Dochádzanie za partnerom

18. júl 2023

Chcela by som sa spýtať tých žien ktoré sa stretávali s partnerom tak že ste k sebe dochádzali ako dlho ste dokázali takto fungovať kým ste si povedali že idete spoločne bývať ?
Ide o to že dva roky takto s frajerom fungujeme a neskutocne má to vyčerpáva a rovnako aj to cestovanie hore dole ide do peňazí …
Ja bývam zatiaľ s rodinou končím pomaly VS on sám …ide o to že má už nebaví to dochádzanie tam a spat v strese na cestach plašiť sa keď chcem byt s ním aj teda dlhšie ako hodinu. Keďže nebyvam sama v mojom meste sa tak väčšinou ideme najesť alebo sadnúť von ale to tiež človeka omrzí prejde hodina a dovidenia …unavená som z toho lebo niekedy človek už chce taky domáci kľud a pokoj …a tak som nútená stále dochádzať ja keď s nim chcem byt pretože ma to byvanie osamote. Neviem ako nájsť v tomto balans… ale mám pocit že aj keď ukončím VS lepšie to nebude

janinah
18. júl 2023

on býva vo svojom či v podnájme či ako?

zmrzlinka2021
18. júl 2023

My sme tak fungovali asi 1,5 roka. Dochádzalo som za ním do BA, v dome mali hostovsku izbu, takže som mohla i nich prespať. Potom som robila diplomovku, tak som si s kamoškou prenajala izbu. Mesiac pred svadbou sme s drahým kúpili byt a po svadbe sme v ňom začali bývať.

petulda333
18. júl 2023

Po 3r sme zacali byvat u jeho rodicov,napad svokry. Po dalsich 3,sme si kupili byt

79viktoria79
18. júl 2023

a on prečo nechodí za tebou? ved mu to povedz ako to myslí ďalej, či sa chce niekam posunúť,aby z toho nevyšlo, že mimo teba ma ešte inú

eliska13
18. júl 2023

Prečo nebyvas s ním?

majka99999
18. júl 2023

Definuj dochadzanie. Odkial kam, resp. druhy koniec mesta alebo druhy koniec republiky?
Ak chcete byvat spolu, mala by si mat prijem, priatel ta nie je povinny zivit.
My sme po 4 mesiacoch zacali hladat byt, aj tak bol stale u mna, mala som vacsiu izbu v podnajme plus by sa mi nechcelo pendlovat s vecami, ja som mu v pohode aj oprala. Do svojho (hypotekou zatazeneho) bytu sme sa po cca 6 mesiacoch vztahu prestahovli. Ale obaja sme mali 30+, pracu, byvali sme roky mimo rodicov v podnajme s inymi ludmi, ja dokonca dlho aj tak, ze aj v izbe som mala spolubyvajucu.

kacusik69
18. júl 2023

dochadzame 80 km posledny rok - predtym sme spolu byvali, ale z roznych dovodov (logistickych, ekonomickych atd., kvoli zmene prace a posobiska) sme momentalne od seba a fungujeme ze sa vidime cez volno (on pracuje prevazne po-pia ale je SZCO takze volno si vie urobit, ja pracujem na nepravidelne 12h zmeny, takze aj ten spolocne straveny cas je biedny niekedy… nepopieram ze to nie je narocne, take “uponahlane” a pod., ale momentalne ina moznost nie je, kym si nedoriesime byvanie - co teda riesime (snad uz buduci rok bude vsetko ako ma, ja si poriesim pracu a prestahujem sa)

piece
19. júl 2023

My sme asi tri roky takto fungovali a potom sa nám naskytla možnosť a išli sme. Podľa mňa ale je to vzťah od vzťahu iné, každému vyhovuje iný čas 🙂

zuzzuzi909
19. júl 2023

Skoro pat rokov sme takto boli a prezili sme to, kupili sme byt skor, ale kym sme ho zacali prerabat, urobili podla seba a aj tak sme v nom nakoniec nezostali dlho 😀