Zdravím. Ako by ste reagovali na túto situáciu? S priateľom som dva mesiace a pri jednej debate som mu povedala, že ak by som sa niekedy začala veľmi sťažovať a byť pesimistická (mám niekedy také obdobia), tak nech ma prefacká. Myslela som to však obrazne a verila som, že to tak aj bolo pochopené.
Avšak nastala situácia, že som toho mala veľa, veľa povinnosti, pohádala som sa s mamou a začala sa mu sťažovať… No a on sa zrazu len natiahol a struhol mi takú facku, že mi odlomil kúsok zo zuba.
Pohádali sme sa a priateľ mi to vyčíta, že som mu to mala inak vysvetliť a nedal by mi facku, že on to inak pochopil. Ja som stále v šoku z tej facky a že to pochopil doslovne…
Fuha. No ja by som ten vztah hned ukoncila. Clovek, co ti da taku facku, ze ti odlomil zub, si ta nevazi ani nema rad.
Prepáč, nemôžem sa prestať smiať 🙈🤣
Chlapom treba všetko po lopate vysvetliť a nie čakať, že niečo pochopia🤷♀️
Este ze si mu nepovedala nech ta radsej utlcie lopatou 😂
Akože a čo si čakala, keď si mu doslovne povedala nech ťa prefacká?🙈 Áno, nemal ti dať facku, toto sa nerobí, ale zas na druhej strane si za to môžeš sama, keď sa nevieš správne vyjadriť.
Najprv ho pýtaš prefackat a potom sa sťažuješ? Vieš vôbec čo chceš?
Úprimne žienky, no ja na tomto nevidím nič smiešne. Aj keď žena povie že aby ju priateľ prefackal a myslí to obrazne. Muž nikdy neudrie ženu. Nech je to akokoľvek staré rčenie, ale ak to chlap urobí stratí svoju hrdosť. Takže za mňa sa jej mal ospravedlniť s veľkou kyticou ruží.
🤣🤣🤣 tak toto je gól.
Veď si to chcela, tak si to dostala.
Inak on ti chcel pomoct.
Ja som s priateľom veľmi dlho,a fakt mam nálady také že druhý chlap by sa neudržal a dobil by ma do slovné ako psa! Vie kde ma hranice aja to isté čo i len náznak agresíty a dal by mi facku v živote by ma nevidel!!!! Vážim si seba a svoju hrdosť a určite by som sa nenechala udrieť už len kvôli tomu že spraví to raz a urobí to druhy raz a bude s toho začarovaný kruh zbalila by som mu veci a poslala ho preč..vlastný otec s mamou ma nikdy neudreli a nie že by ma udrel nejaký magor a ja zo srandy poviem že by som si zaslúžila facku ale nemyslím to vážne
Prosím ťa moja základná otázka? Koľko máš rokov?
Akoze ako tu môžete niektorá písať že si za to môže sama? Je úplne jasné že autorka to myslela zo srandy tú facku a keby ju chce demonštratívne prefackat má to urobiť jemne a ako by som to povedala len tak symbolicky že ťuk na líce a upokoj sa a nie jej vybiť zub toto nemôžete myslieť vážne že sama si za to môžeš. Autorka na tvojom mieste by som sa s ním rozišla o nic neprídeš. Ste spolu dva mesiace, relatívne rýchlo ti dal najavo že je psychopat tak by som nevidela jediný dôvod s ním zostávať.
Nebude to náhodou dajaky troll?
Akože😅, chápem, že je to taká situácia na smiech cez slzy, ale ja som to prefackanie myslela fakt obrazne. Proste často sa trápim pre veľa vecí, ktoré viem, že neovplyvním. Som dosť perfekcionistka, aj keď podám dobrý výkon, je mi málo. To prefackanie som myslela obrazne, aby ma pri takých rečiach zastavil, lebo sama si v poslednej dobe uvedomujem, že mám v podstate dobrý život, len sama v hlave si ho sťažujem. Takže ani vo sne by mi nenapadlo, že to takto pochopí doslovne. A keď, tak určite nie tak, že mi dá facku, po ktorej som skoro spadla na zem a prišla o časť zuba…
@s_o_n_i_k_e 20
A čo si spravila po tej facke?
@ivonahnur 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Fake tema a furt sa niekto chyti
No nic, toto si vyries ako chces, ale mas poucenie do zivota. Kazdy chlap potrebuje vzdy jednoznacne a presne instrukcie. Naznaky, inotaje, druhoplanove pointy chlapi nepoznaju. Pre nich je biela biela, cierna cierna. Ladovu bielu, teplu bielu, bielu slonovu kost oni nepoznaju. Iba a len bielu.
Uff, veľmi by som zvážila, či zostať v takom vzťahu. Zjavne nechápe iróniu a všetko berie doslovne. Možno je šmrncnutý autizmom, možno Asperger alebo čo. Akože svojim spôsobom to dokážem pochopiť (mám dcéru aspergerku), ale či by som to vedela aj akceptovať a žiť s tým...? Teoreticky, keď o tom vieš a dáš si na to pozor, tak by sa to dalo, ale prakticky...
😃 prepáč, musím sa smiať. Tak pýtala so ho nech ťa ukľudní 🙈
A teraz vážne, už by bol bývalý. A ešte by mi aj zaplatil zubára