Dokáže sa starší človek zamilovať?

maria123a
16. sep 2021

Ahojte, pekný večer, mna len zaujíma či sa dokáže aj starší 40 ročný muž zamilovať do mladšej ženy.. keďže predpokladám čím starší človek o to skúsenejší , racionálnejší a chladnejšia hlava.. pride mi že taký uvažujú len racionálne bez citov .. je to pravda?

savanna
16. sep 2021

Tak ja poviem za seba, okolo 30tky som sa strasne nestastne zamilovala...ja som bola z neho hotova, on ma mal za kamosku. Odsmutila som si to poriadne, pamatam si, ako som sa vtedy o tom bavila s kamaratom v mojom veku a on mi vobec nerozumel. Stastne zenaty, hovoril mi, ze som ako pubertiacka. Poviem ti to, co som povedala vtedy jemu - tie city su stale uplne rovnake bez ohladu na to, ci mas 15, 30, alebo 50.

amelie2017
16. sep 2021

Pod starsim clovekom som si predstavila niekoho tak po 60tke, nie 40tnika v najlepsich rokoch.

miusa00
16. sep 2021

Ano, dokaze sa zamilovat… ale neopisala si v akej situacii sa nachadzas

maria123a
autor
16. sep 2021

Ja som mladšia o 20 rokov a mám aj dieťa 3 ročne .. osobne to reálne moc nevidím a asi ani necjcem,on má dve deti s predošlou manželkou, rozumieme si aj všetko je milý.. zatiaľ si okamihy s ním užívam .. ale on mi pride že si neustále dokazuje svoju dôležitosť u mna, robí naschvaly chce u mna vyvolať žiarlivosť.. nedávno mi drzo napísal milenka moja.. inokedy inak, neviem či to chcel mi napísať len aby som si nepomýšľala že niečo viac … alebo zasa so chcel niečo dokazovať..

desore
16. sep 2021

@maria123a Aj do milenky moze byt muz zamilovany. Pokial Ta nepredstavil svojim kamaratom a rodinnym prislusnikom, stale si iba milenka a nie jeho vazna znamost. Toto sa moze aj nemusi zmenit za par tyzdnov. Uzivaj si pekne chvile a skus sa nenamotat, lebo pre zenu je to velmi tazke.

miadi
16. sep 2021

40r nie je starsi Clovek 😁zamilovat sa moze aj 5o aj 60 + rocny.. toto ale nie je otazka veku ci je tvoj priatel zalubeny do teba. Asi nie je ked sa musis pytat. Ale ten 20r je dost rozdiel ak by ste aj spolu ostali ty ked budes mat 40 zena v plnom rozkvete a on 60 uz pomali na dochodku?

miadi
16. sep 2021

Inak 40r muz s o polovicu mladsou ..po rozvode., to same o sebe moze byt len o tom ze si nieco dokazuje. .

panelacikova
16. sep 2021

@maria123a nerozumiem. to si mala dieťa v 17-ich?

0silvia0
16. sep 2021

@maria123a netiesila by som zamilovanost, ale skor jeho divnu povahu...dokazovanie si, naschvaly a ziarlivost, tento typek ma mozno 40 rokov, ale ludsky je nezrely.

jumama
16. sep 2021

Ked uz teraz pochybujes, tak do buducnosti budes len viac a viac. Clovek sa nema uz v zarodku vztahu bat a kalkulovat a premyslat, co ten druhy mysli a nemysli. Potom ak nepremyslas, len s tym druhym si, je to zalubenost, taka ta na prvy pohlad, chemicka, co psychologovia vravia, ze vydrzi cca dva roky. Potom uz treba mat povahove vlastnosti, ktorymi si sedite, aby ste vedeli dlhodobo spolu zit, tesit sa z podobnych veci, mat spolocny ciel... Aj sposoby ako zvladnut dobre aj zle, lube ie aj pohnevanie. Ak je niekto rozvedeny, mal na to nejaky dovod, mozno sa i k predoslej partnerke spraval ako k tebe a bolo to pre nu neznesitelne... a mozno naopak, ty si sa popalila a ty si prilis podozrievava. To viete len vy dvaja.

maria123a
autor
16. sep 2021

@panelacikova nie ja mám 24

panelacikova
16. sep 2021

@maria123a takže on má 44. no... v týchto vašich vekových kategóriách si dovoľujem napísať svoj názor následovne: on je celý happy, že má tak mladú (a zrejme "šťavnatú") milenku. či sa zamiloval? to nedokážem zhodnotiť, určite mu však imponuje, že ty máš oňho záujem. prehodnoť si to však, čo bude o pár rokov. ja mám muža o 13 rokov staršieho a niekedy je to už len tak tak, čo sa týka vekového rozdielu. máme 44 a 57. teraz sa ti tento rozdiel zdá úžasný, ale keď ty budeš v najlepších rokoch (40+) a to doslova v najlepších, tak on bude mať po 60-tke. ak vôbec dovtedy vydržíte. zamilovať sa môže, áno. záleží veľmi od tvojej vyzretosti, výrečnosti, názorov, atď... ak je hotový predovšetkým z tvojho tela, nejde o zamilovanosť, ale o opojenosť a to veľmi rýchlo pominie...

elizabet173
16. sep 2021

@maria123a samozrejme, že sa dokáže zamilovať, dokonca aj oveľa starší, láska a zamilovanosť nemá nič spoločné s vekom. Iná vec je, že ty si sa zamilovala do muža staršieho o generáciu a zrejme si nie si istá jeho citmi, keď si založila túto tému. A vekový rozdiel u vás vôbec nebude tým hlavným problémom. Utekala by som od neho, ani by som sa v myšlienkach viac ním nezaoberala.

maria123a
autor
16. sep 2021

@elizabet173 prečo myslite?

maria123a
autor
16. sep 2021
cacianka
16. sep 2021

Mne pripada trápny. Starý somár a vyjadruje sa divné.
Chce zapôsobiť na mladú šikovnú babu, aby nas.ral
Exku a kamošov že akú mladú ulovil.
Máš na lepšieho a na úrovni.

elizabet173
16. sep 2021

@maria123a nevykaj mi, prečíta si po sebe, čo si o ňom napísala. Chce v tebe vzbudiť žiarlivosť, to ti príde normálne? V jeho veku? Čo je pubertiak? Neustále si dokazuje svoju dôležitosť u teba a to, že ťa nazval milenkou....no iba pomenoval to, čo cíti. Potrebuje ťa na sex, nepočíta s tebou do budúcnosti, nepotrebuje, aby sa o desať rokov staral o tvojho syna, ktorý bude v puberte. O pätnásť dvadsať bude chcieť mať možno svoj kľud a ty budeš ešte mladá žena. Čo si od takéhoto vzťahu sľubuješ? Hľadáš v ňom otca, s ktorý ti chýbal alebo si s ním nemala najlepší vzťah? Nezabíjaj najlepšie roky života s niekým takýmto.

eva112014
16. sep 2021

@maria123a Dokáže sa zamilovať? Keby sa zamiloval do teba, tak nepochybuješ! Proste to cítiš!
Inak mne ten dialóg mi príde skôr o dobrom sexe z jeho strany.
A ty si zamilovaná?

desore
16. sep 2021

@eva112014 Suhlasim, dotycnemu ide iba o sex. Vyrazy.. lubis ma... lasko... atd. pouzivaju promiskuitni muzi Neoslovuju menom ziadnu zenu, iba vynimocne, aby sa nepomylili pocas sexu.
Ak by k dotycnej dame prechovaval city, konverzacia by sa niesla v zneni:
Lenka (napr.) vcerajsie milovanie bolo tak pekne...

0silvia0
16. sep 2021

@maria123a prepac, ale podla prejavu strasny trtko🙈🤦‍♀️😰

maria123a
autor
16. sep 2021

@0silvia0 tak asi som zaslepená

luccija
16. sep 2021

@maria123a celkom milo si mu odpísala cítim sa s tebou fajn🙂podľa mňa chcel počuť niečo iné
Komunikáciu neriešim a už vôbec by som nevedela po jednej sms povedať, že chlap je promiskuitny, lebo neoslovuje menom.Mna muž nenazval menom ani nepamätám...tiež zlato a pod...
Ale, ten vekovy rozdiel je obrovský a neveští nič dobrého.Ked sa pýtaš ty už si asi zamilovaná🙂užívaj si, ale nemotaj dieťaťu hlavu a myslím, že to nebude mať dlhú trvacnost.A urcite sa vie aj 40 tnik zamilovať podľa mňa v každom veku človek cíti chémiu, sympatie

kittykat22
16. sep 2021

@maria123a to vypada na dobreho jelimana 😕😕😕 Podla tych sprav by som povedala 17 rokov 🙈🙈 .... ze Lubis ma? 😄😄😄 Mala si mu povedat ze ocakavas ze lasku bude dokazovat cinmi a nie recami, v jeho veku 😄😄😄 To by som chcela vidiet jeho vyraz. Ma krizu stredneho veku a uvedomuje si, ze ma poslednu sancu zbalit mladu babu. Mozem ti na milion percent povedat, ze mat doma 24 rocnu babu v 40.ke ma maloktory chlap. Ty si teraz taka exoticka trofej s ktorou sa treba ukazovat. Ja s muzom mame k 40.ke a teda to co si poslala ten screen tak to musi byt chlap debil. Ludia s rozumom v tomto veku sa bavia uplne inak.

ivik4
16. sep 2021

Ta konverzacia otras 🤮 raz by mi povedal milenka tak by som sa citila jak štetka a zhnusil by sa mi. Trapak

slovakboy
16. sep 2021

@maria123a Možno chce zapôsobiť svojou nezávislosťou na tebe. To si muži myslia ze ženy chcú. Že chcú drzého sebavedomého mača a keď ich odmieta tak sa zaľúbia. Možno preto je taký ako píšeš: robí naschvaly a vyvoláva žiarlivosť. Podobne ako Maštalir Marcinkovej v seriáli Profesor. My sme sa s manželkou tak doberali ešte na škole keď nám spolu bolo dobre ale nechodili sme spolu. Kdeže ja s ňou ? A ona s takým čo sa ani obliecť pekne nevie? Ale to napätie v nás rástlo páčila sa mi a po roku takého kamaratenia som sa zamiloval. Ona vraj skôr ale tiež nie hneď.

Pozri. Aj ty môžeš skúsiť urobiť to čo on. Daj mu kopačky a uvidíš. Hoci to je drsnejšie ako to čo on robí no ak ti vadí niečo na jeho správaní tak sa učlovečí.

A inak: zaľúbiť sa vedia aj deti v škôlke aj starcekovia v domove dôchodcov. Chlap sa najlepšie zamiluje vtedy keď stretne ženu v pre neho neistej situácii. Napríklad na vojne, na služobke, v nemocnici, keď je chorý, keď sa cíti trápne. Vtedy je vraj jeho mozog v nejakom excitovanom stave a obraz ženy sa mu premietne v podobe anjela.

bosorka2302
17. sep 2021

to bude daky trapko co si ozaj dokazuje, ze je zena na neho namotana. Ale paradne si ho spacifikovala. Ja neviem, keby sme napisal nejaky ze milenka moja by som ho poslala kade lahsie. Mam jednu znamu co bola taka kamoska 40tnikovi a ani po rokoch ju nelubil. Proste furt ju bral ako milenku, a neustale rozumovo si to odovodnoval ze preco to nie je laska len kamaratstvo s vyhodami

sense
17. sep 2021

Pod starsim clovekom som si predstavovals vek 60+ ale ano aj taky sa vedia zalubit...ale tento tboj amant ...
Uroven hodna 15r chalana a nie muza v najlepsich rokoch....myslim ze sama vies ze to nie je chlap na dlhodoby vztah...zrejme si potrebuje zdvihnut ego ...aj si chces len uzit fajn ,hraj jeho hru ale ak chces dlhodoby vztah tak by som sla od toho...

maria123a
autor
17. sep 2021

@ivik4 presne tak sa cítim

ivik4
17. sep 2021

@maria123a ho si uplne predstavujem za tym telefonom ako to pise uslintany nadrzany jak prasa 🤮 . On je kdesi v oblakoch ze si narazil tak mladu babu a asi ho rajcuje to oslovenie milenka 🤮ble

cukroska
17. sep 2021

@maria123a ako nič.. Rovnako ako mladý. A ak má krízu stredného veku tak je to horšie ako poberta.