Od manžela . Myslela som si že šťastna môžem byť iba keď je somnou , keď je s nami s deťmi. Ale keď vidím ako sere namna a ide si kde chce, oči sa mi otvorili.
Možno som konečne na to prišla že sa mám venovať len a len sebe a deťom .. manželovi tiež ale už nie ako doteraz 😌
@zmrzlinka2021 suhlasim, na toto zeny casto zabudame… ideme sa rozdat a potom sa divime, ked to nikto neoceni… no neoceni, lebo oni si vsetci myslia, ze to je nase hobby, starat sa o deti, muza… my same si musime povedat: sorry guys, teraz mam cas pre seba, poradte si ako viete! Nastav si to inak doma, zacni chodit niekam: do fitka, zabehat si, na kurz sitia, cokolvek a zaukoluj pana uzasneho…. Jozko, v pondelky varis veceru ty, ja mam zumbu… uvidis, ako sa spamata… vtedy len zisti, co je to, naplanovat, nakupit, navarit, umyt riady…
Tak ser na neho, vezmi deti a choď si tam kde chceš ty 🙂
Presne tak. Preco maju "mrchy" dobrych muzov? Lebo si vazia same seba. Zober deti a vyraz na vikend prec. Alebo mu ich nevhaj a vezmi kamosku, alebo sama, akokolkvek ti vyhovuje. Chlapi potrebuju aj taketo zazit aby si uvedomili, ze nie su stredom vesmiru.
Ideš do extrémov. Je dôležité si aj dopriať, nielen sa vždy niekomu venovať.