najhoršie možné scenário a ukáže nejakú druhú tvár, tak kľudne

vroni
13. jún 2021

My sme tak par týždňov po zoznámení (neviem už, 5 alebo 6) išli na tri týždne na Srí Lanku. Len mi môj hrdina nepovedal, že v živote v exotike nebol a ma z lietania panicku hrôzu.... Ale nakoniec všetko úspešne rozdychal a sme spolu už 18 rokov 🤣

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sense
14. jún 2021

@desore nie ...ja by som si to zaplatit nedala po kratkej znamosti, ... beriem ze ak im to vyjde zbytoxne platena izba naviac ale ak nie nemusi zvysok dovolenky travit na izbe s niekym kto jej nevyhovuje a pocuvat vycitky kolko ho to stalo penazi

liljana
14. jún 2021

Chodte na dovolenku este s niekym, s dalsimi priatelmi. Pripadne si nastavte pravidla, ze oddelene postele a pojdete na to pomaly. Dovolenku, alebo vacsinu si zaplat sama a nic ti nemoze vycitat, aj keby ste sa nedali dokopy.
@savanna Zase nechat si od niekoho zaplatit dovolenku a mysliet si, ze on nic nebude cakat, je naivne.

vevesh
14. jún 2021

Ja som sa po 3 tyzdnoch od zoznamenia nastahovala ku chlapovi, z toho sme sa videli par krat🙈🙈a teda ano isla, ale ako uz bolo spominane, nie niekam, kde je odlahlo a bez spojenia. A urcite by som mala pripravene financie na to, ze ked sa nieco "stane", vedela by som okamzite odist (vlakom, lietadlom, a pod.)...

zuvelyn
14. jún 2021

Išla by somv pohode. Moj muž sa ku mne nasťahoval po prvom rande,po dvoch týždňoch sme leteli na dovolenku spolu, bola to najlepšia dovolenka na akej sme spolu boli 😁

hviera81
14. jún 2021

no mne z toho nie je jasne, ci to je kamos, ci to je zaciatok vztahu?
prva dovca po kratkom case moze byt rozhodujuca 🙂 kamoska sa takto hned po dovolenke rozisla 🙂 predtym to bolo v poho, ale tam sa ukazalo ze ani nie :D

vilma7
14. jún 2021

Bola som, ale len v rámci Slovenska. Tiež sme sa predtým poznali veľmi krátko, ale vzhľadom k tomu že ja som bola mimo Slovenska, tak to bola pre mňa naj voľba, ho spoznať viac ako len na prechádzke lesom. Už sme 6 rokov manželia a máme dve deti 😆😆😆

hankm
14. jún 2021

@desore a este vacsi ideal ak to bude iny hotel, ine mesto, krajina ale plati to on 😁

78787878
14. jún 2021

Ano, isla... my sme isli na dovolenku 7 dni po prvom stretnuti. Na dva tyzdne a dost daleko. Vztah neskor nevysiel z inych dovodov, ale na tu prvu dovolenku spominame obaja doteraz ako najlepsiu v zivote.

desore
14. jún 2021

@hankm Pokial si rozumeju, aj tak dotycna zaplati v naturaliach. Ved je nad slnko jasnejsie o comu mu ide. Uzit si letnu dovolenku, popripade pokracovat v urcitej forme vztahu aj neskor. Mozno fwb alebo normalny vztah.