Prosím vás,máte skúsenosti s psychológom? Dokáže naozaj pomôcť aj vzťahu,ktorý devastuje priateľova sestra?
@obcanka123
hej psychologicka zastreli sestru a mate po probleme, ci ako?
presne ako hovori Klincek, psycholog Vam mozno ponukne iny pohlad na vec, ale rozhodnutie je na Vas
@obcanka123 vztah nici priatel lebo dovoli sestre ho devastovat, chyba je v nom
@obcanka123 existuje taky psychologicky pristup, ktory stavia na tom, ze netreba "liecit" cely "system", staci, aby sa "liecila" jedna jeho cast. ak ta sa zmeni, automaticky sa zmeni system ako taky. ja som do terapie vstupovala s tym, je sice fakt, ze slo o mna a manzela, ale ja som vedela, ze on sa menit nechce, nie je pristupny terapii, tak som to skusila takto. a je pravda, co ti baby vyssie popisali, ze psycholog ta navedie na iny uhol pohladu, ukaze ti veci, ktore mozes zmenit ty. ked som to zacala robit ja, zacal sa menit aj manzel a bolo uz.
podla mna za pokus to stoji, ale ruku do ohna za vysledok neda nik. je to len o ucastnikoch.
DRZIM PALCE
@obcanka123 vztah dvoc ludi nikdy nie je o ON+ONA+SESTRA
vzdy je o ON+ONA - a o tom ako si ktorych ludi do svojho vztahu miesaju.....cize psycholog vam nepomoze ze co so sestrou....poradi vam ale ako by mal ON, resp. ONA mala zmenit postoj k tej sestre....ci ONA k NEMU alebo ON k NEJ
Takyto vztah nepotrebuje psychologa - psychologa mozno potrebuje len priatel, ktory by si mal so sestrou spravit poriadok
Ďakujem vám všetkým za rady 🙂 V piatok tam mám ísť, uvidíme 🙂
A čo približne robí tá sestra? Ja som skôr nemusel sestriných priateľov...., ale nepomohlo to a dnes nie je sestra v manželstve šťastná...
@obcanka123 psycholog by ta mal naviest k tomu, aby si urobila rozhodnutie, s ktorym budes ty sama spokojna a budes ho povazovat za spravne..takze pomoct moze, ale zazraky necakaj 😉
mimochodom, pri takom vztahu, aky opisujes, by sa asi mal spamatat priatel, a urobit to spravne rozhodnutie..ak tam on problem nevidi, psycholog nezmoze nic a ty uz vobec nie 😒