Dobrý deň, dámy.
Chcem vás poprosiť o pomoc. Na blog jedného klenotníctva píšem článok o dlhoročných manželstvách/vzťahoch. Potrebovala by som odpovede na tri otázky (vďaka čomu ste spolu tak dlho, ako ste sa naučili vzájomnemu rešpektu), nie je to nič náročné.
Ak mi môžete pomôcť, bola by som vám veľmi vďačná. V správe vám poviem podrobnosti a tiež vám pošlem otázky.
Teším sa na vaše príbehy. 🙂
@natalia183 co sa povazuje za dlhorocne manzelstvo? je to relativny pojem 😉 ja som vydata 13 rokov a som na seba hrda, ze mam krasne a harmonicke dlhorocne manzelstvo. zname, ktore su vydate 20 + rokov sa mi smeju, ze som v manzelstve este "zaciatocnik" 😃
@matkahelka jasne, ze si zaciatocnik 😁😁
@natalia183 my mame buduci tyzden 20. vyrocie svadby. Som uz v dlhorocnom manzelstve?
@natalia183 moji rodicia majú 33 výročie🥰🥰.. Kľudne im posuniem otázky
môj najst. brat 39r. má za mm spolužiačku zo základky...
My sme s partnerom 18.ty rok. Ako manželia 5 rokov 😊 neviem, či sa radíme už k dlhoročným vzťahom 🤔
tak my sme manzelia 17r a spolu 27, a recept? velmi si ho nevsimat, lebo by ma kleplo a cim je starsi tym je to horsie :D
@columbine Dobrý deň, nie je problém zdieľať otázky. Dávam to do správy len preto, že okrem nich respondentkám posielam aj ďalšie informácie.
Takže otázky:
• Vďaka čomu ste spolu toľké roky?
• Mnoho manželov sa rozchádza preto, že nedokážu prijať odlišnosti toho druhého. Ako ste sa to naučili vy?
• V každom manželstve dochádza k hádkam a krízam. Čo robíte preto, aby sa vám podarilo tieto nezhody vyriešiť?
Ak niekto chce odpovedať, potrebovala by som aj krstné mená manželov a miesto bydliska (Lenka a Martin, Trenčín). V prípade, ak dotyční chcú zostať v anonymite, nie je s tým problém, vymyslíme nejaké iné mená. 🙂
@natalia183 ak je to v suvislosti s klenotnictvom....uz to vidim,co je skutocny dovod....skryty marketing minimalne.
@malva123 Dobrý deň, Malva. Veľa značiek robí obsahový marketing, no záleží na tom, ako ho vytvárajú. My ho robíme poctivo cez obsah, ktorý nemusí nutne viesť k nákupu, ale môže čitateľa zaujať, pobaviť, priniesť mu nejaký pozitívny zážitok.
Ak sa niekto nechce zapojiť, úplne to rešpektujem a nikoho do ničoho nenútim. Prajem vám všetko dobré. 🙂
Je to podľa mňa v mnohých prípadoch o vzájomnom rešpekte, úcte a najmä kompromisoch, bez toho žiadny vzťah, manželstvo nebude dlhodobo fungovať.
@natalia183 a to MK podporuje skrytu reklamu?
Preco nenapises tie otazky sem aby sa aj sem dalo odpovedat? Ja by som si tiez celkom rada precitala recepty na dobre dlhe manzelstva 😁