Nový čas čítam iba fakt keď mám v práci robiť niečo čo sa mi nechce, vôbec na to nemám chuť a náladu. Vačšinou tam nie je nič zaujímavé a nejakým spôsobom podnetné. Ale dnes tam bol dobrý článo, odporúčam prečítať 🙂))
@pribinak ja sa z článku v pohode zmôžem na slovo, mne to nič neurobilo, dokonca sa mi zdá jemne blbé posielať odkazy milenke... či sú už skutočné alebo imaginárne. Každá milenka by si mala byť automaticky vedomá toho, že pánko keď opustil jednu, ľahko môže opustiť druhú. Okrem toho opustená manželka nech výčitky smeruje k manželovi, tam je to tá pravá adresa pre výpravné odkazy ... milenka na všetko príde aj sama...
Mna ten clanok vobec neohuril. V ziali radsej nic verejne nepisat...
Ja len toľko - neplač, že ti ho ukradla iná žena - čo ťa má čo trápiť cudzie nešťastie 😝
A k tým "priznaniam žien" na fb 🙈-no očividne sa niekto zasekol v časoch najväčšej slávy jula viršíka a tých jeho príbehov, čo čítal pomedzi hitparádu na rock fm rádiu alebo tomu niekomu časopis bravo výrazne zasiahol do života... Nechce sa mi veriť, že tie príspevky píšu naozajstné ženy... Aj keď podľa toho, čo čítam tu, tak by som asi aj mala veriť...
Mna tiez tento clanok neohuril..kto nechce nepodvedie... na rodinu ma pozerat v prvom rade ten kto ju ma..v tomto pripade muz...to milenku samozrejme neospravedlnuje, ale treba kuk aj do svojho hniezda..
@pribinak pokus o zviditeľnenie sa? Dať to celému svetu na známosť, aký má problém ? "Špinavé prádlo" sa má prať doma. Bojí sa stretu zoči-voči s milenkou? Konfrontácie ? Stať sa to mne, mám v tom jasno. Milenku by som si našla, strieskala ju, potom by po papuli dostal manžel a letel by von ako to špinavé prádlo s jednými osratými spodkami. Prečo by som jej dala prvej po papuli ? Lebo za neveru vždy môže žena - chlap bude vždy skúšať, lebo je chlap, má to v génoch. Ak žena nepovolí, chlap si nepomôže. ( píšem vo všeobecnosti, neriešim teraz, o ako dlho trvajúcu neveru ide)
vďaka bohu, mne v robote ani cas.sk a ani plusku neotvorí, lebo tieto bludy čítať...
a presne ako napísala @sissy27 éra Julo Viršík...
@0silvia0 ten hnev, ktorý vznikne - " dať po papuli jednému aj druhému " je to ventilácia a práve na tých, ktorí si to zaslúžia, aby si to neodniesol potom niekto iný, napríklad, tak to vnímam ja. Nevidím v tom žiadne sebaponíženie, ani výjav z telenovely. Ako som napísala, každý sme nejaký, áno, ja som dosť temperamentná, keď si to situácia vyžaduje, nemám problém ísť aj do bitky a dotyčnému jednu vyťať.
@0silvia0 ale zasa, aby to nevyznelo, že som nejaká bitkárka, to nie, naozaj to musí byť tá hraničná situácia, čo by v prípade nevery u mňa bola, inak som nekonfliktný, mierumilovný typ 🙂. Nevyhľadávam konflikty, určite ich nezačínam, skôr sa snažím spor vyriešiť konštr. debatou, ale zasa na druhej strane, sa konfliktu nevyhýbam, ak nastal, idem do konfrontácie. Len raz v živote som mala situáciu, keď som dotyčnej jednu vrazila, ale si zaslúžila ( býv. kolegyňa, veľmi zlý človek ), ale to je o inom.
Podla mna si zena potrebovala ulavit v tazkej zivotnej situacii a teda neviem ako vam, ale mne sa tiez ulavi viac ked to dam na papier, a ked ma este aj niekto "pocuje" ma to este vacsi efekt..
To, ze z fb skupiny urobia clanok je zvlastne uvazovanie dnesnych novinarov v uhorkovej sezone, ale tak tento raz im to vyslo a rozpravame sa tu o tom na MK.. Idealne by bolo, keby ziadny clovek nechcel klamat a podvadzat toho druheho, ale to je utopia..
a mne to prišlo ako vymyslené....ani ma moc neohúril ten článok...ale iste - je to smutné ☹