Ahojte ako by ste zareagovali, ak by ste sa po dlhom čase asi po 3 rokoch stretli s jednou osobou, ktorá vám niekedy bola blízka, ale potom zmenila svoje správanie vočí vám, lebo už vás nepotrebovala ( vlastne ste jej boli dobrý iba ak vás mohla využívať) a z ničoho nič sa s vami už nepotrebovala stretávať. Aby som to takto upresnila, jedna sa o moju tetu- sestra mojej mamy. Dnes som ju náhodne stretla v jednom obchode a opýtala som sa jej ako sa má ona mňa to isté a videla som, že má niečo nové, tak som sa jej opýtala či si dávala robiť tetovať obočie, ona povedalá že áno a zrazu sa otočila na jednú potom druhú stranu a povedala mi, že uteká, lebo tak na ňu pozerám s tými očami akoby som ju prebodávala. Ja som ostala v šoku, neviem či by som takú debilinu niekomu niekedy povedala, nechápala som prečo mi niečo také hovorí. A je mi z jej slov divne lebo je to 63 ročná, veriaca žena, ktorá stále chodí do kostola, ale chovanie ma divné. Ako by ste vy zareagovali alebo čo si o tom myslíte ? Vážne som nemala pocit, že by som pozerala nejako na ňu extra.
Keby som ju stretla nabudúce, by som sa jej pozdravila a nič viac...odišla by som...
A teraz to pusti z hlavy...
Ja si myslím že sa ozvalo jej svedomie sama si asi uvedomila že jej je trápne že ťa stretla tak zo slušnosti zastavila na pár slov ale cítila sa pri tebe zle nie z tvojho pohľadu ale samej zo seba jej asi bolo trápne že sa nikdy neozve a predtým sa vedela ozývať keď niečo potrebovala....tak to vidím ja aj keď píšem ako Maďar 😂snáď chápeš pointu...je to o nej nie o tebe buď kľudná 😊
Je divná a tak sa aj správa. Blbo, divne.
Nerieš, zabudni
No, vieš. Podľa mňa je trápne niekoho na verejnosti konfrontovat, že má tetovane obočie. Možno si udrela na citlivú strunu. Možno to chcela mať prirodzene a nie tak, aby to bolo vidno...prečo hneď za niečím musí byť nejaký dôvod? Moxno sa fakt ponahlala
Po troch rokoch stretneš tetu a ty sa pýtaš na obočie? Trápne....
@janinah ale predtým som sa jej opýtala ako sa má, veď som to napísala. Ale pre trápnu všetko trápne.
@hipuska ale v obchode nikto nebol a bol to obchod mojej sesternice takže všetky 3 sme sa poznali. Pred nikým som ju neurazila
Je to divné, ale viac ako minútu by som sa nad tým nezamýšľala. Len čo by som prišla domov, už by som na tú chvíľu aj zabudla😊ľudia sú všelijakí ...veľakrát je strata času nad ich správaním vôbec rozmyslat
Na buduce, ked sa s nou stretnes ,len pekne pozdrav ,a vybavene
Tiez by mi bolo neprijemne, keby niekto skumal moje obocie. Neznasam taketo poznamky...
No tete bolo nepríjemné, že si jej komentovala to obočie. Niečo ako "vidím, že tie fúzy pod nosom ste si už nechali odstrániť". Chápeš?
Ty ju stretnes nahodne po 3 rokoch a pytas sa jej na obocie? 😁 to by som sa asi tiez cim skor rozlucila.
mozno ta len nema rada...tak co bude vykecavat...alebo si myslela,ze jej budes nieco vycitat,tak ju svedomie pohnalo prec...preto nezniesla tvoj pohlad...s tym obocim to bola uplne normalna a prirodzena otazka,neboj...vsak ked tam mal niekto predtym 3 chlpy a zrazu tam ma vacsiu hustotu ako vsetok porast na tele dohromady,tak jasne ze sa opytas...niektori ludia su divni a je jedno kolko maju rokov...potrebujes tu tetu? mas zaujem mat ju zivote?ak nie,tak zabudni...hadam nebudes riesit kazdeho mindraky...
@janinah ešteže ty chápeš všetko a všetkých
@poppy22 nie už mi na nej nezáleží.
@tykat Nie ako prvé som sa pýtala ako sa ma a čo má nové po odpovediach som sa opýtala na obočie, takže možno ja nechápem ale ty nevieš čítať.
Co teba trápi po 3 rokoch niekoho obočie??? To ste si nemali co ine povedat po odpovediach ako sa ma? Obočie? Fakt? Teta nie je divná ale ty, sama vidíš ze aj jej to bolo nepríjemne.
@tykat no lebo ak si niekto dá urobiť obočie ktoré je vidno a má ho na tvári tak je normálne že Ľudia sa jej niečo také opýtajú. A teba prečo trápi že mňa trápi jej obočie ? Si tiež divná.
Lebo sa pytas co si o tom myslime 😁
Opytaj sa mamky, co ona na to hovori. Pozna ju, ved su sestry.