Dobre som mu to napísala do správy?

Ahojte babenky, ženičky ...
Takto som svojmu priateľovi napísala do správy: Zlatko kedy by bolo možné stretnúť sa a porozprávať sa medzi štyrmi očami láska? Nejde o nič vážne, len najlepšie by bolo prebrať to normálne z očí do očí. Je to dôležité tak ako pre mňa tak aj pre teba. Potom mi daj vedieť láska.
Čakám s ním bábätko a rada by som mu to osobne oznámila, lebo cez správu mi je to také blbé. Obaja sme dospelí ľudia. Ďakujem za prípadne rady k tomuto, ak by bolo niečo treba pomeniť. Pekný večer baby, ženičky.

lamonita
4. nov 2022

Píšeš, že nejde o nič vážne...ale akože podla mňa dieťa tak to je dosť vazne🤣🤣🤣 aby neodpadol

viestta
4. nov 2022

Nie, tehotenstvo vôbec nie je vazne🤔
Ale už si aspoň napísala.

cyberk
4. nov 2022

v jednej vete pouzit aj zlatko aj laska :D ... ach tato pubertalna laska :D

veronikaszabova
4. nov 2022

@micinka158cisusa96 mna by ozaj zaujimalo, kolko mas rokov - na margo tvojich diskusii.
Preco si mu normalne nezavolala, ako sme ti vcera radili?

3petka
4. nov 2022

@micinka158cisusa96 mi to príde ako keby ste sa videli raz za dva mesiace… čo mate vlastne za vztah keď čakáte dieťa..

veronikaszabova
4. nov 2022

@3petka 6 mesiacov spolu chodia a poslednu dobu ju ignoruje. Vcera sa stazovala, ze jej ani nenapisal a jej je trapne sa ozvat prva.

xena0
4. nov 2022

😂😂

lesana25
4. nov 2022

Keby sa takto so mnou niekto bavil, tiež by som zdrhala kade ľahšie. Nevieš sa normálne s ním rozprávať, bez toho afektu?

@veronikaszabova Predpokladam že v rámci nicku ma dátum narodenia takže 26 🤭

jaond19
4. nov 2022

@micinka158cisusa96 len aby sa nenalakal a viac sa neozval :D mna tieto sladke reci desia....

sense
4. nov 2022

Neviem ako často sa stretávate ale už to mohol vedieť ze si tehotna.
A teda ak by mne niekto napíše že sa musíme stretnúť a výpravat sa z očí do očí by som sú skôr pomyslela ze sa stalo niečo zlé. Aj keď teda správa o tehotenstve môže byť pozitívna aj negatívna, záleží od uhla pohladu

veronikaszabova
4. nov 2022

@lesana25 to snad nie... Naivne som si myslela, ze asi 19/20

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
3petka
4. nov 2022

@veronikaszabova tak to ozaj dlho čakala/i s dieťaťom. Další šťastný tato

petamich
4. nov 2022

v styroch vetach 2x laska a 1x zlatko, akoze moj muz by si myslel, ze som mu minimalne naburala auto, na mna prilis lasky v kratkom texte, kazdopadne drzim paste

januska12323
4. nov 2022

Debilnejšia ako toto by už len bola fotka testu v správe. Zajtra tu založíš tému čo máš robiť keď si ťa zablokoval.

sarita510
4. nov 2022

@3petka aj mne to tak pripada ved ak maju normalny vztah tak pride dnes ,zajtra .. za par dni ak je na tyzdnovke...

panelacikova
4. nov 2022

hentá (henten?) tu už písala nejaké témy.... nový nick, vymyslená téma, deti sa nudia...

petik22
4. nov 2022

@petamich presneeee 🤣🤣 ja uz by som sa neozvala. z tejto spravy ide ciste zufalstvo 🙈

lienka.7
4. nov 2022

@micinka158cisusa96 kolko mas prosim ta rokov? A prečo mu dopredu pises ze sa potrebujes stretnúť a porozprávať sa? Vy sa bežne nestretnete a nerozpravate sa? Len ked si to napíšete?

heleninamama
4. nov 2022

@veronikaszabova Má tak 25 a je to stará známa @cicamica158, ktorá vyštudovala prestížnu hygienu a nikto ju kvôli tomu nechcel zamestnať, lebo jej závideli. Bolo tu o tom veľa veselých príspevkov. A potom chodila na absolventkú prax a kvôli kovidu ju nekončila, písala o tom dennodenne. Mala som vtedy homeoffice a vždy, keď som prišla na MK, bol tu príspevok od nej typu, že jej nevyplatili posledné peniaze, že nemôže tú prax dokončiť, úradníčkyjej nedvíhajú telefón nepreplatili jej cestovné a pod.
Ona bola vždy taká jednoduchšia, absolútne nepoužiteľná do života a dobré rady šli úplne mimo ňu a vidím, že sa intelektuálne nikam neposunula. Ale ak je to s tehotenstvom pravda, bude najbližšie mesiace veselo. A chlapovi sa nedivím, že sa pred ňou skrýva. Toto mať na krku. 😂 A ešte aj s dieťaťom.

veronikaszabova
4. nov 2022

@heleninamama jeziiiis, to je ona???

diewcatqoo
4. nov 2022

A to nie je ta, ktora tu v niekolkych temach riesila, ze sa na nu jej byvaly hneva a chce vediet preco? Ta bola tiez nejaka cica mica... 🤔

petamich
4. nov 2022

@petik22 ja som uz asi prilis stara na taketo alebo vlastne nikdy som nebola na taketo 😂 ked by mi niekto povedal musim s tebou hovorit lasocka ale neboj sa nie je to nic dolezite srdiecko, len sa porozpravajme zoci voci lasocka, tak balim pyzamo a kefku a zdrham a ak by mi to napisal moj muz, tak neviem, co by som si myslela ale veru nic dobre

doriiis
4. nov 2022

😂😂😂....jaaaj.Musela som to dvakrát zatvoriť a otvoriť aby som uniesla toľko lások a zlatkov.Brrr😖
Držíme palce autorka🤞

lienka.7
4. nov 2022

@heleninamama
@veronikaszabova kto to je baby? Nejaké linky? 😁

koniarova
4. nov 2022

Mňa to riadne vydesilo a to s ňou dieťa nečakám. 🤣 Som fakt zvedavá,či na to ten chlap.

heleninamama
4. nov 2022

@veronikaszabova Dám na to môj drahý krk. 😂 Vyjadrovanie, životný štýl, nový nick podobný starému... Všetko sedí. 😂 😂 😂

veronikaszabova
4. nov 2022

@lienka.7 tuto si daj jej nick, vyhodi ti to jej diskusie

mikadooo
4. nov 2022

@micinka158cisusa96 nuž, sorry, ale takáto správa by ma znervóznila poriadne. Ja by som mu to rovno napísala ako takéto "musíme sa porozprávať". To nikdy nie ste sami dvaja, že si vyslovene cez správy musíte naplánovať čas rozhovoru? 🤔