Dokázali by ste sa vrátiť k ex manželovi?

kitty321
29. nov 2015

Ahojte
Dokazali by ste sa po niekolkych rokoch vratit k svojmu ex manzelovy?

bonaqa2013
29. nov 2015

tak ja teda určite nie. Nech ma Boh ochraňuje, pred takým pomútením rozumu.... 😲 😲 😲

tiwyna
29. nov 2015

Keby prestal chlastat,zacal zarabat velke love,prestal behat za zenami...sci fi :D

jeannna
29. nov 2015

Skor NIE ako ANO. Nejaky vazny dovod tam musel byt, preco ste sa rozviedli, ziadne ponozky pod postelou alebo vlasy v umyvadle. A ludia sa uz nezvyknu nejak vyrazne menit.

tilda
29. nov 2015

Jedine po rozsiahlej lobotomii ;)

jajami
29. nov 2015

NIE, za to vsetko ponizovanie,hadky,iny pohlad na zivot, podvadzanie. Vratili sme sa k sebe 2x po polroku a po mesiaci druhy krat,bola to len falos a hra... NIE,NIE,NIE som par tyzdnov bez neho ale z dna na den to je lepsie a lepsie a ked este niekoho stretnem to bude len bonus. On nech si beha za zenami a ma bohemsky zivot, po tom tuzil, tak nech ma. Su ludia co si uvedomia svoje chyby ale aj co si ich nikdy neuvedomia..

stellamaris
29. nov 2015

nie.Ked rozvod,tak rozvod.Pre mna navrat k ex-manzelovi nikdy neprichadzal k uvahe.A navyse je teraz nemozny,on totiz zomrel.

zuzkaleng
29. nov 2015

Nikdy by som sa uz nevratila ,je to mamickin maznacik ,o vlasnych synou nema zaujem ,znicil nam zivot a za tie fizicke a psychicke tyranie od neho a jeho matky duplom ,konecne som aspon tak stastna aj ja aj synovia aj ked vobec netusia ze nemaju oca

jeemima
29. nov 2015

MYslim ze vacsina stastne rozvedenych urcite povie absolutne nie. Ale stale zalezi na okolnostiach rozvodu. je rozdiel ak sa manzelia rozvedu lebo chlap pil nepracoval a nemal snahu rpacovat alebo nebodaj doslo na nasilie ci milenky ale ludia sa rozchadzaju a rozvadzaju aj pre hlupe dovody ktore sa daju prekonat a casom sa uvedomia takze jedoznacne ano/nie podla mna na tuto otazku neexistuje.

margarita
29. nov 2015

jedna mne velmi blizka zena to dokazala...8 rokov po rozvode si dobrovolne opat vzala toho isteho muza.
on sa az tak prudko nezmenil, ale jej to teraz uz menej vadi, naucila sa zit s jeho chybami, ktore ju predtym strasne vytacali, odpustila mu a zda sa, ze uz do smrti spolu ostanu.
ale rozvadzali sa po 20 rokoch manzelstva 😉

timea7
29. nov 2015

NIE, napriek tomu, že sme sa rozišli ako priatelia, boli sme manželia vyše 15 rokov, to, čo mi na ňom vadilo, pretrváva a keby sa to aj nejakým zázrakom zmenilo, nie som typ, ktorý robí unáhlené rozhodnutia, ale ak sa k takémuto vážnemu rozhodnutiu odhodlám, nevraciam sa už späť, nechápem, prečo by som to robila neľúbim ho už, som nesmierne šťastná v druhom vzťahu, takže za žiadnych okolností nie.
Ale poznám ženu, ktorá si dva krát zobrala toho istého muža a sú spolu roky veľmi šťastní, len tam išlo o to, že im svokra stále zasahovala do manželstva, až to dospelo k rozvodu. No oni sa mali radi, tak sa zase začali stretávať, zobrali sa (svokru skoro vystrelo) a odsťahovali sa do zahraničia.

ankasek
30. nov 2015

Nevrátila by som sa, nevážila by som si ho.

limetka69
30. nov 2015

Na konci osem ročného vzťahu som sa par krát vrátila k ex partnerovi, mali sme snahu obaja sa zmeniť a žiť spolu, ale vždy to dopadlo rovnako. Keď to nejde, tak to nejde ;)

pravoxx
30. nov 2015

určite nie, ak ste sa rozviedli, určite bol na to nejaký vážny dôvod, tak prečo sa vracať niekam, kde to nefungovalo ?

alaguema
30. nov 2015

nie som rozvedená, takže neviem, ale poznám párik ktorý sa odlúčil asi na 5 rokov a potom to znova dali dokopy. Ale už sa znova nevzali...to by bolo predsa len trochu trápne podľa mňa 😉

ivett1
30. nov 2015

nie...

malabiba
30. nov 2015

rozvod bol pre mňa najväčšia prehra - nedorozumenia a prestali sme sa snažiť, paradoxne už keď sme boli za vodou....môj ex nie je zlý človek, až mi to bolo ľúto, že nevieme spolu žiť - nešlo by to ani teraz

evit81
30. nov 2015

nie, určite nie! Rozviedla som sa po 12-ročnom manželstve (15-ročnom vzťahu). Bolo to veľmi ťažké rozhodovanie, ale urobila som dobre. Nikdy by som sa k nemu nevrátila. Povedať k tomu môžem len toľko, že ľudia sa síce okolnosťami menia, ale ich POVAHA NIE !!!! Takže ak ti niečo na bývalom prekážalo v jeho povahe, tak to nikto - ani on sám nezmení (skrátka chovanie má v sebe zakódované hoci navonok môže pôsobiť, že sa zmenil). Prídu krízové situácie a chovať sa bude tak, aký naozaj je, bez pretvárky.

thea77
30. nov 2015

ahoj, ja nemam exmanzela, ale s partnerom sme boli spolu 9 rokov, spolocny domov, dieta.. potom vplyvom tazkej dlhotrvajucej traumy, ktoru sme nevedeli tak rychlo prekonat...milenka jedna, druha, odisiel z domu, ale neustale sme sa k sebe vracali a kazdy jeho vazny vztah skoncil tym, ze sa vratil ku mne. trvalo to sest rokov, kym sme sa k sebe vratili uplne, ale sme spolu, zijeme teraz v zahranici daleko od vsetkych, sme stastny a ak to vyjde, aj bocian prileti 🙂 ale to co chcem povedat, nikdy som neprestala mojho muza milovat, aj ked zil s inou zenou, stale to bol moj muz. nie je dokonaly, ale to puto, ktore je medzi nami, je tak silne, ze aj keby sme neboli spolu, aj tak by sme boli. snad tomu rozumiete. on je proste moj 🙂 myslim si, ze laska ta tazko hodnoti ocami druhych, kazdy citime a prezivame hlbku lasky inak...takze ak budes mat 100 negativnych reakcii a jednu dobru..riad sa srdcom a hlavou, nikto z nas neprezil vas pribeh. vela stastia

fra
30. nov 2015

aj nášmu susedovi a jeho žene sa to podarilo- rozviedol sa s prvou ženou, potom sa po par rokoch rozviedol s druhou ženou, potom si opať vzal tú prvú ženu a žije s nou dodnes už vyše 30 rokov

lubiss
3. dec 2015

v zivote nikdy :D pre nieco som sa s nim rozviedla a kedze ludia sa nemenia ani nezmenia..nikdy!..rozhodne by som nechcela mat znovu doma to co predtým :D

luckylooke
22. feb 2019

@kitty321 Ahoj, ako to nakoniec dopadlo? Vratila si sa? Si stastna?

tenerifka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liliana8
13. apr 2024

@thea77 ako to u vas dopadlo? Nelutujes, ze si mu dala druhu sancu?