Doma som našla cudziu náušnicu

30. jún 2023

Našla som doma včera pri mužovej posteli cudziu náušnicu. samozrejme že hlavou mi blúdi len myšlienka na mužovu neveru.

Povedala som mu, že som našla náušnicu, za tváril sa štýlom "a čo ja s tým mám" - že to musela nechať nejaká návšteva. Z jeho slov a giest mam dojem, že hovorí v tomto pravdu. Nedám zaňho ruku do ohňa co sa týka nevery, ale on by skôr išiel k nej ako vodil niekoho domov, proste by bud šiel na privát, alebo k nej, je to typ, čo si stráži súkromie, nemyslím, že by si niekoho zavolal k nam, ak by teda chcel podviesť.
Návštevy k nám chodia všelijaké, aj dievčatá, ženy, známe z rodiny, ale takýto typ si nepamätám u nikoho, hlavne nikto sa mi neohlasil, že stratil náušnicu či som nenašla. A je to skôr dievčenský typ, bižutéria, nezdá sa mi, že dospelá žena by také niečo nosila.

Neviem, čo mám robiť. Ani neviem, načo sem píšem.co by ste robili?
Idem asi obvolať každého, kto tu bol, či mu nechýba náušníca, ine mi nenapadá.

zmrzlinka2021
30. jún 2023

Nič by som nerobila a doverovala by som odpovedi muza.

Ak mas manzela, ktory ta miluje, ktory ma urcite moralne zasady, ktory si ta vazi ako svoju drahu zenu, ktorý má všeobecne úctu k zenám (nevyuzíva ich na seuxalne uspokojenie formou pornografie) - nie je dovod neveriť.

Ak vo vztahu nie je dovera - zakape.

eliska13
30. jún 2023

@zmrzlinka2021 ty žijes ako podľa príručky z katechizmu o manželstve.To sa nedá čítať tak ako si perlila v príspevku o muzovych ponožkách na stole.Ale také typy majú muži radi nič nevyčítajú.Ona má mať dôveru, nikto z rodiny čo tam prespal náušnicu nehlada a ona má byť kľudná.Ani doma nevysávajú a rodina tam bola Boh vie kedy.Este mohla suseda prasit deku a náhodou mali otvorene okno a spadlo to k nim do izby

belllinka
30. jún 2023

@zmrzlinka2021 chcela by som spoznať tvojho muža, či je fakt taký , ako píšeš 😅

zmrzlinka2021
30. jún 2023

@eliska13 Pozri, zijem zivot, za ktory som vdacna. Prezila som si tazke destvo, a mam skutocne vynimocneho manzela. Vazim si ho a respektujem, pretoze vnimam jeho lasku ku mne. Sme spolu 16 rokov. Mam urcite skusenosti a viem, ze podozrievanie, frflanie, negativita, drezura nebuduje vztahy ale nici, udupava a hlavne ludia sa v takom vztahu vzdaluju.
Ja sama mam chyby, kazdy ma chyby, ale podstatne je prijimat toho druheho takeho aky je.
Mam takmer pred 40 a naucila som sa dve veci:
- nemam kontrolu nad vsetkym a nechcem ju mat
- nechcm nikoho menit a ocakavat, ze sa kvoli niecomu zmeni
- chcem byt sama sebou, byt autenticka a neprisposobovat sa ocakvaniam spolocnosti

@belllinka mozno by tebe nevyhovoval 😉 Pre mna je najlepsi. Ale vo vseobecnosti poznam dost vztahov, kde fakt je skvely muz, ale zial poznam aj vztahy, kde sa bralo co sa bralo.

autor
30. jún 2023

@eliska13 no zasmiala som sa na tej susede co prasi deku, ďakujem, i keď do smiechu to nie je, mame dom a sem by ju až neodfuuklo 😄

@zmrzlinka2021 no neverím v tomto žiadnemu chlapovi už. Mam v okolí až priveľmi často nevery. Aj jeden chlap v rodine, za ktorého by som dala ruky nohy do ohňa,a predsa. Takže už o chlapoch nemám ilúzie v tomto.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
30. jún 2023

Autorka,

Lenze ak nemas doveru vo vlastnom manzelovi kvoli inym vztahom, tak vazne ohrozujes fungovanie vasho vztahu. Lebo to sa prejavuje vo vela veciach a dokaze to toho druheo partnera dost deptat.

autor
30. jún 2023

@karinka223 nevodime si návštevy k manželskej posteli. 😄To si si ty do myslela, na čo myslís, prosím ta😄Ale sú v spálni uložené aj hracky, deti občas pre ne príbehnu. mam malého syna, ktorý sa s tou náušnícou teoreticky mohol hrať a nechať ju akurát pri posteli...

eliska13
30. jún 2023

@zmrzlinka2021 si mu vďačná, že žiješ v kľude.Ty tvojho muža opisujes ako Boha niektoré ženy sa tým potrebujú uistovat písaním chvály, aby si to potvrdili.Takze zdvihnem nausnicu a poviem Zlatko to asi nebude tvojej milenky nevadí stáva sa ja Ti verím mám voči tebe úctu.

simca06022011
30. jún 2023

A čo takto navstevy za posledných par dni osloviť ze nasla.sa náušnica? By som odfotila a hromadne poslala správou🙂

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
30. jún 2023

@zmrzlinka2021 daj mi konkrétnejšie prosím, ako ohrozujem fungovanie môjho vztahu tým, že som nepríjemné prekvapená, ako často alebo koľkí podvádzajú svoje ženy. Nerozumiem. Ďakujem

rumba01
30. jún 2023

ak si mala pocit, ze vravi pravdu tak to tak bude, ono ano ak ku vam chodia navstevy, prostre sa tam mohla dostat hocijako. neostava ti nich ineho ale do buducna mozno viacej sledovat, ci sa muz nemeni

kvetinka75
30. jún 2023

no asi by mi zablikala kontrolka? Ako sa náušnica od normálnej návštevy dostane pri postel? To vám bežne chodia až k posteli? Neverím odpovedi tvojho muža

autor
30. jún 2023

@karinka223 ako kombinujem prosím ta? Nerozumiem. Normálne som dala príklad, ako sa mohla dostať nausnica k posteli, teoreticky.

A ak ju aj tam nechala milenka, prečo obviňujes mňa, že si vodim návštevy k posteli?

zmrzlinka2021
30. jún 2023

@eliska13
Pozri, ja ti nevycitam tvoju reakciu, pretoze mas typicke slovenske myslenie - nikdy nedaj najavo svoju spokojnost. Vzdy sa stazuj, vzdy frfli, a tak pekne zapadnes k nam.
Moj manzel ma aj chyby, ale otazka je, ci budem sa zamerivat na ne alebo budem sa zamerivat na tie pozitiva, ktore su znacne.

A to je v kazdom vztahu - k tvojmu dietatu, k priatelom, k podriadenemu, k sefovi, ... proste ak mas nastavene v hlave mat hmlu a tazobu, budes vnimat svet tymto sposobom a budes si zbytocne komplikoat vztahy.

Kolko tem tu vznika z toho, ze ludia sa len hadaju a s kazdym a v kuse v sporoch a vkuse sa nebavia so svokrou, svagrinou a vlastne uz takmer s nikym... lebo babka dala horalku dietatu, tak som sme ju v zivote "pochovali" a urazame sa..

kvetinka75
30. jún 2023

asi by som obvolala každú ženu ktorá u vás bola v poslednej dobe a spýtala sa či jej nechýba náušnica. Lebo toto je veľmi zaujímavé. Potom už len žeby ju syn doniesol z vonka. Ale skončí pri posteli muža, hm.

zmrzlinka2021
30. jún 2023

Autorka,

nedovera ma napr. za dosledok spehovanie, celkovy nepokoj vo vztahu, strach ked tvoj manzel ide si niekam s kolegami sadnut..atd

Neviem v akej "socialnej bubline" sa pohybujes, ale to fakt mas kopec takych vztahov vo svojom okoli?

zuzinka888
30. jún 2023

Tak porozmyslaj kedy si menila postelnu bielizen tyzden- dva? A kto vsetko bol u vas za tu dobu. Neviem ako to mate vy, ale u nas ziadna navsteva nechodi k nam do spalne. A neviem ci existuje muz na tejto planete- ktory by na takuto konfrontaciu odpovedal. ANO. kazdy a kazda by toto zaprela. - tym nechcem povedat,ze ta podvadza. Moze to mat ine vysvetlenie.

eliska13
30. jún 2023

Kedy si vysávala?

autor
30. jún 2023

@kvetinka75 ved práveze sa mi to nezdá... Ale detskú izbu zatiaľ nemáme, deti sa hrajú v obývačke, no nejaké hračky sú uložené v spálni, keď máme návštevu, syn môže ísť pre hračky a vziať si ich do obývačky, no a niekedy ide aj s kamarátmi, sesternicami vybrať si, čo si vyberú.. Nie sú tam dlho, ale stať sa môže. A taka nausnica keď spadne aj v obývačke no môže sa zachytiť na oblečení a dostať sa do spálne, alebo sa zachytí, padne medzi lego, čo ja viem. Ver mi ze nad tým rozmýšľam a písala som dvom kamoškami, zatiaľ neodpísali.

anavixy
30. jún 2023

No neviem kolko navstev k vam chodi, ale ludia si zvycajne vsimnu, ze stratili nausnicu, takze by nemuselo byt take tazke zistit, ci niekomu z nich skutocne chyba. Ved by aj bolo pekne ju vratit, nech ich mozu znova nosit.

unicornlady
30. jún 2023

To by bol fakt dosť blbý, že ak by chcel podviesť, priniesol by si milenku domov. Veď hocikto by ich mohol vidieť, stretli by susedov atd..

Tiež by som ju odfotila a popýtala sa, či niekomu nechýba.

zmrzlinka2021
30. jún 2023
karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
30. jún 2023

@simca06022011
@rumba01
@kvetinka75
@zuzinka888
@eliska13
@anavixy
@unicornlady dievčatá ďakujem, presne toto mi pomohlo, vaše názory, tiež sa mi to proste nezdá, ale nechcem ho hneď obviňovať.
Vysvam každý druhy deň, zbežne, ale tak poriadne že všetky kúty tak to vysávam raz týždenne, ale ta nausnica bola pod stolikom tak zapadnúta v škare, že bežné vysávanie ju nemuselo zachytiť.

autor
30. jún 2023

@unicornlady presne to sa mi nezdá, žeby riskoval, že ho Niekto zbadá.
No písala som tým, ktorí tu boli, odpoveď zatiaľ ziadna

autor
30. jún 2023

@karinka223 ďakujem ti za obsiahly komentár.
"ak si ju teda k posteli nedoniesla ty a ani tvoj manžel .... a ani Marťani, tak logicky to tam na základe tvojho príspevku, kde zmienka o deťoch nebola žiadna, doniesol fyzicky niekto z množiny "dievčatá, ženy, známe z rodiny"

Z toho jasne vyplýva, že návštevy boli pri manželskej posteli."

Jediná moja chyba je, že som nespomenula deti, no a vidíš, tie deti mohli spôsobiť, že sa nausnica ocitla tam, kde som ju našla. Takže moja chýbajúca zmienka hneď vytvorila u teba nesprávny úsudok. Tak som to upresnila, načo píšeš, že kombinujem. Ja nekombinujem, iba upresňujem. Cítim z tvojho komentára útočný ton, nechaj si ho pre niekoho iného. Dakujem

diaszoky
30. jún 2023

Daj foto nausnice

simca06022011
30. jún 2023

Tak ak to dieťa stratilo mohlo to byť aj medzi hračkami a hocikde.. čiže keď sa hrá, vyberie niečo, tak to vypadne/zapadne.. nedá sa vedieť odkedy tontam.moze byt