Dievcata,poznate ten divny vnutorny pocit ako by sa malo nieco zle stat?Nieco ako zenska intuicia.Ja ho mam uz strasne dlho a som nervozna a strasne podozrievava.Zazili ste to uz?Prinieslo to vzdy nieco zle?
@katka2505 a coho sa tyka ten zly pocit?ci ani nevies presne
@barboritta
Mojho manzela.Mam zly pocit,ze mi nieco taji
tak je rozdiel ci mas zly pocit ze pride nejaka katastorfa a nieco sa vam stane, teda "len" vnutorný pocit. Alebo mas zly pocit ze ta muz podvadza alebo ma dlhy alebo pije, hra automaty... A mas ten pocit na zaklade nejakych dlhodobych indicii.. Ak sa ti nieco nezda s muzom tak sa ho opytaj.
@katka2505 ja si myslim ze keby ti nieco tajil,urcite sa neprizna.skus si ho lepsie vsimat.je sanca,ze ta podvadza alebo tak?ci preco ta napadaju take veci
@katka2505 no co ti ja viem... podla mna si to sama navodzujes nejakym sposobom, ze na to moc myslis... a preco mas taky podozrievavy pocit na manzela? mate nejake problemy vo vztahu?
Ja.som mala velakrat zle tusenie a aj sa mi potvrdilo... s partnerom aj ked nedaval nic najavo tusila som ze nieco neni poriadku a po case to aj vyslo najavo
ja mavam zly pocit, potom prejde a nikdy sa nic nestane. a ked sa mi stalo zle? ani som o tom netusila ze to pride.
Ak si taka ta stihacka, manzelka kontrolorka alebo ziarliva, ten divny pocit budes mat podla vzdy. Lebo je to v tebe, ze mu neveris.
@katka2505 mne sa skor moje sny stale splnili. Či už to boli radostne sny ohľadom narodenia babatka (presne sa mi snivalo kde a kedy kto oznami že čaka babo), alebo zle sny o umrti niekoho alebo keď sa niečo stalo nejaky problem. Stale sa mi to najprv snivalo a o pol roka cca aj splnilo. Uplne deja vu. Čo sa tyka tvojich pocitov, tak určite na tom môže byť niečo presne tak ako aj na mojich snoch ...
Viete,nie som stihacka a ani posadnuta ziarlivka.Moj muz ma nepodviedol,ale v minulosti ma oklamal ohladom urcitych zalezitosti,ktore sa tykali inych zien a od vtedy mu uz tak neverim.Doteraz som velmi rodinny,miluje nase dcery a vzdy po praci bezal za nimi domov.Odkedy sa vsak dal povysit,uplne sa zmenil.
@katka2505 vies no tak to ani tak neni intuicia ako podozrenie zalozene na nejakych indiciach... Ostava tie asi len debata s muzom alebo nejako oklukou zistit od inych co sa deje.
Praveze nie paranoidna....lebo vychadza z odpozorovanej zmeny. Keby bolo vsetko rovnake..a ona by mala tieto pocity..dá sa hovorit o paranoi ..ako jednej z moznosti.
@katka2505 ...Vzhladom ku zmene blizkeho cloveka su pocity..akekolvek ...prirodzene. Nepozname podrobnosti..ani jeho..ani teba..ani predchadzajuci stav. Su dve moznosti..ku ktorym dôjde. Alebo sa jeho spravanie ustali..ked si zvykne na novu situaciu...alebo vygraduje az po priznania. Mozno len take...ze sa citi neisty a z prace neodide..kym v praci nenecha celu svoju energiu. V tomto polemickom case by som sa prilis nedopytovala kona...preco je vsetko inak...lebo sa dozvies aj to...co v pripade tvojho muza nemusi byt pravdou ani v jeho snovej trinastej komnate. Pokoj. Ked jeden chvilu netaha..nech taha druhy. Nevies nic...tak bud nadalej najlepsia manzelka na svete..ktoru ziadna ina neprekona. Skumaj len tolko...kolko je múdre.
@katka2505 dal sa povysit - poziadal o zvysenie platu, ci si zaziadal o miesto veduceho a vyhoveli mu?
@moonlight1210
Povysili ho na inu pracovnu poziciu
@katka2505 nedůvěra ve vztahu je cesta do pekel...zažila jsem,první manžel mi dost často lhal a já už pak nikdy nedokázala věřit..byla jsem pak úplně vymyskovana, uziralo mě to zažíva.. teď se svým druhým manželem si teprv uvedomuju,jak je uzasny, když mu můžu věřit, obrovská úleva..
@katka2505 totálne verím na ženskú intuíciu. To je, kámo, úplne niečo medzi nebom a zemou 😂 na strednej sa mi dokonca stalo to, že sa mi jednu noc snívalo že ma frajer podviedol a o dva dni sa mi priznal že ma skutočne v tú noc podviedol na diskotéke 😵
@macik166
@svokrinjazykmonika
Ženská intuícia naozaj existuje...takto by som to uzavrela
@katka2505 koľkokrát si mala ten pocit a koľkokrát sa niečo už stalo?