Do nového bytu mačka nepôjde

9. sep 2022

Macka, ktora bola u veterinara( je prepisana na dceru, na zaklade jej OP) a je zacipovana...Ide o to..Ze dcera mi doniesla macku domov a chce si ju nechat.Ja mam alergiu.Vysvetlovala som jej ,ze ma svoju skolu a kruzky a nebude mat cas sa starat o macku a JA AKO AJ JEJ STARSIA DCERA JEJ NEMIENIME SUPLOVAT STAROSTLIVOST O MACKU. A tak to aj je...Vsetko sa robi za nu....(proste vsetko)..ako aj financie idu do toho ...Macku mam rada..Som rozvedena...Byvam s dvoma dcerami...Akurat sa budeme stahovat do noveho bytu...Z toho bytu co sa stahujeme( je vlastnikom bytu ja aj muz)..Povedala som,ze v novom byte nebude macka, lebo nemienim to robit za nu dalej(vlastnikom bytu som ja) ..I ked naozaj macicku mam VELMI VELMI RADA...Ale chapete o co mi ide...Ide o princip...Cely cas sa jej prepieklo vsetko...Vzdy ju ex zachranoval...Hocijaky problem...Vyzehlil..Ako aj teraz to chce vyzehlit......Povedala, ze pokial nepojde macka do noveho bytu, nepojde ani ona a zostane s otcom....Povedala som.Ok 🙂)...Ze super konecne spravne slova...je to tvoje posledne slovo?Ze ano...Povedala som otcovi, ze dcerka zostava u neho a zadala dovod...On dostal AMOK..On ze v ziadnom pripade🙂..Predstava, ze by mal vychovavat taku pubertiacku je prenho neunosna...Dalej svoj biznis ma a dalej frajerku s deckom...Ja mam tiez svoj biznis...S bytom ma plany, chce ho zrekonstruovat a tak zmanipuloval dceru a povedal jej...Ze nech nie je sprosta...Ze ona patri ku mne a bla bla....A dcera svoju verziu zmenila...Zas podrazila ako vzdy.....Uz chce byt so mnou ale pojde aj macka😳...Este raz macku neskutocne milujem ale toto je uz moc....Jedina vec co ma napadla ako z toho celeho vycuvat s najlepsim riesenim je, ze by sa dala prepisat macka na starsiu dceru...Ona ma tiez uz dost....A potom by sa nasla pre macku milujuca rodina so zahradou a prepisala by sa na danu rodinu...Ide o to este ze dcera dostala macku od frajera, ktory ju dost ovplyvnuje...A ked som spominala ze najlepsie riesenie by bolo vratit spat frajerovi macku( ktory to ma z dediny, kde je zahrada a dalsi mackin brat)....Povedal jej..Ze nie...Hovori, ze ich macka je ich babatko...🙄Otazka znie. Je mozne prepisat danu macku na starsiu dceru?Je plnoleta.Bez pritomnosti mladsej dcery?Dakujem za odp.

anjelicek26
9. sep 2022

Pane boze toto myslis vazne? Robis cirkus kvoli zvieratu, davas do pozoru celu rodinu, ex a dokonca si bola ochotna sa dcery v prospech exa zrieknut, len aby si si dokazala svoju pravdu? Si v poriadku takto to nechat eskalovat? Ak mas to zviera rada tak sa o neho proste postaraj, pubertiaci su aki su a nezmenis ich, prijde cas, kedy sa to unormalni... nemas skutocne ine problemy ako toto? Je mi luto dcery za toto hodne... za prepnutu mamu, co musi mat za kazdu cenu pravdu a dokazat si svoje... platit zradlo pre zviera, ktore dieta ma je pre pana normalne, aj kamene do zachoda a nakrmit zviera rano a vecer, ked pubertiak nie je doma samozrejme tiez zaberie 2*5s... cistenie zachoda si vies doslapnut, nech spravi kazde rano a hotovka... majn gott fakt... precitaj si to po sebe este raz a skus byt trosku objektivna voci sebe...ak ju das prec, zlomis jej srdce a teda niekedy to je ta posledna kvapka...

alenah31
9. sep 2022

práve sa mi rozum zastavil.....

radanna11
9. sep 2022

Mna najviac zaráža cela ta logika kde sa vyjadruješ,že mačku prizvukujem mačku miluješ najviac na svete 🤣🤣🤣ale dcéru bez mihnutia oka vyhodíš žiť od teba preč ( zjavne miluješ menej ako tu mačku) ale práve koli tej mačke,ktorú miluješ najviac na svete.
No to je komédia 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

mima1991
9. sep 2022

ty si nejaka divna, vyjadrovanie, ,,prepisovanie" macky :D nepise to mlada majitelka macky, nahodou?

stanulienkat
9. sep 2022

@anjelicek26 to nie je prepnuta mama. To je zavazok, starostlivost, financie, upratovanie,veterinar, ockovanie, odlozene dovolenky, a x dalsich veci.

Autorka- Nechaj mladu u tatika, nech si to uziju.

autor
9. sep 2022

@anjelicek26 Zlatko ja som sa pytala konkretnu otazku...Naco ten kolotoc okolo?Ak si ty nechas sravat od vlastneho decka na hlavu tak super..Nechaj si...

maca1984
9. sep 2022

Mať tvoje problémy a prezidentov plat.
Hororový príbeh skrz jednej mačky.

autor
9. sep 2022

@alenah31kde ho mas?😀

autor
9. sep 2022

@mima1991 pisala som to v rychlosti

cocolino234
9. sep 2022

@autorka a ty si dospelá? 🤔🤦‍♀️ prosím ťa načo si na tú mačku najskôr prikývla, kým ste si k nej vytvorili citovú väzbu a teraz sa jej chceš zbaviť Z PRINCÍPU, že dcére sa vždy všetko prepieklo? ty si s tou mačkou v prvom rade nemala súhlasiť vôbec a nie teraz otravovať celú rodinu preto, lebo ty si nerozhodná a neschopná dcére povedať nie v okamžiku. To je ako keby ju pustíš na koncert, má prísť na druhý deň a ty za ňou v noci prídeš, že si si to rozmyslela Z PRINCÍPU a má ísť okamžite domov, inak si môže bývať u otca. A to, že by si žila kľudne bez nej kvôli mačke, ktorú máš rada, tak to je na smiech. 😆😆

A nie, mačku NEPREPÍŠEŠ bez súhlasu majiteľa na čipe, riešila som to nedávno. Takže mačičke kúp fajné pamlsky, škrabadlo a pekne sa o ňu starajte. Inak je trestné sa jej zbaviť len tak, známy bol na súde, lebo našli jeho začipovaného psa, ktorého sa zbavil.

@stanulienkat je prepnutá preto, lebo najskôr súhlasila a teraz sa jej z nejakého princípu ide mstiť. Nulová asertivita medzi rodičmi dnes.

anjelicek26
9. sep 2022

@radanna11 presne tak, ako moze skutocne - ona by tu dceru k exovi skutocne poslala - takto milujuca mama mat urcene priority.

autor
9. sep 2022

Odpovedajte na poslednu otazku🙂)nie na moj pribeh...Suhlasim s
@stanulienkat

mima1991
9. sep 2022

ako si predstavujes to prepisovanie macky? pojdete k notarovi? :D

lujziana44
9. sep 2022

Ja už ničomu nerozumiem. Tak tu by bolo asi fajn si určiť priority. Či je pre teba dcéra dôležitejšia ako mačka. Uff.

saxana000
9. sep 2022

Ano zvieratko mozes prepisat hocikedy na hocikoho ci psa ci macku.ak ma zviera cip kazdy vetrrinar dokaze na nom prepisat udaje.
Omacky okolo toho kto s kym kde ako nebolo nutne rozpisovat...

cocolino234
9. sep 2022

@autorka tak čítaj, odpoveď si už dostala. Nie, nie je to možné. To by sa potom mohli kradnúť začipované zvieratá a človek len príde a nechá prepísať na seba. 🤦‍♀️

anjelicek26
9. sep 2022

Autorka a ja nemam decko, ja mam dieta, s ktorym sa snazime fungovat harmonicky a nie si kvoli chobotinam robit doma peklo... vysvetlovat, argumentovat, chvalit, podporovat... a cuduj sa svete mam normalne vychovane deti bez rebelie voci pravidlam...cim to asi bude...

zorana999
9. sep 2022

Autorka noooo začínaš byť nemilá pretože vidíš, že nikto s tebou nesúhlasí a ešte sa im tu z teba rozum zastavuje vrátane mňa. Takéto reakcie budú len pribúdať.

ildiko36
9. sep 2022

Čím viac budeš na ňu prísna tým viac ti bude robyť napriek, ja som svojej dcere vsetko dovolila a nikdy som snou problemy nemala,snažili sme sa dohodnúť tak aby bol kazdý spokojný. Poznám taký učiteľský par že dcera nemohla dať ani len sukňu, plavky mohla dať len cele a ked išli niekde sa kúpať zo školi od mojej dceri požičala plavky, po tajomky si z vreckovej kupila suknu a u nas to bolo odložene, vsetko mala zakazane, musela sa učiť na ciste 1inak mala doma peklo, koniec dievča prestal počuvať svojich rodičov, začala piť, fajčiť no a ani nemusim ďalej opisať,vôbec snou už nevedia dať radi

cocolino234
9. sep 2022

@saxana000 lenže majiteľka mačky to prepísať nechce a bez jej súhlasu to neprepíšu, ako som písala vyššie, to by potom kradnutým zvieratám prepisovali čipy ako na bežiacom páse.

autor
9. sep 2022

@saxana000 Ano ale dcera je majitelom....Len neplnoleta...

saxana000
9. sep 2022

Ak je dcera neplnoleta tak by to malo ist...podla mna zalezi na veterinarovi..
Slecne by bolo treba razne vysvetlit ze starostlivist o zvieratko nie je len skrabkanie za usami.

cocolino234
9. sep 2022

@autorka to, že je neplnoletá nijak nezohráva úlohu, ten známy, ktorý sa hlúpo pokúsil zbaviť psa tiež ešte nemal 18 a predvolanie ho dobehlo.
Baby ja neviem načo píšete "tak by to MALO ist" keď neviete reálne. 🤦‍♀️

maca1984
9. sep 2022

Normálny veterinár ten čip bez súhlasu majiteľa neprepíše.
To by potom mohol kadekto prísť s kradnutým zvieraťom a prepisovať hore dole.

elizabet173
9. sep 2022

nechápem, prečo tento cirkus, keď si jej už raz mačku dovolila a neotočila si ju s ňou, keď ju doniesla prvý krát. To kde to zviera akože teraz chceš dať? A aj ťa napadlo, ako sa asi teraz cíti tvoja dcéra? Ona sa o tú mačku vôbec nestará, či? A ak ťa to stojí financie, tak jej to stiahni z vreckového, alebo jej pomôž nájsť brigádu. Mimochodom, dokážeš mať vôbec rada či už dieťa alebo zviera?

stanulienkat
9. sep 2022

@cocolino234 ano, najprv suhlasila. Ale precitaj si, za akych podmienok. Ze sa mlada bude starat. Mlada to hodila to na mamu. Takze to je dost podstatny rozdiel a chyba, ktoru robi mnoho rodicov, ze deti to omrzi. Zviera je zavazok na mnoho rokov.

jaskolka
9. sep 2022

Taky cirkus kvôli mačke? 🙈🙈🙈

autor
9. sep 2022

@ildiko36 Nevidis do mozgu mojej dcery tak nesud....Ona nie je ukazkova slecna...Kradnutie v obchodoch..V skole problemy...Prestupy do inych skol..To je tak,ked 2rodicia maju rozdielne nazory...Jeden zehli a jeden ukazuje, ze takto to nefunguje..Ze zodpovedat si za svoje ciny musi sama...

autor
9. sep 2022

@stanulienkat Presne tak...Zviera nie je hracka...

anjelicek26
9. sep 2022

@stanulienkat ale ved staci zoskrtat vreckove na nulu (lebo macka musi zrat) a vychovny efekt ma hotovy... Rovnako moze dceru poziadat o brigadu a prispievanie na macku...ale prepac, poslat ju s mackou byvat k exovi je napad storocia... mne to prijde ako hladat si napad, ako sa zbavit "problemoveho" dietata aj zo zvieratom jednym vrzom...

elizabet173
9. sep 2022

to už dopisuješ teraz, vedela si, aká dcéra je, prečo si ju s mačkou neotočila vo dverách hneď, ako prišla? Teraz má už k nej vytvorený vzťah.