Dlhoročný kamarát

nikanika3
15. apr 2017

Ahojte 🙂 potrebujem poradiť. Od detstva som mala jedného kamaráta, asi posledných 5 rokov, sme sa 2-3x (žije v Česku)do roka stretli vyrozprávali sme sa, zasmiali a bolo nám super. Občas sme si len napísali frázy ako sa máš, čo nového, nič viac. Nikdy sa medzi nami nič nestalo maximálne sme sa objali) ja mám priateľa , aj on mal priateľku ale rozišli sa. Prednedávnom bol na Slovensku a stretli sme sa porozprávali sme sa, naznačil mi, že by so mnou chcel byť, že chce byť viac ako kamarát. Ja som ho odmietla. Chcem aby sme boli len kamaráti nič viac, on sa dosť urazil povedal mi nie veľmi pekné veci, a zhodnotil, že už nechce byť ani kamarát, nebudeme si ani písať. V podstate naše dlhoročné kamarátstvo ukončil. Veľmi ma to mrzí, a stále na to myslím, viem že nemôžem niekoho od niekoho chcieť aby bol len kamarát keď to nechce, ale nečakala som to. Neviem sa s tým zmieriť a vyrovnať, nechcem aby sa naše priateľstvo skončilo, ale nemám to ani ako napraviť. Vopred ďakujem za každú radu 🙂

moonlight1210
15. apr 2017

@nikanika3 toto chce len čas, než sa jeho urazené ego zhoji. Nič viac.
Najbližšiu dobu sa neozyvat, nevypytovat, nevysvetlovat (veď to on povedal škaredé veci, prinajmenšom by sa mal ospravedlniť aspoň jednou vetou. Nie ty ho čičíkat, alebo prosiť o zmierenie.).
Podľa mna sa časom ozve sám, až mu odtrnie.

toskanka
15. apr 2017

@nikanika3 Naozaj ti takyto kamarat bude chybat? Chcel ti rozbit vztah a nasilu sa ti votriet do zivota, lebo on je prave sam? A je mu jedno, ze ty si v sucasnom vztahu stastna? A este utrusit blbe poznamky? Toto nevidim dobre .... momentalne si v soku, ale casom mozno prides na to, ze si ho doteraz vôbec nepoznala.

lilyianka
15. apr 2017

@nikanika3 myslim,ze takyto ksmarat je mi v zivote na nic....vie,ze mas vztah a ide sa miesat niekomu inemu do kapusty? Cisty egoista....mozno bud rada,ze sa to nakoniec vyvrbilo takto

lintu
16. apr 2017

radu? akú radu by si chcela počuť? tak ako si sama napísala, ty to medzi vami v tejto chvli nemáš ako napraviť a ani len zlepšiť... chápem, že ťa to mrzí, ale čakaj... daj tomu čas... stala sa medzi vami pomerne veľká vec, s ktorou sa musí vysporiadať... on sa vráti, ak bude chcieť... a ak nie, ver tomu, že ten čas odmlky pomôže i tebe... na mnoho vecí sa budeš pozerať inými očami a už ich pravdepodobne nebudeš brať až tak tragicky...

.........ľudia v našich životoch sú buď trestom, testom alebo darom 😉