Dokážete pokojne spať, keď sa pohádate?

24. nov 2021

Môžete pokojne spať keď sa s niekým pohádate? Nemyslím s manželom, skôr širšia rodina. Napr. Keď sa nezhodnete so sestrou, alebo mamou. Keď vám švagor navrhne aby ste šli na Vianoce k svokrovi, no vy proste nechcete chcete byt doma a on sa nahnevá. Ako sa obrniť? Aby ma to netrápilo, manžel s tým nemá problém no ja stále…a dlho sa tým viem trápiť, že som im mala radšej vyhovieť atd.

marhulka13
24. nov 2021

U nás je to naopak, ja sa otrasiem a idem ďalej. Manžel to znáša horšie.

ankare
24. nov 2021

Áno, hlavne večer nad tým rozmýšľam a nedá sa mi spat.

ariannazara
24. nov 2021

Jasne tiež ma to trápi ved sme len ľudia mame pocity.

martina1201
24. nov 2021

Záleží od toho s kým a prečo sa pohadam. Ak je to banalita spím pokojne ak je to vymena názorov a zasahovanie do môjho rozhodovania a snaha donútiť má urobiť niečo čo iny cce tak ma to trápi, ale snažím sa to hlavne večer vytesniť z hlavy..... Niekedy je fajn vedieť povedať nie a stať si za tým. Však ak nechcú aby svokor bol sám nech za ním na sviatky idú oni alebo nech si ho berú k sebe....

zuzikak
24. nov 2021

zalezi na tom ako velmi je ten clovek blizky a ako som ja presvedcena o svojej pravde. Ak nechcem ist na vianoce k svokrovcom, svagra by som mala u prdele. Ak by to vsak bol moj brat alebo sestra, uz by ma to mrzelo viac. Je to tvoj cas a tvoje vianoce nie ? Svagor ti nema co rozkazovat. Ak sa zacnes na to pozerat takto, bude sa ti aj lahsie spat. Ak to manzela netrapi a je to skor jeho rodina...preco by si mala vyhoviet ak si o tom neni presvedcena. Takto ta bude trapit milion veci a utrapis sa zbytocne.

whatever1
24. nov 2021

Svagor ti nema co diktovat ako mas travit sviatky. Ak sa na teba kvoli tomu nahneval, svedci to o tom ze nie je normalny. Jedine co by jeho prehnanu reakciu ospravedlnilo, by bolo ak by sa svokrovi zistila smrtelna choroba a boli by to jeho posledne vianoce.

vanda323
25. nov 2021

Nedokážem, preto sa nehádam. Radšej som ticho aj keď sa mi čosi nepáči

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinenka886
25. nov 2021

Akoze spat ano, ale zaspava sa mi vtedy ovela tazsie, tiez ma to vie tak rozhasit, nic prijemne no.

jana_eyre_2
25. nov 2021

Mňa udalosti až tak netrápia večer keď idem spať, nejako si to viem v hlave upratať aby som nebola sklamaná.. ale vždy ráno okolo 4-5 sa potom zobudím s hrozným pocitom, nedokážem už zaspať a rozoberám si to v hlave, aj si argumentujem tým čo som v sebe večer uzavrela ale nepomáha to.. proste po spánku mám väčší stres ako pred ním..

ayanamirei
25. nov 2021

a preco by si im akoze mala vyhoviet, ked ty chces nieco ine ? tak ako sa rodina nasrala, tak ich to prejde a ked neprejde, nuz ich problem... jediny kvoli komu neviem zaspat po hadke, je manzel 😉