Dlhodobo sa mi dejú zlé veci

5. apr 2024

Ahojte, viem, ze si poviete , ze mi sibe. Ale myslim to vazne, deju sa mi dlhodobo zle veci…. myslim si, ze ma niekto preklial. Ako a pomocou koho sa toho zbavit. Prosim vas odpovede k veci. Dlho som si take nieco nepripustala, ale uz som na tom tak zle, ze tomu zacinam verit, ze je to tak

danniiee8
5. apr 2024

Skúšala si kňaza? Skúsila by som sa s ním porozprávať avšak nie s každým sa dá

autor
5. apr 2024

@danniiee8 raz som ho poprosila aby pozehnal dcere, lebo bola casto riadne chora a vysvetil jej detsku izbu. Ale bolo to take… ze prislo mi, ze ho to velmi nezaujima, neviem ako to povedat.

bublinka1426
5. apr 2024

mam to podobne...uz roky. v niektorych veciach

dominikac321
5. apr 2024

poloz tuto otazku v skupine medzi nebom a zemou

danniiee8
5. apr 2024

Asi záleží od kňaza. Napr kolegyni vysvätil kňaz úplne celý dom, pivnice, stodolu všetko, inej iba vchod. Viem o pani ktorá keď ho zavolala domov tak jej vyhodilo ističe, iba sa zasmial.. nakoniec zvažuje sťahovanie inde kvôli tomu domu... My sme mali na strednej super knaza na náboženstve, často rozprával ako chodil na také tie vymetania neviem ako sa to volá

majkabambulik
5. apr 2024

Neviem odkiaľ ste, z ktorej diecézy, no môžem poradiť skúsenosti exorcizmu z Košickej diecézy. Jeho rady nájdete aj v jeho knihách napríklad v tejto https://www.zachej.sk/produkt/33518/pytame-sa-e... Nehnevajte sa na miestneho kňaza, že tomu nerozumel. V minulosti sa o prekliati a posadnutí nechcelo nikomu hovoriť, jednoducho komunisti, liberáli, ateisti a podobní začali ihneď vykrikovať, že to patri do stredoveku-no vysmievali sa len do momentu, keď tuto pomoc sami nezačali potrebovať a psychiatri ci psychológovia u nich už vyčerpali všetky medicínske postupy aj lieky...
Nepoznám detaily čo sa Vám za zlo deje v živote. Iba odhadujem, domnievam sa nasledujúce. Mnohé veci, ktoré sa stali vo Vašej rodine sú následkami nie kliatby, ale osobných hriechov - zlých rozhodnutí - Vašich príbuzných a predkov, prípadne iných ľudí. Nepopieram, že mohli byt svojim konaním (neodpustením, nenávisťou, vedomým ubližovaním, či veštením, špiritizmom, prípadne čiernou či bielou mágiou) otvoriť dvere pre zlého ducha do svojich životov.
Ďalšou príčinou môže byt to, že obete zlých rozhodnutí sa nebránia alebo dostatočne nebránili. Prosím, nechápte to ako výčitku či kritiku. Neobviňujem ani Vás ani nikoho z Vašej rodiny lebo to nepoznám, no je to časte. Len chcem poukázať na to, čo hovorí 5 Božie prikázanie: ak mi niekto ubližuje (aj keď sú to tí najbližší), mám použiť všetky morálne dostupné prostriedky k tomu, aby som tomu človeku v tom zabránil (mám chrániť svoje zdravie - fyzické, psychické, duchovné). Teda ak je potrebné tak okamžite odídem od manželského partnera, ak pácha na mne násilie, volám políciu, ak ma zamestnávateľ vydiera, okamžite podám výpoveď a odchádzam atď. Tým chcem povedať, že ak zotrvávame pri takýchto ľuďoch, tým im umožňujeme, aby nám ešte viac ubližovali a následky ich ubližovania môžu byť potom ešte väčšie a tragickejšie. Ak aj napriek tomu si myslíte, že je prítomná kliatba vo Vašej rodine, poproste Boha, aby ju zlomil. On to určite urobí. Ak nie je prítomná kliatba vo Vašej rodine, tak Boh túto modlitbu príjme ako modlitbu o ochranu pre Vás. Odporúčam vám to urobiť po sv. prijímaní týmito slovami: „Pane Ježiš, prosím, ak je v mojom živote a v živote mojej rodiny prítomná nejaká kliatba, zlom jej moc nad mojím životom a životom mojej rodiny. V tvojom mene sa zriekam tejto kliatby aj všetkých jej následkov. V tvojom mene lámem moc tejto kliatby nad sebou a nad svojou rodinou. Prosím o tvoje požehnanie. Amen"

Ak si chcete niečo viac prečítať o prekliatí, nájdete to v knihe „Pýtame sa exorcistu“ (vydalo to vydavateľstvo zachej.sk) linku som Vám už poslala vyššie.. No aj on určite potvrdí, že najviac ste všetci doma chránení, pokiaľ zžijete aktívny kresťansky život, čiže pravidelná sv spoveď a pravidelná sviatosť oltárna- nielen vy všetci v nedeľu a vo sviatok, ale aj počas týždňa vždy kde môžete no a spoločná modlitba každý deň, aspoň 3x Zdravas Maria Ak je niečo fakt veľmi vážne, potom je potrebne už priamo kontaktovať otca exorcistu, ktorý lepšie ako js posúdi ci v danom prípade ma prsty diabol-zlý duch, alebo nie. Je tu na MK aj skupinka Exorcizmus, posadnutie, boj proti diablovi možno tam nájdete viac info pre Váš prípad https://www.modrykonik.sk/group/12434/
Nech Vás živý Pán Ježiš žehná!

ciernysokol
5. apr 2024

Ja som posledne roky ovela viac citliva na energie druhych ludi.asi 3x sa mi stalo,ze ma uriekli,s tym som si poradila,ale pred rokom ma zrejme jedna zena prekliala,mali sme konflikt.bolo to ocividne,pretoze sa mi kazdy den zacali diat velmi neprijemne veci,ktore nemohli byt nahodami.zivot zacal byt peklo a vedela som,ze s tym musim nieco robit,lebo nedalo sa tak zit.sla som za jednou pani,ktorej celkom doverujem,ta ma toho zbavila.potom po case som natrafila v literature,ktora ma zaujala,na tuto temu a aj navod,co s tym robit,tak odvtedy si to riesim sama.

sidicek
5. apr 2024

Ja takýmto veciam neverím a nič sa mi tym padom ani nedeje,

patchworkjezlozity
16. apr 2024

Mne sa tiez nedari v urcitej oblasti. Ale tiez neprehanaj a hladaj aj nejake pozitiva aj v malickostiach. Podla mna je problem v tvojom pristupe.